intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mitől lesz csábító a csábító?

Mitől lesz csábító a csábító?

Az első szexuális élmény után, a forró szerelmi időszakban is fontos, hogy kívánatosak legyünk. Hiába a szépség, az áhított tökéletesség, ha nem csábító a kisugárzás. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus vágykeltő, vágyfenntartó praktikákról mesél.

Mitől lesz csábító a csábító?
    Dr. Hevesi Krisztina

Mitől leszünk mi nők, egy férfi számára csábítóak?

A tökéletes Barbie babás paramétereknél sokkal fontosabb a szexepil. A szexuális kisugárzás, ami abból ered, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, hogy helyén van az önértékelésünk. Ahogy mondani szoktam, az önbizalom öltöztet. Nem a szoborszépségű test a legvonzóbb, hanem az élettel teli lélek, ami boldogságot áraszt.

Rengeteg praktika áll a nők rendelkezésére, hogy szexuálisan vonzóak legyenek, és felkeltsék szerelmük vágyát. Soha meg nem fakuló vágykeltő a fehérnemű. A női test olyan egy szexi fehérneműben, mint egy ajándék szépen becsomagolva és masnival átkötve. Nincs az a fiú, aki ne teli izgalommal „bontogatná” a neki szánt csomagot. Nem csak vágyat kelt, de meghittebbé, ünnepélyessé is teszi a pillanatot.

Rettentően fontos a testi higiénia. A nőket sokszor hasonlítja a költészet illatos virághoz, illik is ennek az elvárásnak megfelelni. Tehát éljünk azokkal a XXI. század adta lehetőségekkel, melyeket a pipere- és parfümpraktikák adnak. A párterápiáknak igen fontos része az illatok okozta problémák megelőzése, melyek a nemi szerveken kívül a szájhigiéniájára is kiterjednek.

Nem szabad megfeledkezni a férfihigiéniáról sem, mert az illatok a nőkre is nagy hatással vannak, a női orr nagyobb érzékszervi érzékenysége miatt. A szaglóközpontunk a memóriaközpont mellett van, így az agy könnyen kapcsol bizonyos emlékeket egyes illatokhoz. A férfiak főleg a látványra, a nők pedig inkább az illatokra érzékenyek. A feromonok csábítják a párokat egymáshoz, így ennek az averziója is fennállhat.

Külön kérdés a menstruáció időszaka a szexualitás és a kívánalmak szempontjából. Több vallás is tisztátalan napoknak tartja a havivérzés időszakát. A megoldás abban rejlik, hogy fogadjuk el a párunk döntését. Ezen napok alatt sem kell mellőzni a testi kontaktust, de inkább alkalmazzunk játékos, alternatív tevékenységeket, mintsem negatív, esetleg a vágyat romba döntő formákat.

 

Haris Éva


Vajon te mindent tudsz a biztonságos szexről? És hogy állsz az intim egészséggel?
Vajon te mindent tudsz a biztonságos szexről? És hogy állsz az intim egészséggel?
Szex útján terjedő betegségek
Szex útján terjedő betegségek
A szexet nem lehet elvárni!
A szexet nem lehet elvárni!
Ezért nem felejted el soha az első szerelmed
Ezért nem felejted el soha az első szerelmed
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.