intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Karácsonykor se légy feledékeny!

Karácsonykor se légy feledékeny!

Ilyenkor, karácsony közeledtével az érzések csak fokozódnak. Jobban vágysz az intimitásra, a csendre, az összebújásra, arra, hogy a szerelmeddel minél többet együtt lehess.

Ennek sok-sok pozitív hozadéka van a kapcsolatotokra nézve. A legjobb az, hogy tényleg többet tudtok együtt lenni, mint a hétköznapokban. Ez azért nagyszerű, mert ha nem akartok, ki sem kell kelnetek az ágyból, hiszen semmi sem kényszerít erre. Boldogságban lazítva tölthetitek el az ünnepek közti időszakot, ám néhány fontos dologról nem szabad megfeledkezned.

1. Ha teheted, főzz előre

Ha kettesben töltitek a karácsonyt, egyszerűsíts. A fagyasztó jó barátod. Egy-két ünnepi fogást megfőzhetsz előre is, lefagyaszthatod. Így csak elő kell venned, amikor megéheztek, és így is különlegességeket ehettek. Ami ennek a módszernek még nagy előnye, az az, hogy nem vesz el időt egymástól. Bátran vesd be a slow livinget karácsonykor is.

2. Ajándékozz időt a szerelmednek

Az együtt töltött időnél nincs szebb ajándék. Ha szeretnéd meglepni valami kézzel foghatóval, vásárolj néhány színházjegyet vagy esetleg belépőt valamilyen koncertre. Ezeken az eseményeken is együtt lehettek, így lényegében időt adsz neki, ami már önmagában is szuper.

karacsonykor-se-legy-feledekeny2

3. Helyezd az örömöt a középpontba

Hosszú éjszakák, mámoros nappalok – minden adott ahhoz, hogy a szexualitásotokat kiéljétek. Kipróbálhattok minden olyasmit, amit a hétköznapokban talán idő hiányában nem tudtok, mert nem tudtok annyire egymásra koncentrálni. Most itt az idő, hogy egymásra koncentráljatok és az örömszerzést helyezzétek a középpontba.

4. Figyelj a fogamzásgátlásra

Amikor valamiért hosszabban elengedhetjük magunkat, kevésbé figyelünk a napi rutinszerű dolgokra. Persze, vannak kivételek, akik nagyon precízen élik az életüket, de a többség ilyenkor, ünnepekkor hajlamos elengedni magát. Ennek sajnos lehetnek komoly következményei is. Például az, hogy nem figyelsz eléggé a fontos dolgokra. A fogamzásgátlódat akkor is javasolt bevenned, ha épp csak az örömöknek élsz. Ennek érdekében jó, ha teszel egy-két előkészületet: állíts be emlékeztetőt a telefonodon, szólj a párodnak is, hogy emlékeztessen, ha kimenne a fejedből a legfontosabb, írd fel a hűtőre, ha kell.

Várd hát lassan a karácsonyt, örömmel, boldogsággal és szerelemmel a szívedben… ugyanakkor figyelj rá, hogy ne légy feledékeny, amikor észnél kell lenned. Élvezd az örömöket – okosan.

Boldog karácsonyt!


Ligeti Anna


A szex és a szerelem egymáshoz való viszonya 
A szex és a szerelem egymáshoz való viszonya 
Az igazi férfi ismérvei
Az igazi férfi ismérvei
„Szexi volt, és szenvedélyes” – nős férfi volt a szerelmem
„Szexi volt, és szenvedélyes” – nős férfi volt a szerelmem
A férfinek kell vezetnie a nőt...
A férfinek kell vezetnie a nőt...
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.