intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Tedd jobbá a szexuális életed!

Tedd jobbá a szexuális életed!

Gondoltad volna, hogy a kapcsolatok közel felében, a házasságok 20 százalékában előfordul szexmentesség. Ez azt jelenti, hogy a párok hosszú ideig vagy egyáltalán nem élnek szexuális életet. Ám ebbe nem kell belenyugodni, sőt, nem is szabad! Lássuk, mit tehetsz azért, hogy sokkal jobb legyen a szexuális életed.

Tedd jobbá a szexuális életed!

Természetesen nincs általános recept, de van néhány olyan jó tipp, ami mindenkinél beválik.

Sokszor beszéltünk már arról, hogy a szexualitásban (és egyáltalán a párkapcsolatokban) milyen fontos a kommunikáció. Sajnos rajtad kívül senki más nem mondhatja el a partnerednek, hogy neked mi a jó, mire vágysz, mi izgat fel, vagy mi lomboz le teljesen. Merj beszélni a fantáziáidról, és kérd erre őt is, hiszen ez a beszélgetés önmagában felérhet egy jó kis előjátékkal. Nem mellesleg olyasmiket tudhattok meg egymásról, ami még szorosabbá fűzheti köztetek az érzelmi köteléket is.

Fontos, hogy a szerelmed úgy kezeld az ágyban, ahogy azt te is elvárod, sőt még jobb, ha úgy kezeled, ahogy ő szeretné. Ehhez azonban az kell, hogy kellően nyitottan kezeljétek a kapcsolatot, merjetek beszélni arról, mi a jó, mi a rossz számotokra.

A kommunikáció a kulcs az orgazmusproblémákhoz is, hiszen az is egy olyan szituáció, ami megmérgezheti a szexuális életeteket. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a hüvelyi orgazmushoz a nők csupán 30%-ának van szerencséje. A többség a klitorisz ingerlésével jut el a csúcsra. Ha azonban nem szólsz, hogy neked mi a jó, akkor a pasidnak fogalma sem lesz arról, ha valamit rosszul csinál. Próbálkozzatok hüvelyi úton, de ez legyen egy kaland, egy játék, ne pedig görcsölés azon, ami esetleg nem megy.

Tedd jobbá a szexuális életed!

Ha ostorozod magad és a kapcsolatot, akkor biztos lehetsz benne, hogy az nem lesz jó hatással a szerelmedre. El kell fogadnod, hogy az idő előrehaladtával megváltozol te is, a párod is, és a szexuális életetek is. Ez nem baj, mert minden korban megvan a szépsége az egésznek, csak nem kell befeszülni, és nem szabad másokhoz hasonlítani magatokat.

Legyetek nyitottak, és a saját fantáziáitokat éljétek ki, ne másokat akarjatok megvalósítani a ti kapcsolatotokban. Hidd el, hogy teljesen normális, hogy vannak olyan időszakok, amikor kevésbé megy a szex, lehet, hogy kicsit mélypontra kerültetek, a vágy kicsit megfakult, de ebből fel lehet (és fel is kell) állni.

Amikor eljön egy-egy mélypont a kapcsolatban, hajlamosak vagyunk magunkat ledegradálni, és még a partnerünket is sokkal negatívabb színben látjuk. Ez nem kedvez a hosszú távú elképzeléseknek a szexuális élettel kapcsolatban. Jobb lenne, ha inkább a pozitív dolgokra, egymás erősségeire koncentrálnátok. Ez nagy türelmet és kitartást igényel, főleg akkor, ha már hosszú ideje vagytok együtt. Azonban hatalmas utazás lehet belőle, hiszen előkerülhetnek olyan dolgok is, amelyek már feledésbe merültek, vagy elő sem kerültek az évek során. Gondolj arra, mi volt az, amiért őt választottad. Mi volt az a tulajdonság, ami felkorbácsolta a vágyaid együttléteitek során. Ezeket a kis emlékeket ragadd meg, és használd fel őket ahhoz, hogy az együtt töltött szerelmes pillanatok megsokszorozódjanak.

Ne a mennyiség, hanem a minőség legyen a fontos. Lassan haladjatok, hogy minden időben történhessen, ne kapkodjatok el semmit. Próbáljatok minél több olyan alkalmat találni az együttlétekre, amikor zavartalanul élvezhetitek egymás társaságát. olyan alkalmakat, amikor nem csörög a telefon, nem zavarhatnak meg a gyerekek.

Próbáljatok ki szerepjátékokat, vagy különleges helyeket a szexhez. Előfordulhat, hogy épp nincs kedved hozzá, és valódi áldozatnak tekinthető a részedről, hogy belemész a hancúrba. Ne feledd, hogy ezzel egy-egy lépést teszel a párod felé. Ha azonban nagyon nincs kedved, akkor mindenképp mondd meg, hogy ne közben derüljön ki, hogy valami nem stimmel.

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, ne habozz feltenni nekünk online rendelésünkön. Katt ide!


16 meglepő tény a szexről, amit még biztosan nem tudtál
16 meglepő tény a szexről, amit még biztosan nem tudtál
Érezd magad bombázónak – azokon a napokon is
Érezd magad bombázónak – azokon a napokon is
Ez történik a pasiddal, ha bókolsz neki
Ez történik a pasiddal, ha bókolsz neki
Légy formabontó most karácsonykor!
Légy formabontó most karácsonykor!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.