intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mitől szexi a pasi? – 6 nő válaszolt a kérdésre

Mitől szexi a pasi? – 6 nő válaszolt a kérdésre

Gondoltad volna, hogy nem a kidolgozott, sportos férfitest áll a nők listája élén? Már, ami a szexiséget illeti. Egészen más dolgok miatt látják szexinek a nők a pasikat. Most megtudhatod, mi az a néhány dolog, ami felvillanyozza a csajokat.

Dóri (25)

Manapság már rég nem az tesz vonzóvá egy pasit, ha menő kocsija vagy sok pénze van. Ezeket már a nők is elő tudják teremteni, ezért nem olyan érdekesek. Nekem például attól válik ellenállhatatlanná egy férfi, ha tud intelligens módon, szépen beszélni. Megőrülök a tesze-tosza típusoktól, akik két értelmes mondatot sem tudnak kinyögni. Ahhoz, hogy szexinek találjak egy férfit, nekem fontos az, hogy intellektuálisan mit tud nyújtani.

Debóra (22)

Nem vagyok egy műszaki zseni, folyton elrontok valamit a telefonomon, a laptopomon. A pasim percek alatt képes mindent helyrehozni. De így van ez a mosógéppel és az autómmal is. Hát nem szexi? Engem totál beindít, ha egy pasi jól ért mindenféle kütyühöz. Számomra ez totál más világ, ezért felnézek azokra a férfiakra, akik ennyire vágják a témát.

Ancsi (19)

Nagyon érdekes dolog ez. Számomra például attól lesz szexi egy pasi, ha ő maga ad magára, ápolt a keze, szépek a körmei, nem szőrös mindenhol, megborotválkozik, finom az illata. Ha én meg tudom tenni ezeket egy pasi miatt és magam miatt, akkor a férfi is megteheti, nem igaz?

Tímea (30)

Persze nagyon vonzó, ha egy férfinak van jövőképe, és elő is tudja teremteni a megvalósítására való keretet. Mégis, ha választanom kell valamit, amitől igazán szexinek látok egy pasit, akkor az az, ha jól főz. Imádom, ha a férfi annyira ki akar tenni magáért a kedvemért, hogy nekiáll, és maga készíti el a gyertyafény mellé a vacsorát. Utána persze jöhet valami egészen más szexi dolog…

Annamari (21)

Igaz, hogy nem a kockahas tesz valakit igazán szexissé, de számomra azért a széles vállnál nincs vonzóbb dolog. Amikor átölel, szinte elveszem a mellkasán, és hátulról is nagyon vonzó, ahogy a hát vonala kirajzolódik.

Cili (23)

Nekem a szexi pasi nagyon összetett. Sok mindennek kell együtt lennie ahhoz, hogy vonzónak lássak egy férfit. Például fontos, hogy intelligens legyen, legyenek saját döntései. Fontos számomra a külső is. Legyen magasabb nálam, és legyen átható a tekintete. Olyan, amivel a szívembe lát.

 

Összeállította: Ligeti Anna


A szüzesség elvesztése
A szüzesség elvesztése
„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
Nős férfi a szerelmem
Nős férfi a szerelmem
Így csavard az ujjad köré a pasidat
Így csavard az ujjad köré a pasidat
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.