intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ismét itt a kedvenc napunk, a szerelmesek napja!

Ismét itt a kedvenc napunk, a szerelmesek napja!

Minden évben egyre jobban elcsodálkozunk, milyen sablonossá kezd válni ez a csodás időszak, a szerelmesek hete és napja. Vannak párok, akik csak elintézik egy szál vörös rózsával, egy kis csokival, vagy valami giccses ajándéktárggyal. Pedig lehetne ebben több is.

Nagyon megosztó ünnepről van szó, ami a tengerentúlról érkezett, gyűrűzött be szép lassan hozzánk. Sokan emiatt nem érzik úgy, hogy ünnepelni szeretnék a Valentin-napot, ugyanakkor nagyon sokan vannak, akik szeretik ekkor még jobban kifejezni szerelmüket a párjuknak.

De hogyan csináld, ha nem akarod, hogy túl sablonos legyen ez a nap?

Sokak szerint a Valentin-nap hülyeség, hiszen egész évben szeretünk, nemcsak ezen az egy napon. Én azt gondolom, fontos, hogy minden nap nyomatékot adjunk az érzéseinknek, ám jó, hogy van egy olyan nap, amikor erre kiemelten figyelhetünk. Az azonban senkinek sem jó, ha kényszerből ünnepeltek. Vegyétek az egészet egy jó bulinak, és éljétek át szívből.

1.   Ne az ajándékon legyen a hangsúly

Amikor az érzelmeidet szeretnéd kifejezni, azt nem egy tárggyal fogod tudni leginkább megtenni. Persze nagyon jó dolog ajándékot kapni és adni is, de ha csak ezt várjátok, akkor valóban nem érdemes ünnepelni az érzéseket.

2.   Próbáld kerülni a vörös rózsát

Persze, van, aki imádja, ez a kedvenc virága, de valljuk be, nincs ennél szokványosabb. Ha vörös rózsát ajándékozol Valentin-napon, az azt üzeni, hogy nem is foglalkoztál a dologgal, és csak mentél a sablonok után. Szánj időt a virágra, válassz jól. Erre csak akkor leszel képes, ha figyeled őt, tudod, hogy mit szeret, melyik a kedvenc virága. Ugye, hogy nem is olyan egyszerű?

3.   Légy szenvedélyes és kreatív

Most nem arra gondolok, hogy támadd le, amikor belép az ajtón (bár ez is lehet egy opció). Készülj fel inkább a közös estére. Találj ki olyan programot, aminek mindketten örültök. Főzz valamit, vagy rendelj, egy kis gyertyafény sem árt. Ezután pedig az este mindenképp kellemesen alakul majd.

4.   Ne most kérd meg a kezét!

Jó ötletnek tűnhet, hogy épp Valentin-napon kéred meg a szerelmed kezét, hiszen ez olyan romantikus, nem igaz? A házasságra lélekben fel kell készülni, és nem biztos, hogy ő már készen áll. Ezért még az is lehet, hogy visszautasít vagy nem tudja, mit mondjon. Ne hozd ilyen helyzetbe.

5.   Csak bújjatok össze

A nők többsége nem vágyik túl sokra Valentin-napon. Egy csokor virág (olyan virágokból, amelyeket te válogattál össze) és egy kis odafigyelés máris telitalálat. Ölelgesd meg, szeretgesd, simogasd, puszilgasd, csókolgasd. A legjobb Valentinotok lesz, ha így teszel.

 

Ligeti Anna


A nőknek kétszer annyi pozitív visszajelzés kell, mint a férfiaknak – A szex is pozitív visszajelzés!
A nőknek kétszer annyi pozitív visszajelzés kell, mint a férfiaknak – A szex is pozitív visszajelzés!
Csak szex, semmi érzelem? – Szexkapcsolatban éltem | Kira története
Csak szex, semmi érzelem? – Szexkapcsolatban éltem | Kira története
Szeretnéd feldobni a szexuális életed?
Szeretnéd feldobni a szexuális életed?
Lehet jól vagy rosszul csókolni?
Lehet jól vagy rosszul csókolni?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.