Barátnők egymás közt

Kedves Olvasó! 

Immár derékig vagyunk a nyárban, tombol a fesztiválszezon. Remélem, az IntimZóna kiváló szakemberei, és az „Intimitás és minden más” blogunk cikkei sikeresen felkészítettek a rád váró nehézségekre a szerelem és a szexualitás terén.

Igyekeztünk nagyon jó „barátnőd” lenni, akinek mindent elmondhatsz, tanácsaival segít, és nem ítélkezik.

Ahogy haladsz előre az életben, mindig lesznek olyan kérdések, amelyek megakasztanak az utadon. Ilyenkor ne feledkezz meg arról, hogy van egy olyan barátnőd, aki ezeket a kérdéseket mindig a megfelelő módon képes megválaszolni. Hozzá mindig fordulhatsz, ott lesz neked akkor is, amikor esetleg másokkal nem szeretnél beszélni, nem akarsz megnyílni senkinek. Ez a barátnő az Intimzóna csapata, felkészült szakembereink. Neked csak egy dolgod van, mégpedig az, hogy merj kérdezni, ne fojtsd magadba a problémát, mert – ahogy a mottónk is mondja – mindenre van megoldás!

Keress bennünket továbbra is bátran, hisz tudod, ha akarsz, anonim maradhatsz. Segítünk, ha szükséged van rá, csak egy kattintás, és eléred online rendelésünket.

A nyarad legyen gyönyörű, tele élménnyel, felfedezéssel, szerelemmel.

Örkényi Gabriella
főszerkesztő


Kedves Olvasó! 

Indul a nyár! Végre itt a június, amit már mindannyian annyira vártunk. Ám a nyárral együtt járnak a fergeteges bulik, az önfeledt szórakozás is. A hangsúly most az önfeledt szón van. Ilyenkor hajlamosabbak vagyunk arra, hogy kevésbé hideg fejjel hozzunk döntéseket. Belehajszolhatjuk magunkat olyan kapcsolatba vagy kapcsolatokba, amelyeknek nemhogy jövőjük nincsen, de még a másnap reggelt sem érik meg. Sajnos azonban ezeknek nem várt következményei is lehetnek. A nemi úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhesség elleni védekezés weboldalunk egyik zászlóshajója. Ebben a hónapban is szeretnénk barátként segíteni. Szó lesz a fogamzásgátlásról általában, arról, hogy mire figyelj nyáron, amikor a vágyak és az erkölcsök is elszabadulnak. Igyekszünk választ adni a sürgősségi fogamzásgátlással kapcsolatos kérdésekre.

Sőt, online rendelésünk ezúttal kissé kibővül, ugyanis egy sürgősségi segélyvonalként is működik majd. Probléma esetén azonnal írhatsz orvosunknak, aki olyan intézménybe irányít majd, ahol valódi segítséget kapsz. E mellett minden más, téged érdeklő kérdésre válaszolunk.

Kövess minket közösségi oldalainkon és weboldalunkon is.

Gyönyörű, eseménydús nyarat kívánok!
Örkényi Gabriella
főszerkesztő


 


Kedves Olvasó! 

A május a legszebb tavaszi hónap, csicseregnek a madarak, a virágok teljes pompájukban tündökölnek. Ilyenkor a hormonok is megbolondulnak, és szerelem száll a levegőben. Milyen jó volna, ha itt vége lenne a sornak, és nem folytatódna tovább azzal, hogy a vágy is sokkal jobban lángol az emberekben, és így védekezés nélküli szexuális kapcsolat is sokkal gyakoribb. Ám ennek következményei is lehetnek. A mellett, hogy a szexuális úton terjedő betegségeknek is utat engedhetünk, létrejöhet nem kívánt terhesség is. Ebben a hónapban ezzel foglalkozik az IntimZóna kampánya.

Ahogy már megszokhattad, felkészült szakemberek várják kérdéseidet online rendelésünkön: http://www.intimzona.hu/kerdezz. Szeretnénk mi lenni a legjobb barátnőd, aki – ha virtuálisan is – fogja a kezed, meghallgat, elkísér az első nőgyógyászati vizsgálatra, tanácsaival segít a helyes döntés megtalálásában.

