intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Milyen az orgazmus?

Milyen az orgazmus?

„Élvezem a szexet, de hogy is mondjam, nem vagyok biztos abban, hogy valóban olyan orgazmusom van, amiről mindenki beszél. Az a velőtrázó érzés valahogy elmarad. Mit kell éreznem?” Rita, Zalaegerszegről

Milyen az orgazmus?

Először is tisztázzunk valamit. Semmit sem „kell” érezned! A görcsösség amúgy is megöli a szenvedélyt, és ha folyton arra koncentrálsz szex közben, hogy vajon ez az, vagy ez az… akkor sehogy sem lesz az igazi, és ezt a párod is megérzi majd.

Sokan úgy érzik, hogy a moziban látott verziókat kell hozniuk a szexuális együttlétekkor. Pedig az élet egészen máshogy működik. Az igazság az, hogy az igazi szex egyáltalán nem úgy néz ki, mint ahogy azt a mozivásznon látod. Ne hagyd, hogy ezek a képek a szerelemről és a szexről átvegyék az uralmat feletted, semmiképp se rendeld alá magad ezeknek a hamis elvárásoknak. Az orgazmus – különböző kutatások szerint – mindenkinél más.

Milyen az orgazmus?Olyasmi, mint az ujjlenyomat, megkülönböztet bennünket. Mindenki máshogy és máshol érzi, mindenkinek más a jó. Ezért nagyon fontos egy kapcsolatban a kommunikáció, hiszen a férfiaknak is van egy elképzelése arról, milyen is egy női orgazmus, de ha nem juttatod kifejezésre a vágyaidat és azt, hogy neked mi okoz örömöt, akkor csak fél sikert érsz el.

Azonban, ha nem vagy biztos abban, hogy elérted már az orgazmust, akkor valószínű, hogy még nem volt benne részed. Az orgazmus olyan, mint egy intenzív és kellemes megkönnyebbülés. Mivel mindenkinél másmilyen, senki nem jöhet rá helyetted, hogy valójában neked milyen az orgazmus érzése.

Mit tehetsz?
Áldozz egy kis időt magadra. Vizsgáld meg a szervezeted jelzéseit, maszturbálj. Hidd el, rá fogsz jönni, milyen az orgazmus. Vess be nyugodtan szexuális segédeszközt is. Ha már tudod, hogyan érheted el, könnyebb lesz ezt megmutatni a partnerednek is.


3 nyári szexveszély - Összegyűjtöttük, hogy milyen veszélyekre érdemes odafigyelni a forró nyárban
3 nyári szexveszély - Összegyűjtöttük, hogy milyen veszélyekre érdemes odafigyelni a forró nyárban
Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
4 ok, amiért soha ne színleld az orgazmust
4 ok, amiért soha ne színleld az orgazmust
Milyen az orgazmus?
Milyen az orgazmus?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.