intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szerinted mi lehet a tartós kapcsolat titka? – 6 fiatal válaszolt

Szerinted mi lehet a tartós kapcsolat titka? – 6 fiatal válaszolt

Tartós, boldog kapcsolatot létrehozni és megtartani nem is olyan egyszerű. Vajon mi lehet a titkuk a tartós kapcsolatban élőknek? Három lány és három fiú elmondta, szerintük mi a végtelen boldogság kulcsa. 

Lányok

1. Őszinteség – Dorka (21) 

„A barátnőim szerint régimódi vagyok, hogy egyáltalán a vágyaim között szerepel a tartós kapcsolat. Ma már ez valahogy nem divat. Persze, senki sem zárkózik el előle, ha összejön, jó, ha nem, úgy is jó. Szerintem, ha valaki hosszú, boldog együttlétre vágyik azzal, akit szeret, akkor a legfontosabb az, hogy őszinték legyenek egymáshoz. Ha ez nincs, akkor az egészet megette a fene. Az én véleményem az, hogy nem fér bele még egy apró hazugság sem, mert azt majd egy nagyobb és egy még nagyobb követi majd, és az már nem vezet semmi jóra.”

2. Hűség – Vali (22)

„Volt már néhány kapcsolatom, és én mindig hűséges voltam. Nekem nem megy, hogy megcsaljam a párom, ez nagyon távol áll tőlem. Azt hiszem, aki hosszú kapcsolatra vágyik, annak hűnek kell lennie a másikhoz testben és lélekben egyaránt. Az egyik pasim hűtlen volt, pedig azt mondta, szeret. Hogy szerethet valaki valakit, ha aztán egy másik nőt visz ágyba? Ez nem kapcsolat.”

3. Közös döntések – Janka (20)

„Utálom, ha egy pasi többre tartja magát annál, minthogy megbeszélje velem az elképzeléseit. Szerintem ez egy kapcsolatban nem megengedhető. Ha valaki ezt csinálja, akkor az a kapcsolat nem lesz hosszú életű, hiszen a felek széthúznak, nem pedig összetartanak. A közös döntéseken múlik sok minden, ami a jövőre vonatkozik. Ha a döntések nem közösek, akkor hogy lehetne elvárni egymástól és a kapcsolattól bármit is?”

Fiúk 

4. Humor – Jani (22)

„Az, ha egy lánynak van humorérzéke, az sok mindenen át tud segíteni egy kapcsolatot. A nehézségek mindenhol jönnek egyszer csak, de ha tudunk együtt egy jót röhögni a sutaságunkon, akkor a megoldás is hamarabb megszületik mindenre. Azt gondolom, hogy a humorérzéknek alaptartozéknak kell lennie minden pár életében.”

5. Jó szex – Ottó (20)

„Számomra a szex nagyon fontos. Ha ez nem működik valakivel, akkor nem igazán tudom elképzelni, hogyan lehetnénk együtt, míg a halál el nem választ. Kicsit meseszerű számomra maga a monogámia is. Nem fér a fejembe, hogyan élhet egy ember egyetlen másik emberrel egy életen át… Lehet, hogy igazán boldog, hosszú kapcsolat nem is létezik. Mindenesetre törekszem rá, de szerintem jó szex nélkül mit sem ér az egész.”

6. Közös célok – Boldizsár (21)

„Az, ha egy pár nem tud közös célokat kitűzni, nem tesz jót a kapcsolatnak. Ezek persze csak akkor körvonalazódhatnak, ha már valamennyire megismerték egymást. Egy kapcsolat kezdetén még nem lehet előre gondolkodni, de a tartós együttlét csak úgy lehetséges, ha a célok – legyenek közelebbiek vagy távolabbiak – közösek, az érdekek egy irányba mutatnak. A szüleim pont ezért váltak el, amikor még csak ötéves voltam. Én nem ezt szeretném a gyerekemnek.”

 
Komáromi Csenge


10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni
10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni
Hűség? Mi az?
Hűség? Mi az?
Én és ő (novella)
Én és ő (novella)
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.