Tarts velünk most is, kövess itt, az oldalon, valamint közösségi oldalainkon is!

Gyönyörű májust kívánok!
Örkényi Gabriella

főszerkesztő 

Kedves Olvasó! 

Elérkezett a szeszélyes április, és ahogy az időjárás, úgy a hormonok is néha megbolondulnak. Ennek pedig lehetnek olyan következményei is, amelyekre nem számítottál, vagy nem vagy még felkészülve. Ahogy eddig, most is szeretnénk mi lenni a legjobb virtuális barátnőd, aki segít, ha szükséged van rá. Most épp a fogamzásgátlás témakörét vesszük górcső alá, cikkeink ezzel kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. Ám – ahogy ezt nálunk már megszokhattad – most sem maradsz szakértők nélkül, hiszen online rendelésünk nyitva áll minden nap 16-23 óra között. Itt felkészült nőgyógyász szakorvosok várják, hogy feltedd a téged érdeklő kérdéseket. 

Ha úgy érzed, vannak benned kétségek a fogamzásgátlást illetően, vagy adódnak kérdések, amelyeket nem szívesen beszélnél meg senkivel, kattints ránk, és beszéljük meg. Ne feledd, mindenre van megoldás!

Szép tavaszt kívánok!
Örkényi Gabriella

főszerkesztő


 

Kedves Olvasó! 

Cassandra Clare fogalmazta meg nagyon jó a szerelem definícióját: „Ha szeretsz valakit, akkor a részeddé válik. Része mindannak, amit teszel. Benne van a levegőben, amit beszívsz, a vízben, amit megiszol, a vérben, ami az ereidben folyik. Az érintése örökké megmarad a bőrödön, a hangja örökké a füledben cseng, a szavai örökké a fejedben járnak. Ismered minden álmát, mert a rosszak a te szívedet is megsebzik, a szépek pedig téged is boldoggá tesznek. És nem tartod őt tökéletesnek, hanem ismered minden hibáját, tudod róla a teljes igazságot, felfedezed a legrejtettebb titkait, de mindez nem ijeszt el tőle; sőt ettől csak még jobban szereted őt, mert nem vágysz a tökéletességre. Csakis őt akarod.”

Márciusban a szerelem lesz az Intimitás és minden más új témája. Szeretnénk, ha elmesélnéd nekünk első szerelmed történetét. Ha pedig úgy érzed, beszélgetni szeretnél, kérdésed van, amit nem tudsz mással megbeszélni, hadd legyünk most is a legjobb barátnőd. Online és anonim módon kérdezhetsz szakértőinktől, akik várják, hogy megoszd velük, ami foglalkoztat a szerelem témakörében.

Kövesd Facebook oldalunkat és olvass minket a blogon is.

Szeretettel,
Örkényi Gabriella

főszerkesztő


Kedves Olvasó! 

A szakítás mindannyiunkat megvisel, történjék bármilyen okból is. Az a legrosszabb, amikor valakinek ezt teljesen egyedül kell végigcsinálnia, és az utána következő időszakban sincs semmilyen lelki segítsége.

Nekünk, nőknek a lelki, érzelmi oldalunk az igazán erős, ez pedig egy szakítás során igencsak csorbát szenved. Ha ilyenkor nincs kéznél egy jó barátnő, akinek kellően széles válla van ahhoz, hogy kisírhassuk magunkat rajta, akkor nagyon nehéz a problémák feldolgozása.

Februárban a „Barátnők egymás közt” című kampányunk következő állomása a szakítás. Ezt a fájdalmas lelkiállapotot előidéző folyamatot mindenki másképp dolgozza fel, és mi ebben szeretnénk segíteni, mint egy jó barátnő. Továbbra is felkészült szakemberek lesznek a segítségünkre, akik minden kérdésedre szívesen válaszolnak online.

Kövess minket közösségi oldalainkon, és oszd meg velünk véleményedet.

Szeretettel,
Örkényi Gabriella

főszerkesztő


 

Kedves Olvasó!

