intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Neked milyen volt a legjobb szexuális élményed?

Neked milyen volt a legjobb szexuális élményed?

Megkérdeztünk 6 fiatalt, három lányt, és három fiút, hogy számukra milyen volt az eddigi legjobb szexuális élményük. A válaszok nagyon érdekesek lettek, olvasd csak…

LÁNYOK

Szonja (20)

„Eddig nem volt sok pasim, és nem is volt sok szexben részem, de a legjobb számomra az első szex volt. Olyan érzelmi töltetet soha nem éreztem azóta sem. Azzal a férfival történt meg, akit a legjobban szerettem, és nagyon romantikus volt. Minden képzeletemet felülmúlta. Én azt hittem, fájdalmas lesz, de egyáltalán nem volt az. A partnerem gyengéd volt és kedves, rám koncentrált, és hagyta, hogy kellően ellazuljak. Ez igazi szeretkezés volt.”


Gabi (21)

„Nem tudok egyet kiemelni. Nagyon szeretem a szexet, de a legjobb mindig akkor, ha igazi királyi kényelemben lehetünk egymáséi a pasimmal. Utálom, ha kényelmetlen helyen vagyunk, olyankor nem is tudom átadni magam teljesen. Például az autó hátsó ülése vagy valami mosdó számomra olyan kiábrándító! Imádom, ha egy szálloda kényelmes, nagy franciaágyán szexelhetünk. Vagy egy hatalmas kádban…”


Laura (23)

„A legeslegjobb élményem az volt, amikor kipróbáltuk a szado-mazo szexet. Mindig is vonzott a vadság, a szexben pedig nagyon érdekes ezt megélni. Eddig csak egyszer volt abban részem, hogy én vagyok a domina, de talán az volt a legjobb. Az élet más területein nem igazán vagyok uralkodó típus, de az ágyban nagyon élvezem.”

FIÚK 

Zoli (20)

„Hú, egyet nehéz mondani… Azért megpróbálom. A váratlan szex nagyon felhúz. A legjobb élményem talán az volt, amikor a csajom egyszer – amikor még nem éltünk együtt – becsöngetett hozzánk. Oda, ahol még a szüleimmel laktam. Az egész már így is nagyon fura volt. De amikor a bejáratnál a kabátja alatt anyaszült meztelen volt, nem bírtam magammal, és ott, az előszobában nekiestem. Annyira gyönyörű és izgató volt, hogy majdnem elájultam. Az sem érdekelt, hogy a szüleim bármikor hazaérhetnek. Ott szexeltünk az előszobafalnál, és persze folytattuk a szobámban. Na, ez felejthetetlen élmény marad.”


Szabi (19)

„Eddig két lánnyal feküdtem le, de nagy különbség van a kettő között. Az eddigi legjobb élményem a másodikkal történt. Egyik este átmentem hozzá. Egy szexi ruhában várt, betett valami zenét, és lágyan táncolni kezdett, miközben vetkőzött. Egyre több ruhadarab került le róla, én pedig egyre nagyobb izgalomba kerültem. Amikor a bugyija jött a sorban, már kész voltam.”


Andor (21)

„Nincs izgatóbb annál, amikor a nő szeretkezés közben magához nyúl. A barátnőm imád előttem maszturbálni, így sokszor volt részem ebben a csodában. A legjobb az, amikor mindketten csináljuk egymás előtt. Utána persze óriásit szeretkezünk, csak egymásért vagyunk. Ennél nincs jobb élmény, az biztos.”

 


Ligeti Anna 


Szex nélkül lehet élni, csak nem érdemes
Szex nélkül lehet élni, csak nem érdemes
Izmos pasi kontra pocakos mackó – Te kit választanál?
Izmos pasi kontra pocakos mackó – Te kit választanál?
Vibrátor a viktoriánus gyógymód
Vibrátor a viktoriánus gyógymód
Figyelem, bizonyított tény! A szextől okosabb leszel
Figyelem, bizonyított tény! A szextől okosabb leszel
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.