intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Kevés a szex? Íme, 5 ok, amiért nincs kedved hozzá

Kevés a szex? Íme, 5 ok, amiért nincs kedved hozzá

Minden kapcsolat, minden szerelem lángolással indul. Akkor szexeltek, amikor csak lehetőség adódik rá. De egy idő után ez a lángolás, a kéjes ábrándok kezdenek alábbhagyni.

A legtöbb pár az idő múlásával egyre kevesebbet szexel. Sok oka lehet ennek, íme, az 5 leggyakoribb:

1. Fáradtság

Kezdd a napot, menj dolgozni, viseld el a főnököt, nyomás haza, vacsora… stb, stb. Kimerülsz, ha csak rágondolsz. És mire készen állnál egy kis szexre, alig várod, hogy alhass. Ennek oka a fizikai és mentális kimerültség. Annyira kimerült vagy, hogy a szexuális együttlét puszta gondolata is fáradságos. Mi a megoldás? Szexelj reggel! Szex, fogmosás, reggeli, hát nem hangzik jól? A férfiak általában erekcióval ébrednek, így az előjáték egy része már rendben is van.

2. Alacsony ösztrogénszint?

Amikor a nők elérik a negyvenes éveiket, az ösztrogén szintje csökkenni kezd. Az alacsonyabb ösztrogénszint csökkent libidóhoz vezet. Arról nem is beszélve, hogy a kevesebb ösztrogén miatt, a hüvely kevésbé lesz nedves, így a behatolás fájdalmas lehet.  

3. A jó öreg rutin már unalmas

Mi a holtbiztos módja, hogy megöld a nemi vágyat? Temetkezz bele a szexuális rutinba. Teljesen normális, ha a köztetek lévő vonzódás némileg változik, fogyatkozik.

Eressz egy kicsit a gyeplőn, és fűszerezzétek meg a rutint. Próbáljatok ki valamilyen szexuális játékot, vagy szerepjátékot, szexeljetek érdekes helyeken.

4. Gyógyszerek

Számos különböző gyógyszer csökkentheti a nemi vágyat, beleértve a gyomorégés, a magas vérnyomás és a depresszió elleni készítményeket. Ha azt gyanítod, hogy esetleg valamilyen gyógyszer a gyökere a szexuális problémáidnak, kérdezd az orvosod, hogy milyen kezelést javasol.

5. Alkohol

Az alkoholnak és a szexnek bonyolult a kapcsolata, meglepő módon, ha egy vagy két italt elfogyasztasz, még kedvez is a hangulatnak, a túl sok alkohol azonban gátolja a nőknél az orgazmus elérését, a férfiaknál pedig merevedési problémákat okozhat.

A tested mindenről jelzéseket küld. Ha úgy érzed, hogy az életmódod miatt vannak problémáid a szexszel, azon könnyen segíthetsz, ha pedig orvosi okokra gyanakszol, fordulj orvoshoz, ő segít megtalálni a neked legmegfelelőbb megoldást.

 

Ligeti Anna


Impotens a pasim, mit csináljak?
Impotens a pasim, mit csináljak?
Hirtelen jött szerelem
Hirtelen jött szerelem
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Milyen az orgazmus?
Milyen az orgazmus?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.