intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Készen állsz már az igazira?

Mindenki szereti, ha szeretik, de sokszor önmagunk vagyunk a szerelem beteljesülésének akadálya. Mi lehet az oka annak, ha még nem vagy készen a nagy szerelemre? Szükség lehet egy kis önvizsgálatra, hogy kiderítsd a háttérben meghúzódó okokat.

Lássunk 3 jelet, amelyből arra következtethetsz, hogy még várnod kell egy kicsit, míg elbírsz egy komoly kapcsolatot:

1. Félsz az új dolgoktól

A mindennapi rutin áldozata vagy. Egyszer-egyszer valami buli vagy vacsora a barátokkal még belefér, de nem szívesen hagynád el a komfortzónádat. Minden újdonság, ami beférkőzne az életedbe, riasztó számodra, és általában ki is kerülöd.

2. Nem gyógyultak még be a múltban szerzett sebeid

Pengeélen táncolsz a múlt és a jelen között, de nem bírod elengedni a már elmúlt időket, és a már lezárult kapcsolat árnyékában élsz. ez sajnos olyan ártalmas hatással van rád, hogy képtelen vagy arra, hogy szerelmet adj és befogadj. Csak Te tudod „meggyógyítani” önmagad. Ne feledd, azok a falak, amelyek most a védőbástyád falai, könnyen lehetnek a börtönöd falai is.

3. Nem tudsz szabadulni a féltékenységtől

Ha most egy kapcsolatban vagy, és állandó szükségét érzed annak, hogy partnered minden pillanatáról tudj, akkor az a kapcsolat nem szerelmet szül, hanem félelmet. Úgy érzed, hogy ha nem Te irányítod érzelmileg a kapcsolatot, akkor újra egyedül maradsz. Pedig talán jobb egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ahol folyamatosan ellenőrzöl, kémkedsz, bizalmatlankodsz. Hosszú távon akkor jársz jobban, ha becsülöd magad és a partnered annyira, hogy megadod az esélyt a kapcsolatnak és neki is, hiszen nincs két egyforma partner. Nem könnyű, de meg tudod csinálni!

Ha a fentiek közül egy is igaz rád, akkor itt az ideje, hogy megállj egy pillanatra, és értékeld magad. Tudnod kell, hogy megérdemled a nagy dolgokat, az új és fantasztikus élményeket. Ne engedd, hogy a negatív energiák blokkoljanak, nyisd ki a kapukat a pozitív erők előtt. Az út hosszú lesz, de tele lesz győzelemmel, kisebb-nagyobb diadallal és minden bizonnyal a végén ott vár rád az igaz szerelem.

 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.