intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Megkérdeztünk 8 férfit, szerintük mi az, ami elriasztja a nőket

Megkérdeztünk 8 férfit, szerintük mi az, ami elriasztja a nőket

Minden nő csábítani akar, minden férfi pedig meghódítani. Így van ez, mióta világ a világ. Ám vannak dolgok, amelyek elriaszthatják a másik nemet. Megkérdeztünk most 8 férfit, ők mit gondolnak, milyen viselkedésformák taszítják leginkább a nőket.

Megkérdeztünk 8 férfit, szerintük mi az, ami elriasztja a nőket 

Zsiga (19)

„Húha, ezt egy órán át lehetne sorolni, és még akkor sem érnénk a végére. Nekem nem sok tapasztalatom van a párkapcsolatok terén, eddig csak egy barátnőm volt, de a családomban nőuralom van. Az anyukám nevelt fel, két lánytestvéremmel együtt, ráadásul a nagymamám is velünk élt. Ő mindig azt mondta, hogy majdnem mindegy, mit csinál a férfi, csak egy fokkal szebb legyen az ördögnél. Szerintem azért jó, ha egy férfi úgy viselkedik, hogy a nő jól érezze magát mellette. Minden szempontból. Az apámnak ez nem sikerült.”

Tivadar (31)

„Szerintem a mai nők elvárják egy férfitól, hogy művelt legyen. Nem azt mondom, hogy az kell, hogy valaki agyoniskolázott legyen, nem kell ehhez egyetem, főiskola. Inkább úgy értem, hogy jó, ha a férfi olvasott, sokat látott ember. Olyan, akivel lehet beszélgetni, sokféle dologról. A nők imádnak eszmecseréket folytatni. Ha ezt nem tehetik meg a férfival, akkor már félig vége is a kapcsolatnak. ”

Pali (20)

„Ha egy férfi pletykás. Szerintem ez elviselhetetlen egy nő számára. A nők fenntartják a jogot a pletykára. Ez csak az övék. Egy férfinál nagyon idegennek érzik, ha kibeszél másokat, felfoghatatlan számukra és taszító.”

Gyuri (35)

„Az eddigi kapcsolataimban mindig azt tapasztaltam, hogy a férfiban rejlő feminin tulajdonságok azok, amelyek elriasztják a nőket. Ez azért nagyon érdekes, mert mostanában nagyon azt látni, hogy a férfiak kissé elnőiesedtek, a nők pedig elférfiasodtak. Ennek ellenére, ha megcsillan egy nőies momentum a férfiban, a nő azonnal kombinálni kezd, és a lehető legrosszabbat hozza ki a dologból. Hiába mondják a nők, hogy nem így van, de én azt látom, hogy igenis a férfias férfiak vonzzák a nőket.”

Doma (29)

„Nehéz kérdés… Az eddigi kapcsolataimnak mind más okból lett vége, így nehezen tudnám megmondani, hogy általánosságban mi az, ami elriaszt egy nőt. A legfájóbb szakításom az első volt. A lány azt mondta, hogy amiatt hagy el, mert nem tudom kimutatni a szerelmemet. Azóta sem tudom igazán, hogy mire lett volna szüksége, de azóta jobban odafigyelek az apróságokra, a virágra, egy-egy kedves gesztusra, egy telefonhívásra, amiben elmondom, hogy szeretem, ilyesmi. Ezek nagyon fontosak egy nőnek. Ezek hiánya viszont eléggé tönkre tudja tenni őket.”

Feri (23)

„Hogy mi riasztja el őket? Egyszerű a válasz! Az, ha egy férfinak semmilyen elképzelése nincs arról, hogy mégis hogyan képzeli el a jövőt. Az a férfi, aki pontosan tudja, hogy milyen célért harcol a mindennapi életben, vonzó és biztonságot adó a nő számára. Ennyi.”

Ottó (32)

„Egyértelműen az agresszió riasztja el őket. Annál durvább és undorítóbb dolog kevés van, mint amikor egy férfi bárhogy bántalmaz egy nőt. És most nemcsak a fizikai, hanem a lelki bántalmazásra is gondolok. ”

András (24)

„A felületesség tartja távol a nőt. Az, ha egy férfi csak ímmel-ámmal van benne a kapcsolatban, és a nő folyton érzi, hogy valahol máshol jár, nem vele foglalkozik igazán. Sajnos nagyon sok ilyen látszatkapcsolat van.”

Ligeti Anna


Kedves
Kedves
Szex az első randin – igen vagy nem?
Szex az első randin – igen vagy nem?
A nőgyógyász szerint így lehet jobb a szexuális életed
A nőgyógyász szerint így lehet jobb a szexuális életed
„A szerelem sötét verem…” – A hirtelen érzésekért nem biztos, hogy magad mögött kell hagynod a régi szerelmet
„A szerelem sötét verem…” – A hirtelen érzésekért nem biztos, hogy magad mögött kell hagynod a régi szerelmet
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.