intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Vibrátor a közös ágyban – kell-e félni a vibrátor használatától?

Vibrátor a közös ágyban – kell-e félni a vibrátor használatától?

Sokan úgy vélik, egy vibrátor a hálószobában megreformálja a szexuális életet, erősíti a két ember közti kötődést és sok más pozitív hatása van. Az tény, hogy egy vibrátorszóló segítségével feltérképezheted a tested, megtudhatod, hogy mi az, ami beindít. De vajon milyen hatása van a vibrátornak az egészségedre?

Kíváncsi vagy, milyen élmény vibrátort használni? Nem vagy egyedül. Egy 2009-es amerikai tanulmány szerint a 18-60 éves nők 53%-a használt már vibrátort. Azok, akik rendszeresen használják ezt a szexuális segédeszközt, azt mondták, hamarabb felizgulnak és könnyebben érik el az orgazmust partnerükkel is.

A kis „készülék” használatának rengeteg előnye van. Ha úgy döntesz, megpróbálod egyedül, felfedezheted, hogy mi az, amitől igazán beindulsz, s mindezt a nélkül teheted, hogy a partneredre nyomás nehezedne. Kristin Zeising San Diego-i pszichológus és szexterapeuta szerint a vibrátorral érdemes az egész testen kísérletezni, hogy felfedezhesd az erogén zónáid, amelyeket lehet, hogy még nem is ismersz. Kiderítheted, hogy mi a jó neked, és ez segít abban is, hogy több útmutatást adhass a partnerednek, és a szex kellemesebb legyen.

Ha felveszed a vibrátort is a szexuális repertoárba, az növelheti a partneredhez való kötődést. Zeising szerint ez, amellett, hogy nagyobb örömben lesz részetek, segíthet a kapcsolat szexuális jellegű problémáinak megoldásában is. Plusz, megnyit egy beszélgetést a szexuális játékokról, valamint elősegíti a jobb kommunikációt a partnereddel.

vibi01

Így hozd a vibrátort a hálószobába

Azt gondolod, hogy a partnered nem örülne annak, ha a szexuális együttlétekkor nemcsak ketten, hanem a vibrátorral együtt hárman lennétek? Gondold újra, és vezesd be őt a kreatív szexualitásba.

Egy tanulmány szerint (2009., Journal of Sexual Medicine) azok a férfiak, akik használtak már vibrátort partnerük izgatásához (a megkérdezettek 45%-a), jobb merevedési funkcióval rendelkeztek, mint azok, akik ezt nem próbálták ki.

Beszélj partnerednek erről a fegyvertényről, és győzd meg arról, hogy a vibrátornak semmi köze az ő teljesítményéhez, hiszen te őt szereted, rá izgulsz be, a vibrátor csak egy eszköz, ami segít az úton kicsit élvezetesebben végigmenni. Sőt, nem kell minden alkalommal használni! Ez csak egy fűszer a szexuális életben.

 

Ligeti Anna


Indítsd be a szerelmi  életed! MOST!
Indítsd be a szerelmi életed! MOST!
15 dolog, amit megtehetsz a pasidért
15 dolog, amit megtehetsz a pasidért
Csak szex, semmi érzelem? – Szexkapcsolatban éltem | Kira története
Csak szex, semmi érzelem? – Szexkapcsolatban éltem | Kira története
Ez izgatja fel a férfit
Ez izgatja fel a férfit
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.