intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Kedves

Kedves

Lassan férkőztél a bőröm alá, mint egy érzés, amiről nem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz. Bizsergető, kicsit fázós, libabőrös érzés. inkább jó… azt hiszem.

Kedves

Végre kaptam levegőt, olyan hosszú idő telt el fulladozva, hogy már azt sem tudtam, milyen, amikor átjárja a tüdőm az oxigén. Végre elmondhattam, hogy már nem vagyok egyedül, jöttél, hogy feloldozz. Lágyan megfogtad a kezem, és az a hűvös érzés azonnal átjárt. Olyan volt, mint amikor valaki a sivatagban áhítozik valami hűvös után. Te voltál az én hűvös érzésem. Kellettél. Tudtam az első pillanatban, amikor megérintettél. Az sem érdekelt, ha csak egy éjszaka lesz, muszáj volt éreznem újra és újra. A bőröd olyan volt, mint a cédrus, illatos és sima. Elvesztem azonnal, mint egy gyerek, bújócska közben.

Nem csak egy éjszaka volt, azóta évek teltek el, és az érzéseim nem változtak. Ugyanúgy felüdítesz egy hosszú nap után egyetlen érintéssel. Még mindig érzem, ahogy a bőröm alatt hagytad a lélegzeted az előző éjszakán. Mindenki csak csodálkozik, hogy mégis hogy lehet az, hogy ilyen sok év után még mindig ezt érzem. Semmi különös nincs ebben. Tiszta szerelem, ami nem sok embernek adatik meg élete során.

Tudom, hogy sokszor nem könnyű az élet, de érzem, hogy te is ugyanúgy szeretsz, ahogy régen. Csók közben érzem az apró, finom szőrszálakat a nyakadon, a fülcimpád is ugyanolyan puha még. Igen, ezt is imádom.

Tudom, hogy már nem azok vagyunk, akik akkor voltunk, de a fáradt test és a ráncos arc mögött megbújik a régi, huncut félmosoly. Nem érzek mást, csak hálát, hogy mindez a miénk, és senki sem veheti el tőlünk. Mások szerint nagyon szerencsések vagyunk, hogy egymás társai lehetünk. Én azt hiszem, inkább egyszerűen csak jól csináltuk. Hagytuk, hogy a másiknak élete legyen, és emellett nem szűntünk meg szeretni egymást soha. Ez nem szerencse kérdése, hanem tolerancia, bizalom és feltétel nélküli szeretet dolga.

Biztos, hogy a találkozásunk nem volt véletlen, és kellett hozzá némi szerencse is, de az, hogy még mindig így érzünk egymás iránt, hogy még mindig halljuk egymás gondolatait, az már a mi „munkánk” eredménye.

Sokszor elgondolkodom, hogy mi lett volna, ha akkor, azt a hűvös érzést nem engedem a bőröm alá… Talán soha nem lettem volna igazán szerelmes, talán még most is fulladoznék, és nem jutna elég levegő a tüdőmbe, talán magamat sajnálnám…

De most csak belélegzem a lélegzeted, és boldog vagyok, hogy mégis ott vagy a bőröm alatt.

Kovács-Hain Zsuzsa


Mi a szerelem?
Mi a szerelem?
Mennyi lehet az elegendő szex egy párkapcsolatban?
Mennyi lehet az elegendő szex egy párkapcsolatban?
A férfiak hűtlenségének okai
A férfiak hűtlenségének okai
Ezekre (is) jó az orgazmus a nőknek
Ezekre (is) jó az orgazmus a nőknek
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.