intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nárcisztikus férfi van a közeledben? Figyeld a jeleket!

Nárcisztikus férfi van a közeledben? Figyeld a jeleket!

Azt hisszük, hogy egyszer mindenki megtalálja azt a partnert, akivel boldog lehet. Mégis, sokszor azt látjuk, hogy olyan nők, akik érzékeny, érzelmes szerelmet keresnek, mindent odaadnak, és a végén mégsem lelik meg a saját boldogságukat. Vajon miért van az, hogy az érzelmes nők mindig a rossz partnert vonzzák magukhoz?

Érzelmes vagy, odaadó? Akkor bizonyára fejlett az empátiás készséged, jól megérted az embereket, jó hallgatóság vagy, hiszen könnyen tudod beleképzelni magad mások helyzetébe. Valljuk be, te vagy a lelki szemetesláda az emberek számára. Imádnak veled lenni, hiszen meghallgatod őket, és ez számukra olyan, mint valami gyógykezelés. Lehet, hogy pont ennek köszönheted azt, hogy sokszor engedsz olyan embert az életedbe, akit nem kellene. Kihasználják a jóhiszeműséged, azt, hogy mindig lehet rád számítani.

Bizonyára tapasztaltad, hogy sokszor olyan emberek vannak melletted, akik kevésbé empatikusak, esetleg teljesen képtelenek együttérezni bárkivel is. A nárcisztikus emberek szeretnének többet tudni arról, hogyan kell ezt csinálni. Jó rejtőzködők, szépen titkolják valódi énjüket.

A nárcisztikus férfiak imádják, ha körülöttük forog minden, ez növeli az önbizalmukat, ebből táplálkoznak. Ezért keresik az olyan nők társaságát, akiket az érzelmeik vezérelnek. Azonban a nárcisztikus partner könnyen esik abba a szerepbe, hogy látszólag segítségre szorul. Te pedig pont az olyan emberekhez vonzódsz, akik segítségre szorulnak.

Ez az egyik legjobb tulajdonságod, ugyanakkor ez a legnagyobb hátrányod is. Örülsz, ha azzal segíthetsz, hogy a saját érzéseid elé helyezed a „szerelmedét”. Azt érzed, hogy így igazolod önmagadnak a kapcsolat létjogosultságát.

Ez az a helyzet, amit egyedül te nem veszel észre. Mindenki látja körülötted, hogy igazán csak te adsz bele mindent a kapcsolatba. Neki mindenre van magyarázata, és te nem látod, hogy kihasználja az érzelmeid. A legrosszabb, hogy egy idő után már te gyártasz magyarázatokat magadnak, hogy miért nem hív fel, miért nem válaszol az emailedre, sms-edre, vagy épp, hogy miért nem találkoztok.

Az egész hátulütője abban van, hogy az idő előrehaladtával te is belefáradsz abba, hogy folyamatosan csak adsz. Ő rendkívül jól érzi magát, hiszen csak kap és kap, semmit sem várnak tőle cserébe. Övé a gondoskodás, az intimitás, a szenvedély, a szereteted és persze minden időd is. Te ezáltal kimerülsz mind érzelmileg, mind fizikailag. Azt gondolod, erre az a megoldás, hogy még többet legyél a partnereddel, hiszen csak ő adhatja meg neked, amire szükséged van, amire vágynál: egy kis szeretetet, gondoskodást… Ő azonban ilyenkor már tehernek érez téged, nem kér ebből a szoros kapcsolatból, hiszen már nem tud táplálkozni belőle. Egyre jobban eltaszít magától, de nem teljesen. Egy láthatatlan kis kötélen azért maga mellett tart. Mindig annyit enged, hogy ne akarj kilépni a kapcsolatból.

Akár évekig is tarthat, míg felismered, hogy ez nem jó neked, sérülsz a kapcsolatban, és az érzelmeid miatt csapdába kerültél. Arra kell figyelned, hogy egy jól megtervezett „színházi előadás” ne zökkentsen ki. A nárcisztikus férfiak nagyon jól képesek manipulálni, eljátszani az érzelmes kedvest. Hallgass azokra, akik kívülről látják a kapcsolatotokat, és figyeld a belső megérzéseid.


Ligeti Anna

 


Lehet felemelő, vagy épp lehangoló – Az első szexuális élmény
Lehet felemelő, vagy épp lehangoló – Az első szexuális élmény
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
Aludj a gyönyörért!
Aludj a gyönyörért!
A szex élvezete nem csak a partneren múlik - Szakértőink véleménye a cikkben
A szex élvezete nem csak a partneren múlik - Szakértőink véleménye a cikkben
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.