Az előző hónapban kiveséztük kicsit a pasikat, a családot és magáról, a barátságról is beszéltünk. Azonban egy igazi barátnővel nemcsak ezeket a témákat, hanem sokkal intimebb, bensőségesebb dolgokat is ki lehet beszélni. A szex olyan téma, amelyről manapság kevésbé kérdeznek szülőktől vagy szakemberektől a fiatalok. Sokan az internetről szerzik be a sokszor nem helytálló információkat. A barátnő mindig kéznél van, tőle mindig lehet kérdezni, vele mindent meg lehet beszélni, és a véleménye mindig nagyon fontos.

Ahogy az előző hónapban, most is szeretnénk a „barátnőd” lenni. Kérdezz tőlünk bátran, hiszen online rendelésünkön felkészült szakemberek várják, hogy megoszd velük – akár anonim módon is – problémáidat, azokat a témákat, amelyek a szexszel kapcsolatban foglalkoztatnak.

Kövess minket továbbra is közösségi csatornáinkon és olvasd cikkeinket a blogban.

Üdvözlettel,
Örkényi Gabriella


 

Kedves Olvasó!

Gyermekkorom óta nagyon fontos szerep jut az életemben a barátnőimnek. Van egy-két nagyon szoros kapcsolatom, amelyek már életünk végéig összekötnek minket. Vannak csajos esték, és órákig tartó beszélgetések egy finom bor mellett. Együtt sírunk, együtt nevetünk, és az életünk fontos döntéseinél is ott vagyunk egymás háta mögött, hogy ha kell, megtartsuk egymást.

Azt hiszem, nem a levegőbe beszélek, ha azt mondom, a barátságok sokkal fontosabbak az ember életében, mint a románcok, a jövő-menő szerelmek. Az igaz barátok mindig ott vannak, támaszt nyújtanak és egy-két erős vállat, amin kisírhatjuk magunkat, ha úgy hozza az élet. A barátság nem önző, mindig kölcsönös. Nem kérdez, feltétel nélküli és odaadó. 

Kívánom neked, kedves olvasó, hogy megleld a legjobb barátnődet, aki úgy szeret, ahogy vagy. Őt, akivel ki lehet beszélni a pasikat, a szülőket, a gondokat, az élet nagy dolgait. Azt az embert, aki majd idős korotokban ott ül veled a verandán egy kávéval a kezében, és akkor is úgy kuncogtok majd, mint tizenévesen.

Amíg megtalálod, hadd legyünk mi, az IntimZóna csapata a legjobb barátnőd! Beszéljük ki azt, ami foglalkoztat. Ebben a hónapban ugyanis egy képzeletbeli barátnővé változunk, elindítjuk „Barátnők egymás közt” című minikampányunkat, amely azt a célt tűzte ki, hogy minden olyan, számodra esetleg kínos kérdést megválaszoljunk, ami foglalkoztat a szexualitással, a párválasztással vagy bármi mással kapcsolatosan. Kérdezhetsz bátran szakértőinktől, akik várják, hogy megoszd velük a téged érdeklő témákat, kérdéseket.

Olvasd cikkeinket, kövess minket a Facebookon és immár az Instagramon is.

Baráti üdvözlettel,
Örkényi Gabriella

A kampány szakértői

Dr. Frank Róbert
pszichológus


Dr. Stefanovits Ágnes
szülész-nőgyógyász szakorvos


Dr. Katona Renáta
szülész-nőgyógyász szakorvos


Dr. Supák Dorina
nőgyógyász szakorvos


Dr. Hevesi Krisztina
szexuálpszichológus, egészségfejlesztő szakpszichológus


Dr. Albert László
szülész-nőgyógyász szakorvos


Dr. Stummer János
szülész-nőgyógyász szakorvos


Dr. Vass Ilona
bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos


Dr. Timmermann Gábor
szülész-nőgyógyász szakorvos


Dr. Gyovai Gabriella
nőgyógyász, szexuálpszichológus


Dr. Papp Zsolt
szülész-nőgyógyász főorvos