intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Levél magamnak

Levél magamnak

Neked is voltak már olyan gondolataid, amelyekről úgy érezted, hogy sokkal jobb lett volna, ha a 10-20 évvel ezelőtti éned is tud róluk? Szívesen figyelmeztetted volna magad, felhívtad volna a figyelmed a döntések súlyosságára, és arra, hogy hogyan kell élvezni az életet? Íme, az én levelem a 16 éves önmagamhoz.

Levél magamnak

Kedves Én!

Nagybetűvel írlak, mert tudnod kell, hogy nagyon is értékes vagy. Tudnod kell, hogy nem az az ember mércéje, hogy mennyire szeretik őt mások, hanem az, hogy a tettei milyenek, és vállalja-e a döntései következményét.

Szeretném, ha többet törődnél magaddal. Légy fontos.

Sportolj sokat, mert ez az élet egyik fontos pillére. Igyál sok vizet, és ne cigizz, mert annak sok értelme nincs, viszont cserébe jól tönkretesz és még büdös is.

Szerezz barátokat és légy nyitott. Ha viszont megtalálod a barátaidat, tápláld a barátságot, és ne várd, hogy magától fejlődik. Igaz ez a szerelmi kapcsolatokra is. Szólítsd meg nyugodtan a srácot a színjátszókör színpadán, és ne csak otthon keseregj, hogy nem kellesz neki, hisz nem is tud rólad.

Ne törődj azzal, hogy még az osztályfőnök is azon kesereg, hogy nincs pasid. Nincs joga hozzá, hogy véleményt alkosson rólad, mert nem tud semmit a lelkedről, nem tud semmit a küzdelmeidről. Ne engedd, hogy más emberek mondják meg neked a tutit, de segítsd őket, hogy eligazodjanak rajtad. A lelked csak annak tárd fel, aki tényleg méltó erre, és ne annak, akit a környezeted erre méltónak talál. A te mércéd te magad legyél.

Nem számít, hogy hány kiló vagy, csak élvezd az életet. A tested úgy jó, ahogy van, nem a kinézeted miatt lesznek veled azok, akik szeretnek.

Hidd el, az életed másnak nem olyan lényeges, ám neked legyen az! Bízz önmagadban! Tudod, 39 évesen is lesznek frusztrációid, de viszonylag átlátod már az élet lényegét. Kicsit segítek: Ne add fel soha, és küzdj addig, amíg csak el nem éred a célod. Ja, mindig legyen célod. A nélkül nem érdemes élni. Célok nélkül az ember csak félkarú óriás. A boldogság nem lehet cél, azt te magad teremted meg azzal, hogy magadat elfogadod, szereted, és ezt sugárzod mások felé is.

A legfontosabb, hogy az élet kihívásait mindig fogadd komolyan, de harcolj ellenük humorral és megértéssel. Sok akadályba ütközöl majd, de ez a két dolog kihúz majd a csávából. Keseregni tilos! Az rombolja a hangulatot és elvesztegetett idő.

Ne keseredj el, ha rossz jegyet kapsz valamiből, mert ez később a kutyát sem érdekli majd. Mindenki a teljesítményedre lesz kíváncsi. Azonban vigyázz! Lesz olyan munkahelyed, ahol sokszor becsapnak majd a jóhiszeműséged miatt. Ne engedd, hogy átlépjenek rajtad értéktelen emberek. Ne engedd, hogy a hátadon kapaszkodva toljanak egyre mélyebbre, és ne hagyd, hogy a tudásod használják fel ellened!

Szeress, nevess, élj!

Puszi,

Én.


Szakítás az összeköltözés után
Szakítás az összeköltözés után
„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből
„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
Szeretkezés az új partnerrel – 3 dolog, amire érdemes figyelned
Szeretkezés az új partnerrel – 3 dolog, amire érdemes figyelned
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.