intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Megújult a Hölgynaptár© alkalmazás

Megújult a Hölgynaptár© alkalmazás

Új, elegáns és nőies külső, valamint továbbfejlesztett funkciók jellemzik a megújult Hölgynaptár©alkalmazást. Használata még egyszerűbbé vált, hosszas görgetések helyett minden egy felületen megtalálható, gyors, hatékony és könnyen kezelhető.

Megújult a Hölgynaptár© alkalmazás

Megújult naptár funkció

Az alkalmazás első használata során a Kezdő beállítások képernyőkön a ciklusra vonatkozó néhány alap adat adható meg, ezzel is biztosítva a minél pontosabb előrejelzéseket a Naptár nézetben a vérzésre és az ovulációra vonatkozóan. A személyre szabható Naptár funkciók segítségével mostantól mindenki kiválaszthatja a számára igazán fontos tünetek rögzítéséhez kapcsolódó funkciókat, a felvitt adatok pedig új felületeken, a Lista nézetben és a Grafikus nézetben (Vérzés tünetei, Családtervezés) is megtekinthetők. 

Egyszerű emlékeztetők

Az új verzióban a fogamzásgátló eszközökön (tabletta, tapasz, hüvelygyűrű, injekció) kívül más gyógyszerek és készítmények (pl. fájdalomcsillapítók, vitaminok), illetve a mióma gyógyszeres kezelése is rögzíthető a naptárban, vagy automatikusan ütemezhető emlékeztetők is beállíthatók ezekhez kapcsolódóan.

Egyszerű és átlátható

A főképernyőn a jól ismert Naptár, Valós súly és Emlékeztetők menüpontok mellett megjelenítésre kerülnek olyan fontos információk, mint a következő menstruáció időpontja és a következő emlékeztető ideje, típusa, így még könnyebbé válhat pl. a nyaralások, programok szervezése. A Naptárban és a Grafikus nézetben pedig beszédes ikonok jelölik a legfontosabb rögzített tüneteket, előrejelzéseket.

Információ, egyből az orvos részére

A Dr. Névjegy menüpontban a saját nőgyógyász továbbra is kiválasztható az online orvoskereső segítségével, emellett a kezelőorvos adatai akár manuálisan is rögzíthetők, módosíthatók. Az alkalmazásban rögzített tüneteket, adatokat a kezelőorvos számára e-mailben, a GynAssist alkalmazásra regisztrált orvosok esetén pedig közvetlenül a GynAssist alkalmazásra lehet továbbítani.

Kiknek ajánljuk?

·         Azoknak a nőknek, akik pontosan követni szeretnék a bennük zajló folyamatokat, legyen szó akár fogamzásgátlásról, a ciklusuk nyomon követéséről, akár családtervezésről.

·         Azoknak a nőknek, akik szeretnének minden nőgyógyászati tünetet egy helyen rögzíteni.

·         Azoknak a nőknek, akik szeretnek előre tervezni.

A Hölgynaptár© alkalmazás új, magyar nyelvű verziója ingyenesen elérhető az App Store-ban és a Google Play-en.

Megújult a Hölgynaptár© alkalmazás


Megszerezted a szerelmed? Tartsd is meg!
Megszerezted a szerelmed? Tartsd is meg!
Több szex, jobb memória
Több szex, jobb memória
Az ismerkedés 4  törvénye
Az ismerkedés 4 törvénye
Szexpozitív szemléletmód – a felszabadító hozzáállás
Szexpozitív szemléletmód – a felszabadító hozzáállás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.