intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Lapos a kapcsolatod? Tegyél érte!

Lapos a kapcsolatod? Tegyél érte!

Egy párkapcsolat, egy együttélés nem egyszerű dolog, mindenkinek tennie kell a siker érdekében. Íme, 7 dolog, ami tuti felpörgeti az ellaposodott románcot.

Lapos a kapcsolatod? Tegyél érte!

1. Beszélgetés

Igen, kicsit furán hangzik, de a jó beszélgetés nagyon sok pozitív dolgot rejt magában. Próbáljátok ki azt, hogy szex után, mintegy levezetésként beszélgettek egy kicsit. Ilyenkor mindenki sokkal nyitottabb, kitárulkozóbb lesz, sok mindent megtudhattok egymásról.

2. Szex

Na, nemcsak amolyan megszokott szex, hanem a heves, szenvedélyes fajta. Ha úgy érzed, nem egészen olyan a párkapcsolatotok, amilyennek szeretnéd, turbózd fel a szexuális életeteket. Szexi fehérnemű, egy-két trükk, és kész is az általad megtervezett, ám spontánnak tűnő heves együttlét. Sok ilyet!

3. No szex!

Igen-igen, az előbb még a szex mellett érveltünk. Fontos azonban, hogy azon kívül is tudjatok egymással mit kezdeni. Próbáljátok ki, hogy szex helyett valamilyen extra programot terveztek magatoknak. Ez közelebb vihet egymáshoz, és a cölibátus lejártával édes lesz az első pásztoróra.

4. Csak semmi kütyü!

A modern világban persze elképzelhetetlen a telefon, a számítógép, a tablet, stb. jelenléte, de ha együtt vagytok, próbáljátok meg korlátozni a használatukat. Sokkal jobb az élményeket személyesen megélni… csak úgy, mint a régi szép időkben.

5. „Szeretlek”

Mondd ki. Sokszor! Hidd el, nagyon jól esik, ha tényleg komolyan is gondolod. A párod nagyon fog örülni annak, hogy nem csak tettekkel mutatod ki az érzéseidet.

6. Randi úgy, mint az elején

Emlékszel még az érzésre, amikor találkoztatok a megbeszélt helyszínen? Éljétek újra! Egy-egy randevú a régi helyeken igencsak felkorbácsolhatja a régi érzéseket. Lehet, hogy visszahozza a régi szenvedélyt is.

7. Humor

A nevetés minden bajra gyógyír. Próbáljátok a nehéz helyzeteket, az akadályokat egy kis humorral fűszerezve szemlélni. Így a megoldás is könnyebben jön, és talán még élvezitek is az egészet. Humorral egyébként minden nehézség elviselhetőbb. Fontos eszköz ahhoz, hogy sokáig együtt maradhassatok.


Az intimitástól való félelem
Az intimitástól való félelem
Szerinted mi lehet a tartós kapcsolat titka? – 6 fiatal válaszolt
Szerinted mi lehet a tartós kapcsolat titka? – 6 fiatal válaszolt
Vágyat érzel, vagy szerelmet?
Vágyat érzel, vagy szerelmet?
5 jó tanács, amit megosztok a lányommal a szexről
5 jó tanács, amit megosztok a lányommal a szexről
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.