intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Egy vérforraló este kellékei!

Nem kell a különleges alkalomra várnod, akár már a ma éjszakát is feldobhatod, hiszen a jó szex a kiegyensúlyozott párkapcsolat egyik alappillére, és egyike azoknak a hétköznapi örömöknek, amelyek nem kerülnek semmibe, de felbecsülhetetlenek. Izzítsd be a levegőt, forrald fel a szenvedélyt, adj hozzá egy csipetnyi romantikát, és lepd meg a párodat, no meg magadat egy tüzes éjszakával! Mutatjuk a receptet!

Meríts ihletet!
Nem a Szürke ötven árnyalata az egyetlen erotikus regény a boltok polcain, a szexi irodalomnak számtalan szerzője és alkotása van. Ha egy kicsit böngészed a netet, itt is találsz erotikus olvasmányokat a romantikus vonaltól egészen a különféle fétisfantáziákat megéneklő írásokig.

Találd meg azt, ami a legközelebb áll hozzád, és bátran inspirálódj belőlük! Ha szeretnéd, meg is valósíthatod valamelyik vágyképedet, de a szenvedélyt az is elültetheti, ha csak a fantázia szintjén éled meg a szereplők kalandjait.

Alapozd meg a hangulatot!
És itt nem az italra gondolunk... Egy sejtelmes e-mail vagy egy nagyon is nyílt sms, amit a pasid a munkahelyén kap meg, garantálja, hogy mire hazaér, már semmi másra ne tudjon gondolni rajtad kívül.

Fogalmazhatsz virágnyelven, de le is írhatod, hogy mit szeretnél tenni vele, amikor hazajön, a lényeg, hogy úgy és olyat írj, ami jólesik, és nem hat mesterkélten.

A titkos üzenetek amúgy nem csak arra vannak hatással, aki kapja őket, miközben a billentyűket koptatod, téged is beindít majd saját titkos kis játékod gondolata.

A gyomron át vezet az út
A spontaneitás erejét is meg kell becsülni, de ha tervezitek a nagy estét, ne essetek rögtön egymásnak, amint találkoztok. Minél tovább húzod a mézes madzagot a pasi orra előtt, annál édesebb lesz a beteljesülés.

Egy finom vacsora már az előjáték része lehet, főleg, ha megadod a módját, és a legszexibb ruhádban, gyertyafényes asztal mellett fogyasztjátok. Nem muszáj egész nap a konyhában sürgölődnöd, rendelhetsz is valamit, a lényeg, hogy könnyű fogás legyen, ami nem nehezít el. Ne feledd, az osztriga, a gyömbér, a spárga, a fahéj és a csokoládé is afrodiziákum!

Lazulj el!
Most van itt az ideje, hogy magad mögött hagyd a munkából meg számlákból felhalmozódott stresszt, felejtsd el a határidőket és koncentrálj kettőtökre! Ha hajlamos vagy rágörcsölni a dolgokra, segíthet egy pohár finom bor, amit a vacsora mellé fogyasztasz.

Persze, ne vigyétek túlzásba, mert a részeg szex minden, csak különleges, de a mértékkel fogyasztott alkohol segíthet, hogy feloldódjanak a gátlások, elengedjétek magatokat, és intenzívebben éljétek meg az élményt. Ha nem szeretnél inni, még a párod érkezése előtt végezz el néhány jógagyakorlatot, ami szintén az ellazulást, feloldódást segíti.

Fontos a környezet
Bár nem az ÁNTSZ jön ellenőrzésre, nem árt, ha egy kicsit kitakarítasz, így mindketten jobban fogjátok érezni magatokat. A romantikus hangulat megteremtéséhez emellett persze használhatsz néhány gyertyát is, de a zene is a te malmodra hajtja a vizet. A muzsika halkan már a vacsora alatt is szólhat, a lényeg, hogy a válogatás elég hosszú legyen ahhoz, hogy egész este kitartson.

Ha nincs külön ilyen gyűjteményed, indíts el a YouTube-on egy jazz csatornát, ami tökéletesen megfelel az alkalomhoz. Meggyújthatsz néhány füstölőt is, bizonyos illatok ugyanis, mint amilyen az orchidea, a vanília vagy a rózsa, mindkét nem képviselőiben buja gondolatokat ébresztenek.

Élvezd az eredményt!
Ha már mindent megtettél a romantikus este érdekében, nem maradt más, mint hogy élvezd az eredményt!

Tedd félre az elvárásokat és a médiából rád zúduló hamis képeket arról, milyennek is kellene lennie egy forró együttlétnek, és egyszerűen csak élvezzétek egymás társaságát, csináljátok, amihez mindkettőtöknek kedve van, és érezzétek jól magatokat. Ha ez megvan, már megérte a fáradozást.

Zabolai Margit

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intimzóna
Montevideó u. 3.
Budapest
Budapest 1037
Phone: 0613234455