intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Soha nem csaltam meg, mégis ezzel vádolt

Soha nem csaltam meg, mégis ezzel vádolt

Klári történetét úgy olvastuk végig, mintha bármelyikünkről szólhatott volna. Mindannyian találkoztunk már azzal, ha valaki kiszállna a kapcsolatból, és ezért sok mindenre képes, még arra is, hogy a vétlen, mit sem sejtő felet ezzel-azzal megvádolja. Klárinál is pont ez történt.

„Isti egy nagyon jóképű férfi, azt hiszem, egyből beleszerettem. Ahogy az lenni szokott egy induló kapcsolatnál, minden rózsaszín volt, sokat voltunk együtt. Viszonylag hamar, egy hónap után az összeköltözés mellett döntöttünk. Nem tudom, hogy ez hiba volt-e, akkor a világ legjobb döntésének tűnt.

Elkezdtünk egy nagyon szép, közös életet, ami tényleg tele volt szerelemmel. Kb. egy évig semmi problémánk nem volt, minden úgy zajlott, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Ám egyre gyakrabban figyeltem meg nála fura dolgokat. Eleinte nem érdekeltek ezek, de ahogy több lett belőlük, figyelni kezdtem. Isti igényes srác, ahogy én is igényes vagyok a környezetemre és önmagamra is. Ezért volt nagyon rossz érzés, ahogy egyszer csak mindenért kritizálni kezdett. Először szóvá tette, hogy miért nem járok már az edzőterembe, érzi a hasamon és a fenekemen, ha megfogja. Ledöbbentem, hiszen pontosan tudta, hogy az egyetemi óráim, vizsgáim miatt hagytam ki néhány hete az edzéseket. Innentől kezdve valami elindult lefelé a kapcsolatunkban. Úgy éreztem, nem vagyok elég jó neki, és félni kezdtem, hogy elveszítem. Minden nap akadt valami, ami nem tetszett neki: hol a vacsora volt túl sós, hol a ruha nem volt kedvére való, ami rajtam volt, máskor az új parfümöm akasztotta ki.

Az is feltűnt, hogy igen hamar elveszti a kontrollt a viselkedése felett, és ingerülten, sokszor már-már agresszívan csattan fel, ha valamiben úgy érzi, neki van igaza. Ez az időszak nagyon kellemetlen volt, mert társaságban is így tett. Még a barátai sem értették ezeket a kirohanásokat.  Egy kedves szava nem volt hozzám, és úgy általában is nagyon zárkózottnak láttam.

Amellett, hogy velem undok volt, furcsa szokásai lettek. Rejtegetni kezdte a telefonját, amibe én egyébként soha nem néztem bele. Ha beszéltem hozzá, gyakran azt figyeltem meg, hogy lélekben, agyban nincs velem, csak testben ül ott, és úgy tesz, mintha figyelne arra, amit mondok.

Kicsit kétségbe estem, mert ezek a dolgok egyre inkább arra engedtek következtetni, hogy nem csak ketten vagyunk ebben a kapcsolatban, hanem Isti valaki más iránt érdeklődik.

A szexuális életünk már romokban hevert. Én – a sok kritika miatt – nem mertem levetkőzni előtte, szégyelltem magam. Ráadásul, mióta szóvá tette a plusz kilóimat, őrült diétába is kezdtem, ami sehova sem vezetett, csak a kedvem lett még rosszabb. Alig voltunk együtt, így igyekeztem magam elfoglalni, barátnőkkel találkoztam, moziba mentem egyedül, ilyesmi.

Ekkor jött csak a neheze. Isti egyik nap felpaprikázva jött haza a munkahelyéről. Azt kiabálta, hogy én biztos megcsalom, mert az nem létezik, hogy nincs nekem senki más. Próbáltam védekezni, de mintha meg sem hallotta volna. Tiszta őrület volt, hiszen én soha nem voltam mással, nem is fordult meg a fejemben ilyesmi.

Ettől a naptól kezdve még hónapokig voltunk együtt úgy, hogy majdnem minden nap a fejemhez vágta, hogy megcsalom, biztos van valakim.

Egy reggel elment zuhanyozni, és az ágyon felejtette a telefonját. Bűntudattal ugyan, de belenéztem az üzeneteibe. Azt az érzést nem tudom leírni, amit akkor éreztem, amikor megláttam, hogy egy Laura nevű valakivel sms-ezgetett rendszeresen. Még éjjel is, amikor én aludtam. Az üzenetek egyértelműek voltak, Isti megcsal engem. Az egész néhány hónapja mehetett már.

Nem tudtam, mit csináljak, ezért gyorsan felöltöztem, és elmentem otthonról, hogy gondolkodni tudjak. Arra jutottam, hogy hiába szeretem, ha képes volt engem vádolni ezzel, és igazából ő követte el, nem érdemli meg, hogy vele akarjak maradni.

Néhányszor csörgött a telefonom, de nem vettem fel, végül hazamentem. Isti tajtékzott, hogy hol jártam, már megint az állítólagos pasimmal voltam biztos…

Leállítottam és megkértem, hogy hagyja abba, üljön le, beszélnem kell vele. Elmondtam, hogy tudok Lauráról, és nem szeretnék vele maradni, nem állok közéjük, menjen el még ma.

A lakásom mára újra csak az enyém, és a cicámé. Nincs, aki ordítson velem, nincs, aki nem létező dolgokat vágjon a fejemhez.”

Sajnos vannak felismerhető jelei annak, ha egy férfi kikacsint a kapcsolatból. Sokszor ezek a jelek nem olyan egyértelműek, de a viselkedése változásaiból ki lehet következtetni, hogy valami nincs rendben. Ahelyett, hogy magadban keresed a hibát, jobb az elején tisztázni a dolgokat. A vádaskodás nem old meg semmit.

 

Ligeti Anna


Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!
Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!
Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?
Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?
Szex csak azért, hogy a férfi elégedett legyen…
Szex csak azért, hogy a férfi elégedett legyen…
A férjem nem akar szexet
A férjem nem akar szexet
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.