intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Lassan a kanapéra ültem

Lassan a kanapéra ültem

Lelkileg padlón voltam. Minden területen elbuktam, kiszolgáltatott voltam, és elhagyottnak éreztem magam. Minden pillanatom a túlélésre játszott.

Lassan a kanapéra ültem

Pont ilyen merengős, melankolikus ősz volt, mint most – néhány évvel ezelőtt. Minden érzés és élmény távozott belőlem, és a rám nehezedő sötétséget próbáltam kezelni, sikertelenül. Álmatlanul hánykolódtam minden éjszakán, és olyan sokat sírtam, hogy a zokogástól mindenem fájt. Sápadt voltam, és erőtlen, nem ettem, és már hallucinációk gyötörtek.

A mellkasomban égett a fájdalom. Talán ez az egy dolog kötött még emberi mivoltomhoz, ahhoz az énhez, aki valaha voltam. A bánat előtti önmagamhoz. A csalódások előtti reményhez. Az óra csak ketyegett, de nekem fogalmam sem volt az idő múlásáról, nem számoltam a napokat, nem tudom, meddig lehettem így. Nem tudom, talán ilyen lehet az, amikor a lélek másnapos. Egy hosszú, részegen töltött éjszaka utáni állapot, amikor a fejed fáj, és minden forog még veled. A tagjaid rongyként hevernek a tested mellett, és a tudatod sem teljesen tiszta. És mindez alkohol nélkül.

Rájöttem, hogy annyira sajnálom saját magam, hogy az tart a padlón… az önsajnálat. Undorodni kezdtem saját magamtól, miközben eldöntöttem, hogy szép lassan feladom, mert ennek úgysincs értelme. A mindennapos történések csak az erőmet szívják, az életem pedig egy marék hamuval egyenlő. Munkahely és otthon közti életfoszlány. Már a barátaimnak is sok volt ez. Nem tudták feldolgozni azt az állapotot, ami teljesen tönkretesz. Nem akartak ők is tönkremenni, hát inkább egyedül hagytak. Küzdjek meg egyedül azzal, amit általa teremtettem magam köré. Jó, mi? Utólag bezzeg mindenki nagyon okos. Nem kellett volna vele összekötnöm magam. Legalábbis nem ilyen végletesen. (És nem ilyen végzetesen.) Aki nem élt át ilyen halálos szerelmet, annak persze most fogalma sincs arról, hogy mit rinyálok itt. Minek mentem bele, ha annyira nem volt jó. Jogos. Nem kellett volna, de a szerelemnek senki sem tud ellenállni.

Már épp le akartam ugrani az erkélyről, amikor megcsörrent a telefonom.

Beleszólt egy férfihang: - Szia, a Petit keresem.

(Milyen Petit, könyörgöm? Én épp fel akartam adni a harcom? És ez meg a Petit keresi…)

- Itt nincs Peti – nyögtem ki.

- Oké, és te ki vagy?

(Mit érdekel? Egy lány, aki belefáradt.)

- Senki – feleltem, és letettem.

Pár perc múlva ismét csörgés. Valami furcsa bizsergést éreztem. Megint ő volt, de most nem Petit, hanem Senkit kereste. Engem. Egy éjszakát beszélgettünk át, és én szépen lassan a padlóról felültem a kanapéra. A kanapéról az éjszaka végére már fel is tudta állni, és újra éreztem, hogy van bennem élet. Járok, dobog a szívem, valami értelmet nyert újra.

Becsuktam az erkélyajtót.


Biztos, hogy szerelmes vagy?
Biztos, hogy szerelmes vagy?
Cukorbeteg vagy? Íme, 7 tipp az egészséges szexuális életért
Cukorbeteg vagy? Íme, 7 tipp az egészséges szexuális életért
Nők az ágyban – te milyen típus vagy?
Nők az ágyban – te milyen típus vagy?
Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk
Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.