intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Levelek nekünk - tőletek

Levelek nekünk - tőletek

Nagyon sok levelet kapunk olvasóinktól, ami minket mindig nagyon jókedvre derít. Az itt közölt leveleket Réka és Magdi néni írta. egész más korosztályt képviselnek, mégis szeretnek bennünket olvasni. Levelüket az ő engedélyükkel olvashatod.

Levelek nekünk - tőletek

Kedves Intimzóna!

Réka vagyok, 17 éves. Nem szoktam leveleket írogatni weboldalaknak, meg újságoknak, de most muszáj megosztanom veletek a sikeremet.

A ti cikkeitek adták meg a végső lökést számomra, hogy végre elfogadjam Dani randi-meghívását. Ezer éve könyörög, hogy menjünk el valahova, de eddig mindig találtam valami kifogást. Soha nem voltam az a randizós típus, kicsit mindig cikinek éreztem az egészet. Tudom, hogy hülyeség, de mégis az volt bennem, hogy mindenki rajtam röhög, hogy milyen béna vagyok.

Egy barátnőm mesélt az Intimzónáról, hogy jó kis cikkek vannak az oldalon. Rákerestem, és elkezdtem olvasni pont egy randizásról szóló cikket. Aztán egy másikat és még egyet. Amikor Dani ismét megkérdezte, elmegyek-e vele valahova, rögtön igent mondtam. Nagyon meglepődött, mert már hozzászokott az elutasításhoz és a buta kifogásokhoz.

Egy kis kávézóba mentünk, meglepetésnek szánta. Nagyon szeretem Franciaországot, Párizst, és nemrég nyílt egy hely, ami ilyen franciás. Oda mentünk. Nem is tudtam, hogy ő tisztában van a rajongásommal. Csodás hangulat volt. Dani nagyon kedves volt.

Rögtön megbeszéltük a következő alkalmat is.

Ez már egy éve volt. Egy egész éve szeretjük egymást, és ehhez ti adtátok a kezdő lökést. Most tervezzük, hogy érettségi után összeköltözünk, és ki tudja, mi lesz még ebből. Nagyon köszönöm nektek – így ismeretlenül is – a bátorítást.

Puszi, Réka


Tisztelt Intimzóna.hu oldal!

Én egy nagykamasz és egy kiskamasz 72 éves nagymamája vagyok. Imádok internetezni, mert így nagyon sok mindent tanulok még ilyen vén fejjel is. Azért írok Önöknek, mert nagyon előremutatónak tartom a fiataloknak szóló írásaikat a szexuális életről. Bárcsak akkor, amikor én voltam tinédzser, lett volna egy ilyen újság, de akkor ez még tabutémának számított. Sok kellemetlenségtől megkímélhették volna magukat az akkori fiatalok, ha többet tudnak a szexről, a betegségekről, és sok olyan dologról, amelyekről akkoriban nem illett beszélni.

Levelek nekünk - tőletek

Felfedeztem, hogy neves orvosokkal is készítenek riportokat, ezeket is megszerettem, hiába szólnak inkább a fiataloknak, a témák nagyon érdekesek. Én magam mindig is fontosnak tartottam azt, hogy elmenjek orvoshoz akkor is, ha nincs semmi bajom. Nagyon jó, hogy erre biztatják a fiatalokat, még több ilyen cikkre lenne szükség.

Már az unokáimnak is mondtam, hogy olvassák Önöket, mert tényleg érdemes. Köszönöm az ő nevükben is.

Egy hűséges olvasójuk,

Magdi néni


A nőgyógyász szerint így lehet jobb a szexuális életed
A nőgyógyász szerint így lehet jobb a szexuális életed
Szűz vagy még?
Szűz vagy még?
Ahány nő, annyi igény az ágyban
Ahány nő, annyi igény az ágyban
5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban
5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.