intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mitől nő a nő? – 10 pontban

Mitől nő a nő? – 10 pontban

Minden férfit más és más dolog fog meg egy nőben, más és más tulajdonságok miatt szeretik őket. De vajon nekünk, nőknek milyen szempontok számítanak, amikor valaki megkérdezi, mitől érezzük magunkat nőnek, és mitől tesz minket boldoggá a tény, hogy nőnek születtünk?

1. Angi
„Szerintem az igazi nő nem akar semmit siettetni, hanem kivárja, hogy minden úgy történjék, ahogy annak történnie kell. Magabiztosan, emelt fővel képes kiállni önmagáért. Mindig pozitív és önazonos.”

2. Janka
„Nem egyszerű meghatározni, mitől nő a nő. Szerintem főleg attól, hogy elfogadja önmagát, és ez sugárzik róla a környezete felé is. Az igazi nő nem akar senkinek megfelelni, nem harcol az emberek szeretetéért.”

3. Debi
„A nő manapság már nem fél, felvállalja a véleményét, és harcol is érte, ha kell. Ez persze sokszor nem tetszik másoknak, de az igazi nőt nem érdekli, hogy mit gondolnak róla. Megengedheti magának a szabad gondolkodást. Ugyanakkor másoktól is elvárja, hogy így viselkedjenek.”

4. Tamara
„Elhiszi magáról, hogy igenis nagyszerű. Nem izgatja magát azon, ha egy másik nő jobb vagy szebb nála, hiszen saját maga számára ő a tökéletes nő. Olyan magabiztos, hogy ezt mások is észreveszik. A nők olyanok szeretnének lenni, mint ő, a férfiak pedig odavannak ezért a magabiztos fellépésért.”

5. Juci
„Az igazi nő már nem megy bele játszmákba, nem akar olyan kapcsolatot, amelyben a látszaté a főszerep, legyen az párkapcsolat vagy barátság. Nem pazarolja az idejét ilyesmire. Tudja, mire van szüksége.”

6. Zoé
„Az igazi nő nem ragad bele a saját érzelmei csapdájába. Tudja kontrollálni, kezelni minden érzelmét, megteremti az egyensúlyt a jó és a rossz dolgok, erősségei és gyengeségei között.”

7. Bori
„Nem hisztizik folyton a párjának, nem követelőzik, nem akar semmit csak úgy. Mindent maga akar elérni, ugyanakkor nem utasítja vissza mások segítségét, ha ők felajánlják.”

8. Ildi
„Az igazi nő valódi. Nem tudok mást mondani. Nem akar másnak látszani, nem akar álarcot viselni, mert ő már túl van ezeken.”

9. Dóri
„Hisz a szerelemben, és nem akar félig-kapcsolatban élni. Csak azt hajlandó elfogadni, amiben hisz, ami neki a legjobb. Nem marad azért egy kapcsolatban, hogy legyen valakije. Inkább egyedül van, mint egy számára rossz emberrel.”

10. Zsófi
„Mindig megteszi, amit kell, azért, amit el szeretne érni. Mindenre képes, hiszen okos és erős. De mindent úgy tesz, hogy mások ne sérüljenek, tiszták a szándékai.”


Ligeti Anna

 


5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élsz
5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élsz
7 jel, hogy feltehetően nemibetegséged van
7 jel, hogy feltehetően nemibetegséged van
Nem KELL férjhez menni!
Nem KELL férjhez menni!
Mozgással a jobb szexért
Mozgással a jobb szexért
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.