intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ne fuss azonnal egy új pasi karjaiba!

Ne fuss azonnal egy új pasi karjaiba!

Ha szakítottál, bizonyára le vagy törve, hiszen azt hitted, most tutira megtaláltad a nagy Ő-t. Elég nehéz elviselni az ilyesfajta tévedést, ha egyáltalán lehet ezt így nevezni. Azt pedig még nehezebb eldönteni, hogy mikor jön el az új randik, az új pasi ideje.

Ne fuss azonnal egy új pasi karjaiba!Sok minden van, amit az ember egy kapcsolatban nem tehet meg, vagy nem úgy tehet meg, ahogy szeretne. Sokszor kicsit el is hanyagoljuk magunkat, hiszen minden a párunk körül forog. A szakítás minden szempontból negatív élmény, ám a hozadéka nem mindig az. Ilyenkor jut időd arra is, hogy kicsit önmagaddal foglalkozz. Ne fuss hát azonnal egy új pasi karjaiba, próbáld kicsit egyedül is élvezni az életet, hogy felkészülhess a következő nagy lépésre.

Elő a hobbival!

Biztos van valami, amit szeretsz csinálni, például kötni vagy horgolni, rajzolni, festeni, vagy akármi. Kapd elő a fiók mélyéről a kellékeket, és éld ki magad abban, amit igazán szeretsz csinálni. Ez segít rendezni a gondolataidat, és kikapcsol, ha arra van szükséged.

Menj egyedül nyaralni vagy telelni

Szuper alkalmak arra, hogy új emberekkel ismerkedj meg, új barátokat szerezz. Ha pedig nem erre jók, akkor arra, hogy kicsit magaddal lehess, és letisztázd a gondolataid. Ez azért fontos, mert az ember sok hibát követ el egy kapcsolatban, amit ki lehetne javítani, csak épp azt nem tudjuk, hogy hogyan. Ha végiggondolod a közelmúlt eseményeit, talán rájössz a megoldásra.

Elfelejtett emberek

Kellemetlen, de sajnos, ha egy kapcsolatban vagyunk, sokszor elfelejtünk régi jó barátokat. Hívd fel őket, találkozz velük. Kérj bátran bocsánatot, és mesélj nekik, hallgasd meg őket is. Legközelebb pedig ne feledd őket.

Tarts magányos estéket

Egy pohár bor, valami finom vacsora, egy jó film, sírás, gondolatok. Néha ez is kell ahhoz, hogy az elnyomott szomorúság, düh, csalódottság felszínre törhessen, és kiadhasd magadból.

Ne mondj nemet magadnak!

Itt az idő, hogy megtanuld azt, hogy egy dolog lezárása egy újnak a kezdete. A te esetedben annak, hogy végre elkezded magadat szeretni, adsz magadnak is, nem csak másnak. És ez az az időszak, amikor nem szabad nemet mondanod semmire. Vedd csak meg azt a szép cipőt, amire már régóta vágysz!


5 jel, ami elárulja, hogy a pasi csak szexet akar
5 jel, ami elárulja, hogy a pasi csak szexet akar
Így változtunk meg 15 év alatt – egy kapcsolat története dióhéjban
Így változtunk meg 15 év alatt – egy kapcsolat története dióhéjban
A férfinek kell vezetnie a nőt...
A férfinek kell vezetnie a nőt...
„Hagyd már el!”
„Hagyd már el!”
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.