intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Látni és látszani – szex közben

Látni és látszani – szex közben

A férfiak imádják látni a szerelmüket a szexuális együttlétek alatt. Őket nem zavarja, ha ég egy lámpa, vagy akár nappal van. A nők ezzel szemben, többnyire szeretnek a sötétben maradni, félhomályban szeretkezni. És ez nemcsak amiatt van így, mert ez romantikus. Férfiak és nők is válaszoltak a kérdésünkre: szereted, ha lát a párod szex közben, és te szereted látni őt?

Dóri (20)

„Isten ments! Hogy lássa, ahogy a kis hájaim recegnek közben? Na, nem! Én szeretek mindig kicsit titokzatos maradni. Általában gyertyafénynél szeretkezünk a párommal, vagy egy kislámpa ég, amit a földre teszek, az ágy mellé. Az viszont felizgat, ha látom őt… hogy tetszik neki, vágyakozik. Ő viszont imád nézni engem, ami azért sokszor kellemetlen számomra, és ezt szóvá is teszem.”

Juli (22)

„Én imádom, ha mindent látok, és engem is lát a szerelmem. A testem már ezer éve elfogadtam, nem tökéletes, de ez vagyok én. Attól, hogy önbizalomhiányosan sajnálom magam, még nem lesz jobb a szex. Attól viszont fenomenális, ha látjuk egymást közben. Az orgazmus látványánál szerintem nincs nagyobb beteljesülés.”

Böbi (21)

„Húha, nehéz kérdés. Én jobban szeretem, ha én nem látszom teljesen. Valahogy úgy érzem, hogy ezt jobb sötétben csinálni. De előfordult már velem olyan is, hogy nem is érdekelt, hogy sötét van, vagy világos. Annyira szerelmes voltam, és ezt éreztem a másik oldalról is. Azt hiszem, ilyen nem sokszor adódik az ember életében. Volt azonban egy olyan pasim is, aki elől még a takaró alá is bebújtam mindig. Valahogy szégyelltem magam előtte, és az együttlétek előtt nagyon izgultam. Ilyen is, olyan is volt az életemben, és úgy érzem, ez a dolog mindig az adott kapcsolattól függ.”

Robi (19)

„Nincs jobb, szebb látvány a női testnél. Minden alkalommal szeretem teljesen meztelenül csinálni, és persze fényben. Szeretem, ha a csajom lát engem, látja, hogy mennyire kívánom őt. És persze az is szuper, amikor én látom rajta, mennyire élvezi a szexet. Hát van ennél jobb dolog?”

Dani (23)

„Nem is tudom. Én szeretem látni a szerelmemet, de az sem baj, ha nem látom, és sejtelmesen leszünk egymáséi. Nem vagyok tökéletes, van egy kis pocakom, és ez néha frusztrál. Szex közben szerintem lényeges, hogy mindketten el tudjuk engedni magunkat. Csak így lehet igazán önfeledt az együttlét. Ehhez pedig nem feltétlenül kell egymást látni.”

 Zsolt (20)

„Persze, hogy szeretem látni a nőmet. A legjobb érzés. Azért elég csak annyira, hogy egy kis titokzatosság megmaradjon. Akkor, ha ez elvész, már nem is olyan érdekes az egész. Szeretem, ha a nő testén van valami, ami egy kicsit azért takar. Szeretem, ha ég egy halvány kis fény, hogy csak úgy derengjenek a vonalak.”

Ligeti Anna


Légy formabontó most karácsonykor!
Légy formabontó most karácsonykor!
Tények a női mellekről
Tények a női mellekről
Érett férfit vagy kisfiút szeretnél magad mellé? – A döntés nem nehéz
Érett férfit vagy kisfiút szeretnél magad mellé? – A döntés nem nehéz
Mi a boldogság? – 4 szempont a férfi szemszögéből
Mi a boldogság? – 4 szempont a férfi szemszögéből
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.