intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Tanuld meg újra érezni a szerelmet!

Tanuld meg újra érezni a szerelmet!

Szerelembe esni könnyű, megtartani kihívás. Szerencsére számos módja van annak, hogy hogyan őrizheted meg hosszú évekig.

Amikor szerelmes vagy, nehéz nem rózsaszín szemüvegen keresztül látni a világot. A korai rajongás nagyon erőteljes kombinációja a vágynak és az idealizálásnak. A hormonok és a neurotranszmitterek szinte táncolnak benned, és minden csodásnak tűnik. Ám ezek is lenyugszanak egyszer, és ekkor úgy érezheted, hogy nem minden olyan csodálatos, esetleg még arra is rájössz, hogy a partnered nem is olyan, mint azt eleinte hitted.

Amikor felszáll ez a kezdeti köd, a férfi talán úgy érezheti, hogy hiányzik a nőből az a szexiség, ami a kezdetekkor megvolt, a nő pedig azt érezheti, hogy a férfiban már nincs meg az a kedvesség, odafigyelés, ami a kapcsolat elején jellemezte őt.

A hosszú távú szerelemnél ez teljesen természetes. A probléma nem az, hogy az egyik fél megtévesztette a másikat, hanem az, hogy a szerelem nem maradhat örökre ideális, egy bizonyos ponton le kell jönni a felhők közül a való világba, hogy annak minden gyermekbetegségét megtapasztalhasd.

Egyesek azt mondják, az igazi próbatétel az, hogy életben tartsuk a kezdeti izgalmat. A kapcsolat ugyanis az idő előrehaladtával egyre kevesebb szenvedélyt tartalmaz. Ám a helyett, hogy folyton előre tervezel és gondolkodsz, ragadd meg a pillanatot. Azt a személyt lásd magad előtt, akibe beleszerettél, hiszen még mindig ő van melletted.

Így őrizheted meg a kapcsolat kezdeti izzását:

Legyen időd a régi dolgaidra

Ha beleesünk egy új szerelembe, hajlamosak vagyunk elhanyagolni a barátokat és egyéb, régi, szeretett dolgainkat. Tölts időt újra a régi barátaiddal. Nem tölthetsz minden percet a szerelmeddel, mert egy idő után elfogy az egymás iránti érdeklődésetek, nem beszélve arról, hogy egymás idegeire mentek majd.

Tartsd életben a szerelmet és a szeretetet.

A fő cél elkerülni a kapcsolatban keletkező üresjáratokat. Tartsd életben a szikrákat: vedd fel a legszexibb fehérneműd akár egy közönséges kedd estén, szervezz randit, vagy tegyél valami szokatlant, hogy a partnered érdeklődése ne lankadjon irányodban. 

Frissítsd a szokásos rutint.

Ha általában a vacsora után filmnézés következik, majd egyből alvás, akkor biztos lehetsz benne, hogy a hanyatlás elindult. Nagyon nehéz megállítani vagy visszafordítani. Próbálj valami teljesen újat, valami szokatlant. Már a vacsoránál elkezdheted: főzz valami olyasmit, amit eddig még nem próbáltatok. Szervezz valamilyen közös programot, ami kizökkent a hétköznapokból. Ne feledd, mindig izgalmassá teheted a kapcsolatot egy kis szexszel, rengeteg szenvedéllyel, és még az sem számít, milyen régóta vagytok együtt.

 

Ligeti Anna


Egészítsd ki a diétád és az edzésterved – szexszel!
Egészítsd ki a diétád és az edzésterved – szexszel!
Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk
Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk
Ne hagyd eltűnni a szexet!
Ne hagyd eltűnni a szexet!
Így szerezd vissza a pasid teljes figyelmét
Így szerezd vissza a pasid teljes figyelmét
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.