intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mi a boldogság? – 4 szempont a férfi szemszögéből

Mi a boldogság? – 4 szempont a férfi szemszögéből

A boldogság olyan, mint egy étel. Mindenkinek másmilyen ízű, mindenki máshogy készíti el, és mindenkinek a saját receptje a legjobb. Azt mondják, nem is maga a boldogság az, amit meg kell tapasztalnunk, hanem a hozzá vezető utat kell igazán megélnünk.

Valamikor azt gondoltam, hogy egy férfinak sokkal könnyebb rálelni a boldogságra, vagy legalábbis egyszerűbb dolga van. Lehet, hogy nagyképűen úgy véltem, nem is kell sok ahhoz, hogy egy férfi úgy érezze, boldog. Persze, azóta sok idő eltelt, és én magam is másképp gondolkodom erről. Egy férfi boldogsága, az érzés, hogy valóban megéri, ugyanolyan nehezen elérhető valami, mint a nőé. Más szempontok vezérlik a férfit, de ugyanúgy nehéz a hátizsák, amit cipel. Lássuk, mik lehetnek a boldogság fő szempontjai a férfi szemszögéből.

1. A „nem görcsölök rajta” szabadsága

A nőkkel szemben a férfiak általában hamarabb túlteszik magukat a saját tévedéseiken, hibájukon, nem „görcsölnek” rajta annyit, nem rágják magukat, hanem cselekszenek, hogy az elrontott dolog rendbe jöjjön. Igyekeznek tanulni a saját hibájukból, és ez boldogsággal tölti el őket. Amikor egy hasonló szituációban sikerül helyesen cselekedniük, az maga az aranyérem számukra.

2. Az anyagi biztonság

A pénz nem boldogít, pénzen nem lehet boldogságot venni, stb. Sok ilyen mondás van, de egyik sem igaz. A boldogság természetesen nem a pénztől függ, nem is attól, hogy mennyi van belőle, hanem inkább attól, hogy a férfi szerettei biztonságban legyenek ilyen szempontból is. A férfiak már az ősidők óta felelősségvállalók. Az ő vállukon nyugszik a család minden gondja-baja, az anyagi jólét megteremtése, az egzisztencia kialakítása. Még az öregek is azt mondják, hogy ha valaki 40 éves koráig nem ért el semmit, az már nem is fog, és legyintenek egyet. Ez a férfiak számára sarkalatos kérdés, ha a boldogságról kérdezik őket.

3. Humor

A férfi akkor igazán boldog, ha felhőtlenül tud nevetni, röhögni, nyihogni. A legjobb pedig az, ha ezt meg is oszthatja valakivel: a haverokkal, a barátokkal vagy a szeretett nővel. A férfi boldogtalanná válik, ha nem értik vagy nem értékelik a humorát.

4. A nő

A férfiakat a nők teszik boldoggá. A nők puszta léte jobb kedvre deríti a férfiakat. A hódítás pedig egyenesen maga a gyönyörűség számukra. Imádják, ha egy nőt becserkésznek, és kellő odafigyeléssel elérik, amit szeretnének. Vannak, akiknek az is boldogság, ha a tenyerükön hordozhatják a szerelmüket, mások a házasságtól lesznek boldogabbak. A szexualitás is fontos szegmense a férfi boldogságának. A szerelem az az érzés, ami mindkét nemnél közös boldogságforrás.

Ez a négy szempont minden férfi boldogság felé megtett útját meghatározza. Vannak, akik könnyebben menetelnek, vannak, akik nehezebben jutnak el a céljaikig.


Ligeti Anna


Így lehet valóban forró kettesben a szilveszter
Így lehet valóban forró kettesben a szilveszter
Amikor a szerelem egy őrült száguldás, és amikor nem az
Amikor a szerelem egy őrült száguldás, és amikor nem az
Az aszexualitás létezik
Az aszexualitás létezik
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.