intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ti kérdeztétek - Mit érdemel a hűtlen?

Ti kérdeztétek - Mit érdemel a hűtlen?

Bori két éve van együtt a barátjával, de sajnos a fiú már nem egyszer megcsalta. „Nemrég a telefonjában találtam egy képet egy idegen nőről. Félreérthetetlen volt a hozzá tartozó üzenet.” Bori felkereste online rendelésünket a kérdésével, mi pedig úgy gondoltuk, megosztjuk veletek a problémát, mert nagyon aktuális.

Ti kérdeztétek - Mit érdemel a hűtlen?

„Tudom, hogy nem szép dolog más telefonjába belenézni, de az eddigi élményeim a barátom kicsapongásait illetően elég intenzívek voltak. A baj az, hogy ahányszor beszélni szeretnék vele erről a problémáról, támadásként kezeli, és nagyon durva dolgokat vág a fejemhez. Már el akartam hagyni, nem is egyszer, de mindig azzal jött, hogy megváltozik, mindig meggyőzött, hogy hűséges lesz. Most is eljutottam arra a pontra, hogy összeszedem a holmimat és elköltözöm tőle, de a szerelem még mindig mélyen bennem él. Mit tegyek? Hagyjam el, és legyek boldogtalan nélküle, vagy maradjak, és tűrjek?”

Úgy látszik a fiú már rutinszerűen műveli a félrelépés művészetét. A fájdalmat, amit ez az árulás és a hűtlenség okoz, nem lehet olyan egyszerűen kitörölni. Sajnos ez még az ígérgetések és a kedvesség, gyengédség hatására is csak ideig-óráig működhet.

Ha szembeszállsz vele, megpróbálod felelősségre vonni, átmegy támadó üzemmódba, ami egy potenciálisan bántalmazó kapcsolatot is eredményezhet köztetek, és nem változik semmi sem. Jelen helyzetben kiválóan manipulál téged, hiszen többször visszatáncoltál már az elhatározásodtól.

Előfordulhat, hogy javíthattok a kapcsolaton, de ez csak úgy lehetséges, ha mindketten 100%-osan elkötelezettek vagytok aziránt, hogy helyreállítsátok a bizalmat és a kölcsönösséget. Az is elengedhetetlen, hogy a partnered minden szálat elvágjon, ami a régi énjéhez köti, és teljesen őszinte és nyílt legyen veled. 

Nem biztos, hogy erre ő is készen áll, de ha igen, akkor akár a párterápia is segíthet helyretenni a dolgokat.

Ha valóban szereted, és nem akarod őt elveszíteni, akkor segítened kell neki, hogy felismerje a kapcsolatotok értékeit. Azonban ez időt vesz igénybe, erőfeszítést és becsületességet. Ha mindketten vállaljátok, kölcsönösen akarjátok, a kapcsolatotok erősebb lehet, mint valaha.


Segítség! A pasimnak herpesze van!
Segítség! A pasimnak herpesze van!
Egy-két randi, csak ennyi vagy!
Egy-két randi, csak ennyi vagy!
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
Párkapcsolat – Randitól a boldogító igenig
Párkapcsolat – Randitól a boldogító igenig
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.