intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Megváltozik a szex az esküvő után?

Megváltozik a szex az esküvő után?

Szerkesztőségünk tagjai sokféle sztorival találkoztak már, baráti körükben a házasság utáni szexuális élettel kapcsolatban. Sokaknál minden megváltozott, van, akinél még mindig tombol a szenvedély. Kíváncsiak voltunk, hogy nagy általánosságban mi az igazság. Kérdezősködtünk hát egy kicsit…

Mi változik vajon a kapcsolatban az esküvő után? Tényleg olyan sokat számít az a papír? Az általunk megkérdezett emberek szerint az esküvő manapság már nem olyan fontos dolog, mint egykor volt, de még mindig vannak olyanok, akik azt vallják, nem maradhat ki egy ember életéből. A válaszokból összességében elmondható, hogy majdnem mindegyik pár tartott attól, hogy kissé megváltozik majd az egymáshoz való viszonyuk a szexben. Tartottak attól, hogy elkényelmesednek majd, és eltűnik az intimitás, a vágy és a szenvedély. Többnyire a férfiak féltek attól, hogy rutinszerűvé válnak majd az együttlétek, esetleg eltűnnek. A nők többsége szerint a házasságban is ugyanolyan fontos a szex, mint azelőtt, csak talán kissé átalakul.

Anna  (30)

Az interneten ismerkedtünk meg a férjemmel, jó hosszú szingliélet után. Nekem ez az időszak volt a szexuális forradalmam. Sok kapcsolatom volt, amelyek közül jó néhány szexszel végződött (vagy kezdődött). Kiéltem magam, és vágytam arra, hogy végre megállapodjak. Ekkor jött Laci, aki maga volt a tökély számomra. A házasságunk nem a szexre épül, de nagyon hangsúlyos a szerepe. Majdnem minden nap sort kerítünk egy kis szeretkezésre. Ha nem jut elég idő valami miatt, akkor orálisan elégítjük ki egymást. Nekünk ez a fűszerünk. Nem tudom, hogy meddig tart ki ez, de most leszünk ötéves házasok, és eddig elég jól bírjuk.

Feri (42)

Már 20 éve házasok vagyunk a feleségemmel, Klárival. Az elején nagyon sokat szexeltünk, ez mára ritkult kissé, de a szenvedély nem tűnt el a kapcsolatunkból. Mindketten sokat változtunk a megismerkedésünk óta, de mégis úgy érzem, semmit sem csinálnék másképp. Van három gyermekünk, akikért nagyon hálás vagyok Klárinak, és azt hiszem, nem is kívánhatnék magamnak, magunknak jobb életet. Lehet, hogy kissé megszokottak az együttléteink, de mindig igyekszünk feldobni egy kicsit. Nem olyan már, mint amikor húszévesek voltunk, de nem is várjuk ezt egymástól. Boldogok vagyunk.

Verus (25)

Egy éve mentem hozzá Noelhez, akit a gimnázium óta ismerek. Barátságból lett szerelem a miénk. A szex érdekes módon nem játszik központi szerepet a házasságunkban. Nagyon sok mindent csinálunk együtt, de ritkán kívánjuk meg egymást. Ez nem a házasság miatt van, azelőtt is ilyenek voltunk.

Ajtony (32)

Azt hiszem, mi vagyunk a rossz példa. A házasságkötésünk óta elkényelmesedtünk mindketten. A feleségem, Erika már nem érez késztetést arra, hogy meghódítson engem a szépségével, a testével. Folyton kinyúlt melegítőben van, nem is igazán kívánom meg. Én sem teszek sokat azért, hogy ő megkívánjon. Tudom, hogy ennek nem lesz jó vége, de amíg nincs gyerek, könnyebb a válás is. Ez van.

Ditta (30)

Nemrég házasodtunk össze a szerelmemmel, Antonióval. Ő olasz, egész más a vérmérséklete, állandóan csinálná. Engem ez feltüzel, és már folyton készen állok. Imádom, hogy bárhol és bármikor letámad, semmi gátlás nincs benne. Mióta összeházasodtunk, azt érzem, hogy még jobban akar. Az esküvőnk óta eltelt egy évben csináltuk már liftben, repülőn, mosdóban, váróteremben, parkban, hegytetőn, és még más helyeken is. Természetesen a házunk összes helyiségében is. Imádjuk egymást, ami a házasságkötés óta csak fokozódott.

Anti (40)

Nem tudom, miért, de a házasságkötés nálunk mindent teljesen átalakított. Nem hiszem, hogy a papírnak van jelentősége, inkább a kapcsolatban eltelt időnek. Egyáltalán nem kívánom a feleségemet. Többször meg is csaltam, szerintem ő is engem. Teljesen nyitott házasságban élünk, sosem szexelünk. A barátság megmaradt köztünk, nem is akarunk válni. Nekünk ez így kényelmes.

 

Ligeti Anna


Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban
Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban
Tanuld meg újra érezni a szerelmet!
Tanuld meg újra érezni a szerelmet!
Szeresd is, ha megszerezted!
Szeresd is, ha megszerezted!
Szeretkezés az új partnerrel – 3 dolog, amire érdemes figyelned
Szeretkezés az új partnerrel – 3 dolog, amire érdemes figyelned
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.