intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Létezik a nagy Ő!?

A nők nagy részének meggyőződése, hogy egy férfi egészen mást szeretne egy kapcsolatban, mint ő. Pedig nem kell mindig a legrosszabbat feltételezni róluk.

Greg Gilderman, a She’s the One: The Surprising Truth about What Makes a Woman a Keeper című kötet szerzője szerint azonban a férfiak nem olyan megfejthetetlenek, mint amilyennek a nők gondolják őket.

Az író szerint nem olyan szörnyű a helyzet, mint azt a női magazinok állítják, azaz nem minden férfi vágyik csak szexre, és nem mindegyik megy azért bulizni, hogy újabb és újabb csinibabát vihessen az ágyába. Az amerikai férfiak kilencven százaléka például házas negyven éves korára. Ezeket a férfiakat természetesen nem csellel vették rá a házasságra, minden valószínűség szerint ők maguk akartak feleséget, családot.

Mi kell a férfiaknak?
Nekik is fontos a hosszú távú kapcsolat, a hűség, és a párjukat nem a fenekük alapján választják ki, hanem intelligenciájuk, humoruk, az élethez való hozzáállásuk lapján. Természetesen az is sokat számít, hogy várhatóan milyen anyák lesznek. Fontos az is, hogy a nő a szeretet érzését is tudja adni. A férfiak azonban nem szeretik a kapkodást, és a hirtelen, erőszakos kérdéséket. Úgyhogy az a nő, aki nap mint nap azt tudakolja a párjától, hogy mikor akar gyereket, és hogyan látja magát öt év múlva, az ne számítson semmi jóra. Érdemes kivárni, hogy a férfi maga hozza elő ezt a témát, vagy legalábbis addig türelmesnek kell lenni, míg a kapcsolat olyan komolyra fordul, hogy elbírja ezeket a kérdéseket.

A nők azt is rosszul gondolják, hogy állandóan taktikázniuk kell. Nem minden férfi szereti, ha játszadoznak vele, azt viszont szinte mindannyian elvárják, hogy ők maguk hódíthassák meg a másikat. Ezért nem szabad állandóan telefonálni, e-maileket küldözgetni, hiszen ők akarják megtenni a megfelelő lépéseket. Természetesen az nagyon jól esik nekik, ha a nő érezteti velük csodálatát.

Létezik a nagy Ő!
Úgyhogy elkeseredésre semmi ok, a nagy Ő létezik, csak meg kell találni. A diszkó, egy bár nem a legjobb hely az ismerkedésre. A munkahely sem, főleg, ha csak nők dolgoznak együtt. Érdemes olyan eseményekre ellátogatni, ahol sok férfi megfordul: meccsekre, autós kiállításokra. Előbb-utóbb mindenkit utolér a szerelem!

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.