intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Min múlott?

Min múlott?

Csak ült a kanapén. Összetörve. Két napja. Hiányérzete volt, és tudta, hogy ez már örökre így marad. Rossz döntések sorozata? Felelőtlenség, vagy mi vezetett idáig, hogy ő most egyedül ül, az érzéseinek kiszolgáltatva?

Bea nagyon fiatal még, 18 éves. Most adta örökbe a gyermekét. Az első gyermeke. Kisfiú volt, de meg sem akarta fogni a szülés után. Már azelőtt eldöntötte, hogy nem tartja meg a gyereket. Teljesen kilátástalan lett volna minden. Mihez kezdett volna egy állandóan bőgő csecsemővel? Hogy fejezte volna be a sulit? És egyáltalán!  

De hogy lehet, hogy pont vele történt ez meg? Annyira körültekintő volt mindig. Igen, egyszer hibázott.

Már nem tudta azt sem biztosan, hogy akkor hibázott-e, amikor védekezés nélkül feküdt le Robival, vagy akkor, amikor hagyta magát rábeszélni az örökbeadásra. Lemondott a kisfiáról azért, mert mások azt mondták, hogy nem fog tudni mit kezdeni egy bömbölő csecsemővel. Lehet, hogy így lett volna. Biztos, hogy így lett volna. Csak sírni tudott, és elképzelte, hogy a karjában tartja a gyermekét. Ő egy anyuka. Kimondani is furcsa.

Talán tehetne még valamit. Robira nem számíthat, a srác lelépett, amint megtudta, hogy Bea terhes.

Alíz, a barátnője volt mellette végig. Ő segített végigcsinálni az egészet: a reggeli rosszulléteket, a sok hányást, a magas vérnyomást, a vizesedést, mindent. Szeretgette, megölelte, ha arra volt szükség, és egyedül hagyta, ha épp arra. Amikor beindult a szülés, akkor is csak rá számíthatott.

Bea szülei autóbalesetben haltak meg, amikor ő 5 éves volt. Alig emlékszik rájuk. A nagymamájához került, de sajnos 2 éve már ő sem lehet vele. Alíz ekkor is ott volt. Támogatta őt, segítette. Bea nevelőotthonba került, hiszen 16 évesen hova mehetett volna. Alíz családja nem tudta örökbe fogadni.

Egyre jobban érezte a kitaszítottságot. Nem találta a helyét. Robit ebben a furcsa, kiszolgáltatott állapotban, az otthonban ismerte meg. Azt hitte, megtalálta a nagy Őt. Végre valaki olyan, mint ő, megérti, és szereti. Mindig védekeztek, de egyszer mégsem. Egyiküknél sem volt gumi, és Robi azt mondta, vigyázni fog. De nem vigyázott, és minden más lett ettől. Egy pillanat… egy forró, megállíthatatlan pillanat.

Bea nem akarta, hogy a gyermeke  ugyanúgy nőjön fel, mint ő, ezért azt a megoldást választotta, hogy örökbe adja a kisfiút. Aláírta a papírt. Már visszafordíthatatlan. Egy gyermek, aki soha nem ismerheti meg az igazi édesanyját, és ő, az édesanya, aki soha nem fogja megtudni, mi lett a fiából.

Olyan zsigerig ható fájdalmat érzett, amilyet talán soha életében. Elmúlik ez valaha? Ki segít majd? Bea nem hitt abban, hogy ezt fel lehet dolgozni. Meg sem fogta a gyermekét. Vajon mi lett a neve? Meddig tartanak egy ember könnyei? Most azt gondolta, hogy örökre a kanapén fog ülni és sír majd. Úgysem tehet semmi mást.

Megcsörrent a telefon. Arra is fáradtnak érezte magát, hogy felvegye. Mégis rászánta magát. Alíz volt az. Feljön. Megint csak ő. Ő van mellette, mint mindig. De most úgy érzi, nincs vigasztalás számára.

Min múlott? Egy óvszeren? A rossz döntésen? A szenvedélyen? Most már mindegy. Két élet. Az egyik épp, hogy elkezdődött, a másiknak itt egy óriási fordulópont. Vajon merre tovább? Alíz csokit is hozott. Magához szorította Beát, és azt suttogta: „Sírj csak…”


Az éretlen férfi „szerelme”
Az éretlen férfi „szerelme”
3 jel, hogy biztosan távolodtok egymástól a szerelmeddel
3 jel, hogy biztosan távolodtok egymástól a szerelmeddel
7 félrevezető tévhit a szexualitásról, amiket lehet, hogy még te is igaznak gondoltál
7 félrevezető tévhit a szexualitásról, amiket lehet, hogy még te is igaznak gondoltál
8 érdekesség a szexről, amit lehet, hogy még te sem tudtál
8 érdekesség a szexről, amit lehet, hogy még te sem tudtál
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.