intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Már megint miről fantáziálsz? - A leggyakoribb női szexuális fantáziák

Már megint miről  fantáziálsz? - A leggyakoribb női  szexuális fantáziák

 

A szex endorfint termel, ami csökkenti a stresszt. Olyan csodálatos az egész emberi test! A szexuális fantáziák közelebb visznek az „éles” szex még nagyobb élvezetéhez. Próbálj minden nap egy kicsit álmodozni a szexről. Elég 10 perc. Gondolj az esti szeretkezésre a pároddal, vagy fantáziálj egy kis huncutságról a postásfiúval, vagy bárkivel, aki beindít. Egy kis erotikus álmodozás olyan ajtókat nyithat ki számodra (és ez által a párod számára is), amelyről esetleg még nem is tudtál, és olyan szintjére visz a szexualitásnak, amiről eddig csak álmodoztál. Ugye, hogy nincs mit vesztened?

Nézd csak, ez a 10 leggyakoribb női szexuális fantázia:

1. Valaki átveszi az irányítást. És erős! Nagyon erős!

A nők gyakran fantáziálnak arról, hogy valaki átveszi felettük az irányítást. Ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül ezt akarják a valós szexuális életben is. Ez a fantázia inkább arról szól, hogy egy James Bond-típusú férfi belép a szobába, a pisztolyt az asztalra teszi, téged pedig rádob az ágyra, és … Vagy talán egy termetes kőműves a pasid, aki hazaérve egy hosszú, forró fürdőt vesz …Vagy valaki megbüntet, mert nagyon-nagyon rossz kislány voltál.

2. Valaki figyel

Talán egy kicsit exhibicionista ötlet, hogy szex közben valaki figyel. Bárki, akár egy idegen is lehet a tárgya ennek a fantáziának. Sőt, akár te is lehetsz a „kukkoló”. Meglesheted a szomszédot a szexi barátnőjével. De lehet, hogy épp egy luxusszálló teraszán csinálod valakivel, és a sétáló emberek látnak meg, vagy épp maszturbálsz egy kocsiban, és jó nagy a forgalom. A munkahelyeden csinálod valakivel, és a főnököd épp arrafelé tart. Szégyellnéd, ha rájönne, de épp ezért annyira izgalmas.

3. Csillog a lovag páncélja

Ez egy romantikus fantázia. A tökéletes férfi udvarol neked, elcsábít, és úgy érzed, mindent megkapsz, amit valaha is kívántál. Ő kényeztet, megért, és imád téged. Eláll a lélegzeted a szenvedélyétől, a csókjaitól.

4. A rossz kislány

Azok a nők, akik a mindennapi életben követik a szabályokat, gyakran fantáziálnak arról, hogy rossz lányok. Talán épp te vagy az a rossz kislány? Felszeded a bárban a legszexisebb férfit, és vele éled át a legvadabb fantáziád. Vagy kiszúrsz egy helyes srácot a parkolóban, és egy gyors numerára az övé leszel a motorháztetőn. Agresszív vagy és megállíthatatlan, parázsló és szexis.  

5. A domina

Sok-sok nő féltett vágya, hogy a szeretett férfi az ő szexuális rabszolgája legyen. Talán épp a tiéd is ez? Megkötözöd a pasid kezét a háta mögött, és selyemkendőt kötsz a szemére, érzékien kezdesz beszélni hozzá, hogy már szinte kínzod vele. Lassan az őrületbe kergeted az ostorcsapásokkal, míg megadja magát teljesen. Te mondod meg neki, hogy mikor, mit csinálhat.

6. Egy kis ex-szex

Elképzeled, hogy véletlenül találkozol a volt pasiddal. Ugyanolyan szívdöglesztő még mindig. Éppen fizetsz a szupermarketben, és észreveszitek egymást. A parkolóban odajön hozzád, beszáll a kocsidba. A keze és a szája még mindenre emlékszik. Minden finom részlet stimmel. És a szex még mindig ugyanolyan jó.

7. Álmaid nője

Nemcsak férfiakról fantáziálnak a csajok, hanem nőkről is. Egy rossz lány, mint Angelina Jolie, vagy egy jó, mint Jennifer Aniston? Mindegy. A leszbikus szex vonzó a nők számára még akkor is, ha az életben heteroszexuálisak.

8. Minél többen, annál jobb

A csoportos szex és az édeshármas ebbe a kategóriába esik. Két sráccal vagy két lánnyal, vagy egy vegyespárossal, akár több emberrel elképzelt szex egy elképzelt helyen, sötétben, vagy épp világosban, hogy mindenki mindent jól láthasson. Ez csak rajtad múlik. A fantáziádban bármi lehetséges.

9. Ki a szabadba

Nem akarod magatokat beszorítani a hálószobába? Valami nagy-nagy térre vágysz? Szeretnéd megtapasztalni az elemeket? Izgalmas, hogy bármikor jöhet valaki, aki meglát. Izgalmas, nem? Képzeld csak el: éppen a nyaralsz valami csodás trópusi paradicsomban, és ott találkozol álmaid pasijával. A forró homokban csináljátok, a hullámok a lábatokhoz érnek. Vagy lehet, hogy épp túrázol valahol, és a szexi túravezető az avaron tesz magáévá. Ez maga a paradicsom, de tudod, hogy véget kell vetni ennek... most .... mert bárki megláthat.

10. A névtelen idegen

Az elméd egy játszótér. A szexuális fantáziák, a korlátlan lehetőségek játszótere. Utazol a vonaton, és egy ismeretlen idegennel hoz össze a sors. Olyan, mint a legmerészebb álmaidban. Semmit sem tudsz róla, egy forró alkalom az egész.

Az elméd túl értékes ajándék ahhoz, hogy elvesztegesd. Fantáziálj! Használd a képzeleted. Senkinek sem kell ezt elmesélned, ha nem akarod, viszont színesebbé teszi a szexuális életed.


Indítsd be a szerelmi  életed! MOST!
Indítsd be a szerelmi életed! MOST!
Szerelem, szerelem, online szerelem
Szerelem, szerelem, online szerelem
A szex és a szerelem egymáshoz való viszonya 
A szex és a szerelem egymáshoz való viszonya 
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.