intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mi kell a férfinak?

Mi kell a férfinak?

Az élet tele van tanulságokkal, amelyeket vagy le tudunk szűrni, vagy elmegyünk mellettük. A különböző szerelmi- és párkapcsolatok mind-mind szolgálnak tanulságokkal, amelyekből nekünk, nőknek érdemes tanulni.

Öt barátnőmmel összeültünk a szokásos heti csajos estére. Ez az este kicsit rendhagyó volt, mert mindenki magával hozta a párját is. Az az igazság, hogy volt egy kis hátsó szándékunk ezzel a dologgal: szerettük volna megtudni a pasiktól, hogy mik azok a női tulajdonságok, amelyek nélkül nem tudnák elképzelni az ideális társat.

1. Andris szerint – Tudjon döntéseket hozni

„Szerintem egy nőnél nagyon fontos az, hogy ne a férfitól függjön. Nem anyagilag értem, de persze az is beletartozhat. Itt főleg arra gondolok, hogy ha bármiben dönteni kell, ne toporogjon egy helyben, hanem legyen határozott, tudja, mit akar. Én nem bírom, ha egy nő attól érzi magát nőiesnek, ha mindenben hagyja a párját dönteni.”

2. Tibi szerint – Legyen humora

„Azt gondolom, hogy sokan alulértékelik a humor jelenlétének fontosságát. Nem arról van szó, hogy a nő folyton vihogjon, mert az nem humor. Fontos, hogy tudjunk együtt nevetni, ha kell, egymáson. Ne sértődjön meg, ha ugratom, de csapja le a magas labdát, ha kell.”

3. Gergő szerint – Tudja magáról, hogy nő

„Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de nem tudom elképzelni az életem egy olyan nővel, aki nem érzi minden porcikájában, hogy ő nő. Ebbe sok minden beletartozik: az is, hogy egy izgi fehérneműben jól érzi magát, ápolt a megjelenése, ad arra, hogy én férfi lehessek mellette, és elfogadja, hogy én azt szeretném, hogy ő nő legyen. Ez nem csak a külsőségekben nyilvánul meg. Ha valaki nőnek érzi magát, annak a kisugárzása is visszaadja ezt, azaz a belső énje is tisztában van vele.”

4. Anti szerint – Kerülje a hisztit

„A hisztizés művészetét nagyon sok nő műveli. Fegyverként alkalmazzák a férfiak ellen. Én egy olyan nővel tudok csak együtt élni, aki ezt a művészetet nem ismeri. Nem bírom ugyanis elviselni, ha valaki hisztivel próbálja elérni, amit akar. Borzalmas egy életet úgy leélni, hogy állandóan azért teszel meg valamit, mert a nőd hisztizik, ha nem úgy történik valami, ahogy ő akarja.

5. Balázs szerint – Legyen tele szeretettel

„Az a nő, akiben a szeretet munkálkodik, egyesíti azokat a tulajdonságokat, amiket előttem elmondtak. A szeretet megszépít mindent és mindenkit. Ha a nő szeret, szépnek lát engem, szépnek látja a közös életünket. Az én dolgom az, hogy a szeretete, a szerelme irántam sose hunyjon ki. Mindent meg is teszek ennek érdekében. Szerintem a szeretet az, ami a legjobb tulajdonság egy nőben. Anélkül nem érdemes élni.”

 

Ligeti Anna


Már megint miről  fantáziálsz? - A leggyakoribb női  szexuális fantáziák
Már megint miről fantáziálsz? - A leggyakoribb női szexuális fantáziák
7 pontban a nagy Ő-ről
7 pontban a nagy Ő-ről
Nem beszélsz a vágyaidról? – A pasid nem fogja kitalálni, hogy mit szeretnél
Nem beszélsz a vágyaidról? – A pasid nem fogja kitalálni, hogy mit szeretnél
A szex valóságos csoda – Párok meséltek róla, ők hogyan szeretik
A szex valóságos csoda – Párok meséltek róla, ők hogyan szeretik
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.