intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mit szeretnek a nők a szexben? (18+)

Mit szeretnek a nők a szexben?  (18+)

Előző mini felmérésünk ebben a témában a férfiak körében készült. Most 6 nőt kérdeztünk meg, mi az, amit a legjobban szeretnek a szexben.

Mit szeretnek a nők a szexben?  (18+)

Timi (30)

„Nemrég házasodtunk össze a párommal. A szex most a legjobb eddig számomra. Azt szeretem a legjobban, amikor a szerelmemen látom, hogy kíván engem. Nem a szex maga, hanem az előtte eltelt rövid idő, ami lázba hoz minket, az a legjobb. Persze, a szeretkezés is csodás.”

Liza (20)

„Konzervatív nevelést kaptam. A szüzességemet 18 éves koromban vesztettem el, és a jelenlegi párommal éltem át az első alkalmat. A szexben leginkább az indít be, amikor csodás környezetben vagyunk együtt. Nagy ágy, sok párna, gyertyafény. Esetleg előtte egy közös zuhany vagy fürdés. Amikor elkezdjük, már a plafonon vagyok.”

Joli (42)

„Nem vagyok már mai csirke, ahogy mondani szokták, de ezt előnyömre fordítom. Szexi vagyok, általában nálam fiatalabb pasikkal randizom. Az indít be, ahogy néznek rám, látom, hogy teljesen beindulnak, és ettől én is beindulok. Jó érzés tetszeni egy jóval fiatalabb férfinak, szuper, hogy kívánatosnak tart, és inkább velem van, mint egy fiatalabbal.”

Ancsi (25)

„Lehet, hogy nem ezt akarjátok hallani, de engem maga a szex indít be. Nem szeretem a hosszú előjátékot. Durr, bele a közepébe! Imádom, amikor a pasim belém hatol, és ha szerencsénk van, együtt élvezünk el. Ennél jobb nincs!”

Dia (35)

„Van két kislányunk, akik ikrek. Már ez eléggé megnehezíti az együttléteket. Sokszor fáradtak, elcsigázottak vagyunk. Ennek ellenére azért igyekszünk a szexre figyelni, hogy ne laposodjon el a kapcsolatunk a férjemmel. Az indít be leginkább, amikor kényeztetni kezd. Nem tudok ellenállni a kedvességének, a figyelmességnek. Valahogy az egészet egy jutalomként értékelem, amit az egész napos hajtásért kapok cserébe. Persze én is agyonkényeztetem, és ő is imádja. Az orgazmus csak ráadás. ”

Tündi (28)

„Imádom a szexet. Már egészen fiatalon kezdtem szexuális életet élni. Elég sok mindent kipróbáltam már, de a legszuperebb az, ha két pasi kényeztet egyszerre. Nem volt benne sokszor részem, de a legjobb élményeim ezek az együttlétek voltak. Nagyon figyelni kell egymásra, és a védekezésre, de mindent megér – legalábbis nekem.”


Szex egy hosszú  kapcsolatban
Szex egy hosszú kapcsolatban
Internetes szerelem
Internetes szerelem
„Kívánlak!” – Csak egy szó, ami mindent megváltoztat
„Kívánlak!” – Csak egy szó, ami mindent megváltoztat
Szexuális fantáziáid mögött mindig valós igény húzódik
Szexuális fantáziáid mögött mindig valós igény húzódik
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.