Warning: escapeshellcmd() has been disabled for security reasons in /home/lev10001/public_html/intimzona.hu/libraries/vendor/phpmailer/phpmailer/class.phpmailer.php on line 1447
Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk
intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk

Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk

Többször, több helyen bebizonyosodott már, hogy a mai világban nem elég csak úgy, lébecolni a langyos vízben, nem elég, ha valami csak félgőzzel megy. Az embereknek izgalom kell: a mindennapi életben, a videójátékokban, a szexben. Ennek ellenére a többség szexuális élete inkább mondható rutinszerűnek, mint izgalmasnak.

Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk

Egy kapcsolatban többször is előfordulhat érzelmi és fizikai elakadás is. A pároknak sokszor igen nagy küzdelem leküzdeni ezeket. Ilyenkor kellene igazán fókuszálni a kommunikációra, hogy egymás üzeneteit jobban tudjuk dekódolni. Aki azonban élt már valamilyen kapcsolatban, az tudja, hogy pont a kommunikáció az, amire a legkevesebb figyelem jut. Elfoglaltak és túlhajszoltak vagyunk. Ráállunk egy forgatókönyvre, ami az egész életünket jellemzi, így a szexet is. Minden alkalom hasonlóan zajlik, holott sokkal több szenvedélyre, izgalomra vágynánk.

Rengeteg dolgot tehetünk azért, hogy a szexuális élet ne legyen rutinszerű. Az első, és legfontosabb az, hogy szánjunk valódi időt egymásra. Ha kell, az elején áldozzuk fel a spontaneitást, de beszéljük meg a dolgokat.

Lássuk, mi az az 5 dolog, amit te magad tehetsz azért, hogy a szex végleg lerázza magáról a rutinszerűség láncát, és végre izgalmas, szenvedélyes elfoglaltság legyen belőle.

1. Felejtsd el a színlelést!

Lehet, hogy eddig működött, hogy heti 1-2-szer eljátszottad az orgazmust, de te is tudod, hogy ez becsapás. Átvered vele saját magadat, és ami még rosszabb, a partneredet is. A rossz dolgokba könnyű belesüllyedni, de ne hagyd magad! Mondd el a szerelmednek, hogy mi az, ami neked jó, mit hogyan csináljon, hogy az az orgazmus eget rengető legyen. Cserébe természetesen te is hallgasd meg őt.

2. Adj teret a fantáziának!

Ugye neked is vannak szexuális vágyaid, amelyekről még nem beszéltél senkinek? Itt az ideje, hogy használd a fantáziád! Beszéljétek ki egymás szexuális fantáziálásait, és csináljatok őrült éjszakákat, amikor mindent szabad! Hihetetlen élményben lehet részetek. Csak egy szabály van: semmit sem szabad szégyellni, mert ez az egész csak játék.

3. Mindent csak akkor csinálj, ha kedved van hozzá!

A randik is lehetnek szenvedélyesek, de lehetnek csak beszélgetősek is. Ezt mind-mind a pár dönti el. Soha nem lehet semmit senkire rákényszeríteni, mert az már nem hoz jót. Te is csak azt tedd meg, amihez épp kedved van. Keverd a kreativitásod a hangulatoddal, és hozd ki belőle a legjobbat. Ha meg nincs kedved a szexhez, azt is mondd meg. A megszokás a rutinszerűség előszobája, te pedig pont ez ellen küzdesz.

4. Öltözz!

Változz át! Akár minden alkalomra lehetsz valaki más. A partnered is beszállhat a kis jelmezes játékodba. Meglátod, mennyire izgató tud lenni, amikor nem önmagadként veszel részt a szexuális kalandban, hanem mondjuk te vagy Marie Antoinette.

5. Elő-játékra fel!

Az előjáték sokszor jobb, mint maga az aktus. Ez tény, csak kevesen próbálják ki. Ebben a rutinszerűségben nehéz is lenne, hiszen elég időigényes. Teszteld magatokat. Találj ki újabbés újabb fogásokat, hogy az egekbe repítsd a szerelmed. Mondd el neki, hogy te mit szeretnél, de véletlenül se menjetek el az orgazmusig. Toljátok ki, ameddig csak lehet, hogy minél hosszabb és szórakoztatóbb legyen a rákészülés, és a végén őrületes legyen a beteljesülés.

Ha kérdésed van a szexualitásról, ne félj feltenni, fordulj bátran online rendelésünkhöz, ahol szakértők várnak, hogy válaszolhassanak neked.


Jön a Valentin-nap, turbózd fel a szerelmi életed 10 nap alatt!
Jön a Valentin-nap, turbózd fel a szerelmi életed 10 nap alatt!
Így fejlődik egy komoly kapcsolat – A bizonytalanságtól a lazaságig
Így fejlődik egy komoly kapcsolat – A bizonytalanságtól a lazaságig
A férfiak is igényelnek egy kis odafigyelést – Te bókolsz a párodnak?
A férfiak is igényelnek egy kis odafigyelést – Te bókolsz a párodnak?
Neked melyik a legérzékenyebb pontod?
Neked melyik a legérzékenyebb pontod?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.