intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szerinted mi a megcsalás? – 5 pasi válaszolt

Szerinted mi a megcsalás? – 5 pasi válaszolt

Megcsalni valakit nem túl fair dolog. Ám ahogy kutakodtunk a témában, rájöttünk, hogy ami nekünk már megcsalásnak számít, az nem feltétlenül az valaki másnak. Megkérdeztünk hát öt pasit, hogy ők mit gondolnak erről a témáról.

Kristóf (20)

A barátaim nagyon lazán veszik ezt a dolgot, de nekem már az is megcsalás, ha a csajom másról fantáziál. Arról ne is beszéljünk, ha megcsókolna valakit. Szerintem azt nem is bírnám ki. A barátaim simán megbocsátottak már ennél sokkal durvább sztorikat is. Az egyikük barátnője például két pasival volt még rajta kívül párhuzamosan. Ezek után is visszafogadta. Erre én nem lennék képes.


Zsolti (21)

Megcsalás csak akkor történhet, ha a nő nem kap meg mindent a kapcsolatban. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha a nő félrelép, az a férfi hibája. Ha a tenyereden hordozod, segítesz neki, hogy nő maradhasson, és nem rabszolgának használod, akkor el van sikálva. A nők szeretetre, odafigyelésre vágynak, amit meg akarnak kapni. Ha nem adod meg nekik, akkor bekövetkezhet, amitől tartasz. Ha megcsalt a csajod, akkor először nézz magadba!


Arni (19)

Nem sok barátnőm volt eddig, pontosan kettő, de egyik sem csalt meg, és én sem őket. A véleményem eléggé határozott a dologról. Ha egy kapcsolatban az egyik fél mondjuk csókolózik egy harmadikkal, az már megcsalásnak számít. Nem kell eljutni az ágyig. Ennél egy fokkal rosszabb, ha érzelmi megcsalásról van szó, és mondjuk a lány beleszeret a másik férfiba.


Fecó (22)

Megcsalás nem létezik. Fogalmam sincs, ki találta ezt ki. Ha valaki félrelép, az nem megcsalás, hanem aljas hazugság. Ennek pedig csak szakítás lehet a vége. Nincs csalás, csak hazugság. A hazugság pedig alapjaiban rombol szét mindent. Szeretném azt hinni, hogy az én kapcsolatom, amelyben jelenleg élek, sokáig fog tartani, és őszinteségen alapszik.


Boldizsár (19)

Az a tervem, hogy mindenképp nyitott kapcsolatban, nyitott házasságban szeretnék élni. Szerintem nem létezik olyan ember, aki képes egyetlen ember mellett leélni az életét anélkül, hogy kipróbálná más emberek érintését, a szexet egy idegennel. Ez nem feltétlenül megcsalás, csak akkor, ha a kapcsolatban élő másik felet becsapjuk. Én ezt nem szeretném, de nem tudok monogám kapcsolatban élni, ez biztos.


Szerinted mi a megcsalás? Meddig lehet elmenni egy kapcsolatban? Írd meg nekünk!

Lejegyezte: Ligeti Anna

 


Működik a kémia
Működik a kémia
Így növeld a szexuális vonzerőd
Így növeld a szexuális vonzerőd
Szexpózok, amiket nem szeret a barátnőd – Így tedd számára élvezetessé
Szexpózok, amiket nem szeret a barátnőd – Így tedd számára élvezetessé
Az őszinteség szex közben is fontos
Az őszinteség szex közben is fontos
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.