intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben

Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben

A Valentin-nap egy jó ürügy arra, hogy egy kicsit frissítsetek a kapcsolatotokon. Jó ürügy, hogy szexi játékokkal fűszerezzétek meg az együttléteteket. Egyáltalán nem fontos, hogy ez a nap valóban egy napig tartson, inkább tekintsd úgy, mint egy felkészülést egy következő boldog, szerelmes, együtt töltött évre.

Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben

Ragadjátok meg az alkalmat, hogy elmélyítsétek a szerelmet, a szeretetet, ami köztetek van, tüzeljétek fel a szenvedélyt és adjatok teret az intimitásnak. Engedjétek el a sérelmeket és az esetleges haragot, hogy mindent tiszta lappal indíthassatok.

Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben

Lássunk most 5 olyan lépést, amitől még tökéletesebb lesz a Valentin-nap:
1. Játsszatok!
Most elsőre nem feltétlenül a szexre gondolunk. Vegyétek elő a retró társasjátékokat, és játsszatok egy partit valamilyen tétben. A tét lehet valami szexi dolog (pl. aki veszít, levesz egy ruhadarabot, a vesztes megmasszírozza a győztest, stb.). engedjétek szabadon a bennetek élő gyermeket.

2. Küldjetek egymásnak huncut üzeneteket!
Élessz szikrát a partneredben egy pajkos, pikáns sms-sel, emaillel. Küldj egy fehérneműs képet magadról azzal az üzenettel, hogy „Már nagyon várlak, siess!”

3. Újíts be egy szexi fehérneműt!
Dobd ki a régi nagyibugyikat, itt az ideje, hogy valami extraszexivel rukkolj elő. Az a fontos, hogy te magad is nagyon-nagyon csinosnak érezd magad benne. A szerelmed nagyon boldog lesz, hogy miatta vetted meg a legeslegszebb darabot.

4. Engedd el a haragot!
Ha van benned valami apró neheztelés a partnered iránt, azt most engedd el, és bocsáss meg neki. Természetesen a nagyobb dolgokat mindig meg kell beszélni, az a megoldás. Ám ha kapaszkodsz a haragodba, az gyengítheti a kapcsolatotokat. Ne hagyd, hogy a múltban történt negatív dolgok befolyásolják a jeleneteket.

5. Ne stratégiákat gyárts a szexről, hanem csináld!
Ha épp nincs hangulatod összebújni a pároddal, akkor is jó, ha megteszed, mert ezzel táplálod a kapcsolatot. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy akkor is szexelned kell, ha egyáltalán nem akarod, és semmi kedved, vagy fáj valamid. Inkább azt jelenti, hogy maradj nyitott, és ne koptasd le a szerelmed rögtön.

Tekints úgy a Valentin-napra mint egy újrakezdésre, ami minden évben megadatik. Egy „nyaralásnak”, egy esélynek, amely lehetőség arra, hogy a szenvedély és az intimitás átvegye az irányítást a szürke hétköznapok felett. Ezt pedig nem csak rózsával, plüssmacival és csokival lehet elérni.


Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Nők az ágyban – te milyen típus vagy?
Nők az ágyban – te milyen típus vagy?
Az élet túl rövid, ahhoz hogy megadd magad a "majdnemnek"
Az élet túl rövid, ahhoz hogy megadd magad a "majdnemnek"
Randizás könnyedén
Randizás könnyedén
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.