intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Légy férfi!

Légy férfi!

Minden nőnek van egy elképzelése arról, hogy milyen is az igazi férfi, milyen társ mellett érezné magát biztonságban. Általában ez a férfi egy érett, felelősségteljes ember, akire a nő rá meri bízni magát és gyermekeit. Ám ezt a szintet nem is olyan könnyű elérni, a férfiak számára igazi kihívást jelent. Lássuk, mit tehetsz, hogy igazi férfiként tekintsen rád a szerelmed.

Klisé, de sajnos nagyon is igaz, hogy minden férfi egy kicsit mindig anyuci pici fia marad. Ahhoz azonban, hogy egy nő társa, felelősségteljes, biztonságot adó bástyája legyen, fel kell nőnie. Természetesen egy kapcsolatban ketten vannak, a felek az idő múlásával egyre jobban csiszolódnak, egyre jobban elfogadják egymást. Ennek ellenére persze nem elég csak létezni, mert semmi sem oldódik meg magától, és a nők semmit nem viselnek el nehezebben egy teszetosza férfinál.

1. Hallgass (meg) jól!

A nők zöme imád beszélni, kibeszélni, átbeszélni, megbeszélni. A férfiak nem ilyenek, ők nem annyira a beszéd, mint inkább a hallgatás nagymesterei. Egy nő azonban nem erre vágyik. Azt szeretné, ha a társa, akire felnéz (elvileg), meghallgatná. És ez óriási különbség. Az, aki hallgat, közben lehet, hogy nem is figyel oda, a meccsen jár az esze, amit épp az előbb látott a tévében. Az, aki meghallgat, láthatóan figyel, koncentrál a párja mondanivalójára, és végig biztosítja is őt erről. Ha kell, tanácsot ad, de azt is pontosan érzi, hogy erre mikor nincs szükség.

2. Merj kapni!

Ismét egy olyan szó, amely elé oda lehet biggyeszteni azt, hogy „meg”, és máris mást jelent. Nem elég csak megkapni a nőt, akit kinéztél. Erre egyből rájön, és úgy faképnél hagy, hogy csak a hátát nézheted. Az viszont, ha kapni mersz, nagyon vonzó tud lenni egy nő szemében. Ez ugyanis azt jelenti, hogy hajlandó vagy megnyílni, befogadni a szerelmét. Sok nő számára például a szeretet, a szerelem adása az igazi beteljesedés. Neked csak el kell fogadnod.

3. Vállald fel a véleményed!

Nincs annál kiábrándítóbb, amikor egy férfi csak bólogat egy kapcsolatban, és nem meri felvállalni, amit gondol, érez. Sokkal előbbre tud jutni egy olyan kapcsolat, ahol már az elején tisztázott, hogy mindenkinek megvan a saját véleménye, és ezt normális vita keretein belül tudják ütköztetni. Nem baj, ha nem értesz egyet a partnereddel, de ne hitesd el vele, hogy egyetértesz, mert az egy jó nagy hazugság, ráadásul kicsit sem férfias.

4. Ne légy az apja!

Nem neked kell életvezetési tanácsokat adnod a szerelmednek. Ezt vedd észre, és fogadd is el. Egy nőnek erre ott vannak a barátnői, a szülei. Tőled inkább azt várja, hogy társként kiállj mellette, ha valami ballépést követ el, vagy hibázik. A tanácsodat kérni fogja, nem kell rögtön lealáznod azzal, hogy ezt te úgyis jobban tudod.

5. Beszélj bátran!

A kommunikáció a legjobb eszköz arra, hogy ha valami nincs rendben, arra fényt derítsetek. Azonban, ha te beburkolózol az általad férfiasnak vélt magányba, akkor soha nem leszel boldog, ez biztos. A nők apró kis érzékelői azonnal kiszúrják, ha egy férfi valamiért morcos, és állandóan kérdezgetik, hogy mi a baj. Ha ezt el akarod kerülni, tartozol neki annyival, hogy kimondod, amit épp gondolsz és érzel, megbeszélsz vele minden olyan dolgot, ami kettőtöket érint.

 

Ligeti Anna


Te hogy ismerkedtél meg a pasiddal? - Íme, 5 történet, ahol a nő kezdeményezett
Te hogy ismerkedtél meg a pasiddal? - Íme, 5 történet, ahol a nő kezdeményezett
Szexuális igényeink változnak
Szexuális igényeink változnak
Szerinted ciki, ha egy nő kezdeményez?
Szerinted ciki, ha egy nő kezdeményez?
Hamburger, szex, sült krumpli
Hamburger, szex, sült krumpli
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.