intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Tartsd távol a kétségeid a kapcsolatodtól! – Íme, a mi 5 tippünk

Tartsd távol a kétségeid a kapcsolatodtól! – Íme, a mi 5 tippünk

Vannak dolgok, amelyek nagyon pozitív hatással vannak a mindennapi életünkre, és persze a párkapcsolatunkra is. Vannak azonban olyanok is, amelyek csak rombolnak minden emberi kapcsolatot. A kétségek és a bizalom hiánya hosszú távon nem hoz megnyugvást, hanem tönkreteszi a szerelmet. Van azonban 5 tippünk, amelyekkel távol tarthatod magadtól a kétségeid, hogy sikeres és boldog párkapcsolatban élhess.

 Tartsd távol a kétségeid a kapcsolatodtól! – Íme, a mi 5 tippünk

Ne hívogasd és ne sms-ezz a partnerednek, ha a barátaiddal vagy!

Ez nemcsak illetlenség a társaság többi tagjával szemben, hanem a pasid valószínűleg megunja, hogy folyton kérdezgeted, hogy épp mit csinál. Ebből úgy érzi majd, nem bízol benne, és a dolog meg is fordulhat. Amikor nem vagy vele, nem kell azt hinned, hogy egyből egy másik nőhöz rohan, vagy valami olyasmit csinál, ami nem esne jól neked. Vegyél egy nagy levegőt, tedd a telefonod a táskádba, és add át magad annak az élménynek, amit a barátaiddal való találkozás öröme jelent.

Nem kell folyton otthon ülnöd!

Ahelyett, hogy arra vársz, hogy hazaérjen, esetleg te is menj el szórakozni. Ha vele nem, akkor a barátaiddal. Ha mindkettőtöknek megmarad az egyéni érdeklődési köre, akkor a beszélgetéseiteknek is sokkal több témája lesz, ami javítja a kommunikációt kettőtök közt. Ráadásul így túl elfoglalt leszel ahhoz, hogy a kétségeidnek helyet adj.

Lazíts egy kicsit, nem kell mindig figyelned!

A paranoid emberek mindig „őrködnek”, figyelnek, mert azt hiszik, hogy mások folyamatosan megpróbálnak nekik keresztbe tenni, folyton figyelik őket. Ezek persze általában teljesen megalapozatlan feltételezések, és megakadályozzák a szoros kapcsolatok kialakításának képességét. Próbáld mindig a jót keresni másokban!

Vegyél egy mély lélegzetet, mielőtt reagálnál!

A paranoia kezelésének kulcsa az, hogy megtanuld uralni a lelki felindultságod. Ez azt jelenti, hogy amikor reagálni szeretnél valamire, azt inkább bölcsen, meggondoltan tedd, ne pedig érzelmi alapokon. Ez azonban nagy kihívást jelenthet. Olyan folyamat ez, amely során az elme megtanulja értelmezni a rajtad kívül történő eseményeket, és te megtanulod elfogadni, hogy nem mindenen lehet változtatni, főleg nem kitörésekkel. A dologtól való félelem csökkenthető a tények áttekintésével és azzal, ha nyugodtan értékelheted a helyzetet. Meg kell tanulnod, hogy hogyan lassítsd le önmagad, hogy ésszerűen tudj reagálni.

Figyeld önmagad, és nyisd meg a szíved!

Az érzéseidet tekintsd jelzéseknek, ne hagyd eluralkodni magadon őket, mert akkor ösztönszerűen cselekszel majd, ami legtöbbször megállíthatatlan és súlyos következményekkel is járhat. Figyelj önmagadra, és sajátítsd el azt a képességet, amellyel le tudod csitítani az érzelemkitöréseket.

A viselkedésed megváltoztatásának előfeltétele az, hogy tudatos legyél magaddal kapcsolatban. Este ülj le, és gondold végig a napod. Még listát is írhatsz, hogy melyik szituációban milyen cselekvés milyen viselkedést, milyen reakciót váltott ki nálad. Ebből rengeteget tanulhatsz.

Próbáld meg szeretni önmagad, mert ez a kulcsa annak, hogy másokban is bízni tudj, másokat is szerethess. Ha bizonytalan vagy az önszeretettel kapcsolatban, akkor a kapcsolataidban is bizonytalan leszel. Ha épp ostorozni akarnád magad valamiért, vagy negatív gondolataid támadnak, ismételgess egy mantrát, amit előzőleg magadnak találtál ki. Ilyen például ez: szeretem magam, minden rendben, minden jó, én jó vagyok. Ezzel nemcsak a saját önbecsülésed épül, hanem a kapcsolatod is egy sokkal átláthatóbb, stresszmentesebb mederbe kerülhet.

Kovács-Hain Zsuzsa


3 tény, amit lehet, hogy nem tudtál az orgazmusról
3 tény, amit lehet, hogy nem tudtál az orgazmusról
Ne kütyüzz, szeretkezz!
Ne kütyüzz, szeretkezz!
Így szerezd vissza a pasid teljes figyelmét
Így szerezd vissza a pasid teljes figyelmét
Erre vágyik a leendő férjem
Erre vágyik a leendő férjem
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.