intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mit szeret a nő egy férfiban?

Mit szeret a nő egy férfiban?

Magas, szőke, netán barna és alacsony? Nem ez számít a nőknél, és – csak hogy megnyugodj – nem is a méret. Íme az a 3 dolog, amivel biztosra mehetsz.

Humorérzék

Az élet sója, ahogy mondani szokták. E nélkül minden olyan íztelen. A nők többsége imádja, ha egy férfi képes megnevettetni, veszi a lapot, és lecsapja a feldobott labdát.

Egy kis odafigyelés

A nők utálják, ha mondanak valamit, amit aztán a férfi azon nyomban el is felejt. Még azt is jobban elviselik, ha párjuk flörtöl valakivel. Ha elfelejted, amit mondott, akkor azt úgy értékeli, mintha nem lenne neked eléggé fontos és a mondandója lényegtelen lenne.

Ápoltság, tisztaság

Nincs annál visszataszítóbb, mintha valakinek koszos a körme, ápolatlan a haja, bűzös a lehelete. Egy nőnél döntő fontosságú a tiszta, ápolt megjelenés. Ugye te is elvárod, hogy ő minden körülmények között vonzó maradjon? Cserébe ő is ugyanezt várja.

Mit szeret a nő egy férfiban?

Természetesen ezen a három fontos dolgon kívül számtalan más dolog van, ami fontos a nőknek. Szeretnének minőségi időt tölteni kedvesükkel. Ez nem feltétlenül egy gyertyafényes vacsorát jelent, hanem több időt, amikor csak rájuk figyel a férfi. Ugyanilyen fontos az, hogy ha beszélnek, figyeljenek rájuk. A szexuális kívánságok szinte a sor végén kullognak. Így hát nem érdemes a hálószobában nyújtott teljesítmény miatt aggódnod. Egy nő sokkal inkább képes elfogadni azt, hogy a stressz vagy egyéb problémák miatt nem vagy 100%-os, mint azt, ha nem figyelsz rá vagy nem fordítasz elég figyelmet a kapcsolatotokra.

 

Kovács-Hain Zsuzsa


Mi a pasid csillagjegye? Tudd meg, mitől indul be igazán!
Mi a pasid csillagjegye? Tudd meg, mitől indul be igazán!
Szextippek nőknek férfiaktól!
Szextippek nőknek férfiaktól!
Jobb szexet szeretnél? Ezeken változtass!
Jobb szexet szeretnél? Ezeken változtass!
A Macsó, azaz életem egyik legnagyobb kalandja
A Macsó, azaz életem egyik legnagyobb kalandja
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.