intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Izmos pasi kontra pocakos mackó – Te kit választanál?

Izmos pasi kontra pocakos mackó – Te kit választanál?

Amikor gimnazista voltam, Daniba voltam szerelmes. Dani nem volt izmos, ellenben mackó típus volt, egy kis pocakkal és óriási szívvel. Nem érdekelt, hogy nem botlik meg a légy a kockahasán, de tetszett, ahogy élvezi az életet, és mindig kedves volt hozzám.

Megkérdeztünk hat lányt, hogy ők kit választanának, az izmos, jó testű macsót vagy a mackós, kicsit pocakos, kedves fiút.

Hanna (19)

A fejemben van egy kép az ideális pasiról. Nem pocakos és nem is mackós egyáltalán. Nem tudom, én nem bírom, ha valaki nem igényes önmagára, nem sportol és nem él egészségesen. Sajnos a plusz kilók nagyon is kihatnak az egészségre, így inkább én emiatt választanám az izmos macsót.

Kinga (22)

Volt szerencsém a magukat félistennek kikiáltó pasikhoz. Nem tudom, nekem nem jön be, amikor egy férfi gondolatai csak a körül forognak, hogy mikor, miből mennyit kell enni, hogy ennyi meg annyi fehérje legyen benne. Rossz szemmel néznek rám, ha nem rohanok minden nap a konditerembe, és még nyaralni sem lehet elmenni úgy, hogy ne legyen minimum napi egy edzés a programban. Én inkább a macit választanám.

Joli (20)

A mackós, kicsit pocakos, de kedves fiút választanám. Azért tennék így, mert nekem egyszerűen nem jön be a nagy izom a férfiakon. Valahogy nem természetes. Az ilyen pasik túl sokat foglalkoznak önmagukkal. Hogy férnék én bele ebbe az életvitelbe?

Imola (25)

Volt már sok pasim, nem vagyok az az egynél leragadós típus. De el kell, hogy mondjam, hogy mindig a mackós pasik voltak azok, akik kirángattak egy-egy gödörből, amelybe az izommacsók löktek. Persze, hogy a szememnek kedvesebbek a szép testű fiúk, de ez nem minden, főleg hosszú távon nem. Aki pedig úgy tervez, hogy család, meg gyerek, az jobb, ha olyan férfit választ, akivel ezt meg is lépheti. Ha hosszú távra keresnék pasit, akkor biztos, hogy a macira esne a választásom.

Flóra (29)

Én az izmos pasikra bukom, biztos, hogy ilyen partnert keresnék. Természetesen számít az is, hogy mennyire tudunk együtt létezni. Ez pedig nagyon sok dologtól függ. Ha csak a külsőre figyelek, akkor a mackós pasikat nem is nézem meg. Én magam is sokat sportolok, hogy így nézzek ki, így ezt a páromtól is elvárnám.

Andi (30)

Szerintem nem a külső dönti el, hogy kit választanék. Előfordulhat mindkét verzió, sőt nagyon sokféle férfi van, akik közül választhatunk. Az ember személyisége a döntő. Az, hogy mennyire tud szeretni, én mennyire tudom őt szeretni, és mennyire életképes kettőnk kapcsolata. Az, hogy kinek mennyi izma van, vagy mekkora a pocakja, csak részletkérdés.

 

Összeállította: Ligeti Anna


Ismét itt a kedvenc napunk, a szerelmesek napja!
Ismét itt a kedvenc napunk, a szerelmesek napja!
Télen még a libidód is csökken – Tehetsz ellene
Télen még a libidód is csökken – Tehetsz ellene
Stressz és szex – az állandó kapcsolat
Stressz és szex – az állandó kapcsolat
Mi az, amit szerinted minden nőnek tudnia kell a férfiak szexualitásáról?
Mi az, amit szerinted minden nőnek tudnia kell a férfiak szexualitásáról?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.