intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mitől lesz csábító a csábító?

Mitől lesz csábító a csábító?

Az első szexuális élmény után, a forró szerelmi időszakban is fontos, hogy kívánatosak legyünk. Hiába a szépség, az áhított tökéletesség, ha nem csábító a kisugárzás. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus vágykeltő, vágyfenntartó praktikákról mesél.

Mitől lesz csábító a csábító?
    Dr. Hevesi Krisztina

Mitől leszünk mi nők, egy férfi számára csábítóak?

A tökéletes Barbie babás paramétereknél sokkal fontosabb a szexepil. A szexuális kisugárzás, ami abból ered, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, hogy helyén van az önértékelésünk. Ahogy mondani szoktam, az önbizalom öltöztet. Nem a szoborszépségű test a legvonzóbb, hanem az élettel teli lélek, ami boldogságot áraszt.

Rengeteg praktika áll a nők rendelkezésére, hogy szexuálisan vonzóak legyenek, és felkeltsék szerelmük vágyát. Soha meg nem fakuló vágykeltő a fehérnemű. A női test olyan egy szexi fehérneműben, mint egy ajándék szépen becsomagolva és masnival átkötve. Nincs az a fiú, aki ne teli izgalommal „bontogatná” a neki szánt csomagot. Nem csak vágyat kelt, de meghittebbé, ünnepélyessé is teszi a pillanatot.

Rettentően fontos a testi higiénia. A nőket sokszor hasonlítja a költészet illatos virághoz, illik is ennek az elvárásnak megfelelni. Tehát éljünk azokkal a XXI. század adta lehetőségekkel, melyeket a pipere- és parfümpraktikák adnak. A párterápiáknak igen fontos része az illatok okozta problémák megelőzése, melyek a nemi szerveken kívül a szájhigiéniájára is kiterjednek.

Nem szabad megfeledkezni a férfihigiéniáról sem, mert az illatok a nőkre is nagy hatással vannak, a női orr nagyobb érzékszervi érzékenysége miatt. A szaglóközpontunk a memóriaközpont mellett van, így az agy könnyen kapcsol bizonyos emlékeket egyes illatokhoz. A férfiak főleg a látványra, a nők pedig inkább az illatokra érzékenyek. A feromonok csábítják a párokat egymáshoz, így ennek az averziója is fennállhat.

Külön kérdés a menstruáció időszaka a szexualitás és a kívánalmak szempontjából. Több vallás is tisztátalan napoknak tartja a havivérzés időszakát. A megoldás abban rejlik, hogy fogadjuk el a párunk döntését. Ezen napok alatt sem kell mellőzni a testi kontaktust, de inkább alkalmazzunk játékos, alternatív tevékenységeket, mintsem negatív, esetleg a vágyat romba döntő formákat.

 

Haris Éva


„Mindketten megérdemeljük a szerelmet”
„Mindketten megérdemeljük a szerelmet”
Három lépés, háromféle szerelem az Igaziig
Három lépés, háromféle szerelem az Igaziig
Van (szexuális) élet a G-ponton túl
Van (szexuális) élet a G-ponton túl
Nincs kedved a szexhez?
Nincs kedved a szexhez?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.