intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Megújult a Hölgynaptár© alkalmazás

Megújult a Hölgynaptár© alkalmazás

Új, elegáns és nőies külső, valamint továbbfejlesztett funkciók jellemzik a megújult Hölgynaptár©alkalmazást. Használata még egyszerűbbé vált, hosszas görgetések helyett minden egy felületen megtalálható, gyors, hatékony és könnyen kezelhető.

Megújult a Hölgynaptár© alkalmazás

Megújult naptár funkció

Az alkalmazás első használata során a Kezdő beállítások képernyőkön a ciklusra vonatkozó néhány alap adat adható meg, ezzel is biztosítva a minél pontosabb előrejelzéseket a Naptár nézetben a vérzésre és az ovulációra vonatkozóan. A személyre szabható Naptár funkciók segítségével mostantól mindenki kiválaszthatja a számára igazán fontos tünetek rögzítéséhez kapcsolódó funkciókat, a felvitt adatok pedig új felületeken, a Lista nézetben és a Grafikus nézetben (Vérzés tünetei, Családtervezés) is megtekinthetők. 

Egyszerű emlékeztetők

Az új verzióban a fogamzásgátló eszközökön (tabletta, tapasz, hüvelygyűrű, injekció) kívül más gyógyszerek és készítmények (pl. fájdalomcsillapítók, vitaminok), illetve a mióma gyógyszeres kezelése is rögzíthető a naptárban, vagy automatikusan ütemezhető emlékeztetők is beállíthatók ezekhez kapcsolódóan.

Egyszerű és átlátható

A főképernyőn a jól ismert Naptár, Valós súly és Emlékeztetők menüpontok mellett megjelenítésre kerülnek olyan fontos információk, mint a következő menstruáció időpontja és a következő emlékeztető ideje, típusa, így még könnyebbé válhat pl. a nyaralások, programok szervezése. A Naptárban és a Grafikus nézetben pedig beszédes ikonok jelölik a legfontosabb rögzített tüneteket, előrejelzéseket.

Információ, egyből az orvos részére

A Dr. Névjegy menüpontban a saját nőgyógyász továbbra is kiválasztható az online orvoskereső segítségével, emellett a kezelőorvos adatai akár manuálisan is rögzíthetők, módosíthatók. Az alkalmazásban rögzített tüneteket, adatokat a kezelőorvos számára e-mailben, a GynAssist alkalmazásra regisztrált orvosok esetén pedig közvetlenül a GynAssist alkalmazásra lehet továbbítani.

Kiknek ajánljuk?

·         Azoknak a nőknek, akik pontosan követni szeretnék a bennük zajló folyamatokat, legyen szó akár fogamzásgátlásról, a ciklusuk nyomon követéséről, akár családtervezésről.

·         Azoknak a nőknek, akik szeretnének minden nőgyógyászati tünetet egy helyen rögzíteni.

·         Azoknak a nőknek, akik szeretnek előre tervezni.

A Hölgynaptár© alkalmazás új, magyar nyelvű verziója ingyenesen elérhető az App Store-ban és a Google Play-en.

Megújult a Hölgynaptár© alkalmazás


Nők az ágyban – te milyen típus vagy?
Nők az ágyban – te milyen típus vagy?
Ilyen lenne az én álompasim
Ilyen lenne az én álompasim
Így kerüld el a hólyaghurutot szex után
Így kerüld el a hólyaghurutot szex után
Endometriózis és fájdalommentes szexuális élet
Endometriózis és fájdalommentes szexuális élet
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.