intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ne szexszel akarj békülni!

Ne szexszel akarj békülni!

Te minden együttlétkor odafigyelsz a partneredre? Természetes, hogy erre nincs mindig energiád. Azonban egy-egy nagy veszekedés után mindig édes a kibékülés, nem igaz? De mi lehet ezzel a baj?

Még a boldog kapcsolatokban is adódik olykor egy kis feszültség. Ez elkerülhetetlen, hiszen nem klónok élnek egy párkapcsolatban, hanem két különböző ember. Sokszor megtörténik, hogy egyikük olyat tesz, ami a másiknak nem tetszik, rosszul esik, vagy nem tudja elfogadni. Ennek következményeképp konfliktus alakul ki kettejük közt, ami miatt beszűkül a kommunikáció.

Ez megy egy ideig így – akár napokig is – majd a pár tagjainak hiányérzete támad. Lehet, hogy egyszerre mindketten hiányolni kezdik a másik fizikai közelségét, vagy az is előfordulhat, hogy egyikük érzi úgy, már nem tudja türtőztetni a vágyait. Ilyenkor újra egymás közelébe kerülnek. A szex egy látszatmegoldás ugyan, de a békülésben mégis ez a legjobb.

Hol van ezzel a probléma?

Ahogy a fentiekben írtam, a szex látszatmegoldás. Az együtt töltött pásztoróra, éjszaka után a pár mámoros állapotban úgy érzi, minden rendben van köztük. Az alap problémát azonban nem beszélték át, nem tudják, mit gondolnak egyenként arról, amiért veszekedtek. És ez a probléma maradandó. Akár évekig húzódhat, tovább mélyítve a kommunikációs szakadékot. Ahogy a szakadék mélyül, úgy válnak egyre gyakoribb vendéggé a veszekedések, a viták. A „Hogy jutottunk idáig?” kérdés igen gyakran elhangzik ebben a fázisban, ami nem meglepő. Honnan is tudnák, hogy hogyan jutottak idáig, ha már hosszú ideje nem is beszélnek egymással?

Mi lehet a megoldás?

Amikor egy pár életében történik egy olyan probléma, minek következtében a kommunikáció csorbát szenved, nem jó ötlet a szőnyeg alá söpörni a bajt. A problémák ugyanis nem oldódnak meg attól, hogy a fejünket a homokba dugjuk. A szex is egy ilyen félmegoldás veszekedés esetén. Kilövi a kommunikációs csatornákat, mivel a kibékülés és a harmónia fals illúzióját kelti.

Nem szégyen elgondolkodni néha azon, hogy tettünk-e valamit, amivel a másikat megbántottuk. Még akkor is, ha egy pillanatban a testiség tűnik a legjobb megoldásnak, válaszd inkább azt, hogy kibeszélitek a problémáitokat. Az, ha a saját hibánkból képesek vagyunk tanulni, nagy önismeretről tesz tanúbizonyságot.

Azért ne hagyd ki a békülős szexet

A kommunikáció, az, ha megbeszélitek a problémát, nem zárja ki a jó kis békülős szexet. Ha úgy adódik, ne hagyd ki semmi pénzért. Nincs jobb az ölelésnél, a valódi szerelemből fakadó harmóniánál. Ugyanakkor nagyon figyelj arra,  hogy mindig csak azután bújjatok ágyba, hogy megbeszéltétek, mi okozhatta az előzetes veszekedést.

 

Komáromi Csenge


Biztonságos szex, intim egészség – Mítoszok, amelyeknek lejárt az idejük
Biztonságos szex, intim egészség – Mítoszok, amelyeknek lejárt az idejük
Amikor a nő szexuális fantáziája beindul
Amikor a nő szexuális fantáziája beindul
Internetes szerelem
Internetes szerelem
Izmos pasi kontra pocakos mackó – Te kit választanál?
Izmos pasi kontra pocakos mackó – Te kit választanál?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.