intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Menekülj, ha ilyen nővel hoz össze a sors! – 5 tulajdonság, ami nem tesz jót egy kapcsolatnak

Menekülj, ha ilyen nővel hoz össze a sors! – 5 tulajdonság, ami nem tesz jót egy kapcsolatnak

Megígértük, hogy a férfiakról szóló, hasonló témájú cikk után elkészítjük a „női verziót” is, azaz górcső alá vesszük azokat a női tulajdonságokat, amelyek alááshatják a párkapcsolatot. Íme, az 5 legbosszantóbb, legkellemetlenebb dolog, amelyekkel, ha találkozol, jobb, ha menekülsz.

1. Mindent csak a hisztivel

A nők érzik, hogy mikor, meddig mehetnek el egy férfival, ám sokan túllőnek a célon. Igaz ez a hisztire is, ami manapság már eléggé gyakori rossz szokássá nőtte ki magát. Vannak olyan nők, akik úgy gondolják, elég egy kis nyafogás, esetleg kicsit keményebb hiszti, és minden az ölükbe hullik majd. A kérdés csak az, a férfi meddig bírja ezt.

2. Szavakkal képes bántani

Amíg a fizikai agresszió többnyire a férfiak körében figyelhető meg, addig a nők inkább a verbális erőszak művelői. Képesek akár évekig kínozni társukat, ha az nem ismeri fel az egyértelmű helyzetet, és szinte aláveti magát ennek. Sokszor a férfi csak szenved, nem tesz semmit, nem hagyja el a nőt, holott már rég meg kellett volna tennie. Ez a helyzet előszobája lehet a szenvedélybetegségeknek, amelyeknek a férfi áldozatául eshet.

3. Nem őszinte

Ahogy a férfiaknál, úgy a nőknél is igen gyakori tulajdonság. Szemfülesnek kell lenned, hogy lebuktasd a kedvesed, ha arra gyanakszol, hogy nem őszinte hozzád. Sajnos egy kapcsolat sem működhet hosszú távon úgy, hogy a felek hazudnak egymásnak, elhallgatnak dolgokat.

4. Aljas

Ezt sajnos nem lehet szebben mondani. Előfordul, hogy egy nőben kifejlődik egyféle hajlam a gonoszságra. Élvezi, ha a körülötte lévő személyek szenvednek. A dolgok megkavarása, a folytonos áskálódás bizony megkeserítheti a párkapcsolatot.

5. Gyakran elveszti a türelmét

Ilyenkor persze ordít, kiabál, csapkod, és nem ura önmagának. Sajnos ez is egyre gyakoribb, főleg olyan nőknél, akiknek van gyermekük, nem tudják kipihenni magukat, nincs idejük önmagukra. Ez a tulajdonság akkor jár végzetes következményekkel a párkapcsolatra nézve, ha már nem lehet visszafordítani. Azonban könnyű rajta segíteni: csak egy kis én-idő kell az anyának, a nőnek, amivel kiegyensúlyozhatja a mindennapjait, hogy aztán roboghasson tovább.

 

Kovács-Hain Zsuzsa


Indítsd be a szerelmi  életed! MOST!
Indítsd be a szerelmi életed! MOST!
3 dolog, amit a nők szeretnek egy férfiban
3 dolog, amit a nők szeretnek egy férfiban
5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban
5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban
Megváltozik a szex az esküvő után?
Megváltozik a szex az esküvő után?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.