intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Miért nem szexeltek? - 5 nő válaszolt

Miért nem szexeltek? - 5 nő válaszolt

Sajnos egyre többet olvasni és hallani olyan párokról, akik valamilyen okból nem élnek szexuális életet. Hogy ez jó nekik, vagy rossz, csak ők tudják megmondani. Mindenesetre, mi utánajártunk, megkérdeztünk 5 nőt, hogy náluk mi az oka annak, hogy nincs szex a kapcsolatukban.

Miért nem szexeltek? - 5 nő válaszolt

  1. Petra (32) – „Egyszerűen fáj”

„Amikor szexre került a sor eddigi életemben, mindig kellemetlen fájdalmat éreztem. Több orvos is vizsgált, de nem fizikai problémám. A hüvelyszárazság – ami a fájdalmat okozza – valószínűleg az életemet kísérő, állandó stressz miatt alakult ki. Eleinte még próbálkoztam síkosítókkal, de nem igazán váltak be. A jelenlegi partneremmel komolyan tervezzük a jövőnket, így természetesen a szexuális életünket is együtt képzeljük el. Ő nagyon támogat abban, hogy járjak el a stressz oldását tanító technikákat oktató terapeutához. Meg is találtuk a megfelelő szakembert, aki segíthet.”

  1. Helga (25) – „Félek tőle”

„Folyamatosan szorongok valamitől a szexszel kapcsolatban. Vagy testem nem tetszik épp, vagy valami más miatt esem pánikba. Folyamatosan agyalok valamin, és már félek a szextől. Egy ideje hanyagoljuk is a pasimmal, ami nem tesz túl jót a kapcsolatunknak.

A baj csak az, hogy már kezdek dühös lenni magamra, de mégsem tudom kikapcsolni ezt az egészet. A pasim persze saját magát okolja, ami még inkább bűntudatot kelt bennem. Remélem, hogy hamarosan sikerül ettől megszabadulni, mert így biztos nem maradunk együtt.”

  1. Judit (30) – „Meguntam”

„Vannak dolgok az ember életében, amelyek nélkül nagyon is jól eléldegél. Ilyen nálam a szex is. Kb. fél éve tart a cölibátus. Egyszerűen meguntam, hogy menetrendszerűen teljesítsem az aktuális partnerem minden kívánságát. Nem akarok egy tárgy lenni, aki csak arra jó. Jelenleg sajnos ez a helyzet. Ha találok egy olyan pasit, aki nemcsak a misszionárius pózt, vagy a kutyapózt ismeri, tudja, mi az az előjáték, vagy orális szex, akkor majd lehet, hogy újra nyitott leszek a dologra. Addig meg…”

  1. Georgina (33) – „Nem élvezem”

„Nem tudom, mi az oka, talán soha nem találtam rá a megfelelő szexpartnerre, de a szex számomra soha az életben nem volt még élvezetes. Minek csináljam, ha nem találok benne semmi olyat, ami miatt érdemes lenne?”

  1. Dorisz (21) – „ A párom mindig visszavonulót fúj”

„A kapcsolatunk elején minden rendben volt köztünk. Sokat szexeltünk, és mindig nagyon jó volt. Néhány hónapja azonban semmi szex nincs, amit kezdek nehezen viselni. Félretettem minden eddigi beidegződésem, és folyton én kezdeményezek, de a párom mindig visszavonulót fúj. Különböző indokokat hoz fel, amelyeket persze kénytelen vagyok elfogadni.

Gyanakszom, hogy esetleg van valakije, mert nem igazán akar beszélni a dologról. De igazából semmi más nem utal arra, hogy nem én vagyok az egyedüli nő az életében. Az is lehet, hogy valami problémája van, amiről nem akar beszélni. Igyekezni fogok, hogy kiszedjem belőle az igazságot, mert így nem lehet élni.”

Ligeti Anna


Mit szeret a nő egy férfiban?
Mit szeret a nő egy férfiban?
Ne fuss azonnal egy új pasi karjaiba!
Ne fuss azonnal egy új pasi karjaiba!
Szeretkezés az új partnerrel – 3 dolog, amire érdemes figyelned
Szeretkezés az új partnerrel – 3 dolog, amire érdemes figyelned
Szex az éteren át – a távolsági kapcsolatok pozitív oldala
Szex az éteren át – a távolsági kapcsolatok pozitív oldala
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.