intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Indítsd be a szerelmi életed! MOST!

Indítsd be a szerelmi  életed! MOST!

Indítsd be a szerelmi  életed! MOST!

Rengeteg online társkereső oldal van, több szerelmi, kapcsolati tanácsot találsz az interneten, mint valaha. De vajon neked miért nem sikerül megtalálni az igazit? Be kéne indulnod egy kicsit. Íme 3 tipp, hogy azonnal beindíthasd végre a szerelmi életed.

1. Menj ki a lakásból!

A szerelmi életed nem hullik az öledbe a konyha plafonjáról. Annak érdekében, hogy megtaláld a nagy őt, ténylegesen tenned kell valamit!

Mozdulj ki! A reggeli kávét egy nyüzsgő reggelizőhelyen is el lehet fogyasztani.

Szervezz hétvégi bulit a barátaiddal. Ez is jó alkalom egy kis imerkedésre.

Kérd meg a barátaidat, hogy hívjanak meg sok jó fej embert, így te is találkozhatsz új arcokkal, akár az igazi is köztük lehet.

2. Az „ideális” partner nem biztos, hogy ideális

Valld be, hogy van egy listád. Tudod, arról, hogy milyennek KELL lennie a számodra ideális partner külső- és belső tulajdonságainak. Égesd el ezt a listát! Egyenes út a szingliséghez. Ugyanis az az ember nem létezik, akinek a tulajdonságait felsoroltad, ezt most borítékolom neked.

A valóságban a szerelem vak és kiszámíthatatlan. Sok millió ember van, akit bizony meglepett, hogy végül kit választottak partnerül. És ezek az emberek mind azt mondják, hogy hálásak, boldogok, hogy adtak egy esélyt.

Indítsd be a szerelmi  életed! MOST!

3. Légy reális!

Azt mondják, az ellentétek vonzzák egymást. Ez nem igaz! A legkevésbé sem. Egy kapcsolat nem lesz ideális, ha teljesen különbözőek vagytok. Vonatkozik ez a külső megjelenésre, belső tulajdonságokra egyaránt. De ugyanúgy fontos az együttgondolkodás is. Valószínűleg lehet egy mindent elsöprő szerelem egy ügyvéd és egy betanított munkás között, de valószínűleg nem fog évekig tartani. Lehet, hogy ez keményen hangzik, de minden zsáknak van egy foltja, amit meg kell találni. Egy idő után a szex már nem fogja kielégíteni a kapcsolatot. Légy reális és olyan partnert válassz, akivel megértitek egymást elsőre. Az élet túl rövid a próbálkozásokhoz.


Levelek nekünk - tőletek
Levelek nekünk - tőletek
A szexuális önmegtartóztatás egészségtelen?
A szexuális önmegtartóztatás egészségtelen?
Íme 4 tévhit az orgazmusról
Íme 4 tévhit az orgazmusról
Veszélyes lehet az orális szex?
Veszélyes lehet az orális szex?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.