intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mitől Nő a Nő?

Sikeres, aktív, szép, szexi - a mai nő kötelező tulajdonságai. Ez azonban még nem teszi boldoggá. Mentse fel hát magát a sikeresség terhe alól! Annál, hogy a „Szupernőt” játssza, sokkal fontosabb, hogy elégedett legyen. Szakértők szerint a következő öt pillér tarthatja meg egyensúlyunkat:

8a7f3e4f7d0292d6cbe447845a27d83f W773Ne féljen az új dolgoktól!
Minden olyan megszokott - család, barátok, munka? Így biztonságban érzi magát, de valami mégsem stimmel? Vigyázzon, mert az a kis elégedetlenség, ami ott bujkál Önben, egyre mélyebbre húzhatja majd. Fejlődni csak úgy tud, ha új utakra merészkedik. A fontos, hogy közben gondolkodjon reálisan és ne építsen légvárakat! A kis változások is megelégedést hozhatnak.

Le kell szokni a mindenáron harmóniáról


Nyaralás a kedvessel, ebéd a szülőknél, értekezlet az irodában - Ön eközben csak arra tud gondolni: nehogy veszekedés legyen.
De miért kell az összezördülést mindenáron kerülni? Az ilyen tipikus női gondolkodás megöli a kreativitást. Világos, hogy nem lehet egyik pillanatról a másikra megváltozni és hirtelen a legjobb vitapartnerré válni, de próbálja ki legközelebb: ne tartsa vissza az Önben gyűlő feszültséget, mint egy gőzkazán, hanem adagonként váljon meg tőle ott, ahol ez jogos. Mi rossz történhet? Valószínűleg semmi végzetes. Éppen ellenkezőleg: lehet, hogy környezete örömmel fogadja majd újonnan nyert kritikusságát és önállóságát. Hát nem jó érzés, megnyerni egy ilyen csatát?

Vegye át a felelőséget saját maga felett!


15-e van, és kifutott a pénzből? Elég egy telefon a papának. Új lakást keresnek a párjával? Majd ő elintézi. Vigyázat: Függőségveszély!
Aki mindig arra számít, hogy valaki más majd kihúzza a bajból, az a legegyszerűbb megoldást választja. Ebből aztán nem lesz önállóság és elégedettség. A saját célok és vágyak lemaradnak. Ön pedig a saját életét akarja élni, nem igaz? Akkor pedig ne hárítsa el a felelősséget másra minden alkalommal, amikor egy kis bukkanó jön! Még akkor sem, ha az elején ez egy kicsit nehéz! Hosszútávon biztosan jobban jár, hiszen önállóságot és függetlenséget nyer, ami nem kevés. Önbizalma pedig lépésről - lépésre, éppen az akadályok leküzdésén keresztül fog megerősödni.

Ébresszen kalandvágyat magában!


Munka, baráti kör, partner - minden stimmel. Hirtelen mégis ürességet érez. Az élet szépen elszáll anélkül, hogy a mélységeit és a magasságait megismerte volna.

Váltson előremenetbe és legyen a saját életének menedzsere! Emlékszik pl. arra, hogy milyen dolgokról álmodozott régen? Mi akadályozza meg abban, hogy néhány álmot közülük valóra váltson? Olasz tanulás, bungee-jumping, egyedül utazni: Ne törődjön semmivel, lásson neki! Az új feladatok és sikerélmények növelik az adrenalin-szintet - és a csordogáló patakból hirtelen hatalmas zuhatag lesz.

Ne féljen az erotikától!


Beszéljen nyíltan a szexről, próbáljon ki új dolgokat: Fejében nyüzsögnek a vadabbnál vadabb fantáziaképek - a szex mégis takarékon ég a kapcsolatában, mert a gátlásai erősebbek.
Dobja le a mentális bilincseket, melyek fogva tartják a vágyait! Minden párnak megvan a lehetősége arra, hogy a szexuális életét megújítsa - és ez örömet is okozzon neki. Rombolja le a félénkségéből épített falat: olvasson gyakrabban erotikus irodalmat. Ha pedig titkos vágyait nincs mersze közölni a kedvesével, akkor írjon neki szerelmeslevelet, amelyben azonban kevésbé a szerelemről, mint inkább az érzékiségről van szó.

Legyen vége a munkahelyi letargiának!


Nap mint nap ugyanaz a történet: feszültség a munkahelyen. Mégis, ahelyett, hogy igazi feladatát keresné, ott marad, és kínlódik tovább.
Az első lépés, hogy kiderítse, valóban gond van-e, vagy csak hangulati ingadozás az egész. Néha bizony előfordul, hogy az ember csak bebeszéli magának, hogy nincs kedve a dologhoz, a munka pozitív oldaláról pedig hajlamos megfeledkezni.

Eljött az elválás ideje?


Már mindent megpróbáltak - legbelül már rég elváltak egymástól. Csak ne lennének a barátok, meg az olyan véleményük, mint az "Olyan jól összeilletek "
Mindennek vége lesz egyszer - főleg egy kapcsolatnak, ami már túlnőtt önmagán. Mégis nehéz azt a pillanatot fölismerni, amikor már nincs tovább. Félünk az egyedülléttől; remény nélkül is reménykedünk, hogy még megváltozhat a másik, és ez megbénítja a döntési képességünket. Magában már meghozta a döntést? Akkor meg ne törődjön mások véleményével. Ők nem látják a dolgokat belülről. Vágja el a szálat, de maradjon mindig fair. Ha így tesz, még barátság is lehet az egykor volt szerelemből.

Növelje meg az örömtényezők számát!


Az élete megszervezve, a jövője pontosan eltervezve. Éppen csak a mindennapi örömöknek nem maradt hely.

Ne legyen túlságosan maximalista!

Az élet - bármennyire meg van szervezve - nem tökéletesen kiszámítható. Aki mindig előre megadott szabályok szerint cselekszik, az elveszíti képességét az élvezetre. Gyakorolja egy kicsit a lazaságot: Egy cappuccino a kedvenc kávézóban, egy bevásárló körút, egy hétvégi kirándulás. Lazaság és spontaneitás - két dolog, ami lendületet vihet életébe.

Élje a saját életét!


Egy kínai szólás így szól erről: "Jártam ezen az úton, jártam azon az úton, aztán pedig a saját utamat jártam." Persze ez sem olyan egyszerű, hiszen először meg kell találnia, mely dolgokra van igazán szüksége, és milyen célokat tűzzön ki maga elé ezekből kifolyólag. Ez finom és őszinte önelemzést követel. Mert az igazán kiegyensúlyozott, aki ismeri magát és aki pozitív tulajdonságait erősíti, és nem mások után megy.

Akar gyermeket vagy nem: Ez az Ön dolga!


Barátnőiről sugárzik a boldogság; szülei legszívesebben letiltanák a tablettáról - csak Önt nem érdekli a dolog. Vagy mégis? Végül is ketyeg az óra.
Gyermek, csak azért, hogy másoknak eleget tegyen? Ennek csak rossz vége lehet! Ugyanis egy anya, akinek sem ideje sem igénye nincs az ilyen jellegű teljes idejű foglalkoztatottságra, az nem csak saját, hanem gyermeke életét is tönkreteszi.

Három lépés, csak a tisztánlátás végett:

1. Készítsen egy listát az előnyökről és a hátrányokról.
2. Döntse el, mi illik elképzelt életébe. Szívének és fejének is igent kell mondania.
3. Álljon ki döntése mellett! Így ellenáll majd környezete nyomásának.
 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.