intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Rossz álmok gyötörnek

Rossz álmok gyötörnek

A szokásos heti, barátnős csevej közben Dóra barátnőm előhozakodott egy olyan témával, amelyen mindannyian kicsit ledöbbentünk. Azt hittük, bízik a férjében, mindent megbeszélnek. Lehet, hogy mégsem?

Rossz álmok gyötörnek

„És nem csak gyötörnek azok az álmok, hanem lassan meghatároznak. Borzalmas képek élnek a fejemben arról, hogy a férjem megcsal, mással van, nem akar engem…” – kezdte Dóri a történetet.

„Értem, hogy most csettintetek egyet a nyelvetekkel, hogy milyen hülyeség ez, hiszen csak álmok. De valahogy számomra olyanok, mintha a valóságot élném át. Ott vagyok a szobában, ahol történik, végigálmodom az egészet, a szaftos kis részletekkel együtt. Persze a partnerei mindig olyan nők, akik teljesen különböznek tőlem. Gyönyörűek, tökéletesek, és a férjem rettenetesen boldognak látszik.

És itt vagyok én, a kétgyerekes, lestrapált anya, akinek a teste olyan, mintha valami borzalmas dolgon ment volna át. Szaranyának érzem magam, mert még a gyerekeimre sincs elég időm, nemhogy magamra, hogy valahogy kinézzek. Tudom, hogy az én hibám, hogy ezek az álmok egyáltalán előjönnek, és ott vannak a tudatalattimban, de nem tudok harcolni ellenük. Biztos én csinálok valamit nagyon rosszul, mert másoknak sikerül még több gyerek mellett is elbűvölniük a férjüket minden áldott nap. Én meg…

A legutóbbi álom volt eddig a legszörnyűbb. Egy volt kolléganőmmel volt együtt a férjem. Horvátországba utaztak (fogalmam sincs, hogy miért épp oda, és egyáltalán hogy tudtam őket összekeverni, ne ismerik egymást). Ott egy szállodai szobában történt meg, de most nem voltam ott, amikor csinálták, a többi álmomban mindig ott voltam, és gyötrődtem. Most viszont csak annyi történt, hogy tudtam, hogy ez a dolog megtörtént.

Kérdőre vontam a volt kolléganőmet, aki elmondta, hogy miket csináltak. A férjem sem tagadta, inkább nagyon is elégedettnek látszott.

Annyira szörnyű volt, hogy arra ébredtem, hogy egy óriási gombóc van a torkomban, ami nem akar elmúlni. Sírni kezdtem.

Nem tudom elképzelni, hogy a férjem megcsal, de azt sem értem, hogy miért álmodom ilyeneket. Nem minden éjszaka jönnek ezek az álmok, de ahhoz elég gyakran, hogy nagyon rosszul, és bizonytalanul érezzem magam a bőrömben.

Most is, ahogy mesélek róla, a gombóc itt ül a torkomban. Nem tudom, mit tegyek. Tudom-tudom, szakemberhez kéne fordulnom, biztos segítene. Azt hiszem, először a férjemmel kellene megbeszélnem a dolgot, de kicsit félek. Tudom, hogy teljesen hülyének nézne, de közben meg nem tudok szabadulni az álmoktól. Nem tudom magam kipihenni, és általában elviselhetetlen vagyok. Ettől persze nem leszek sem kedvesebb, sem kívánatosabb a számára. Ördögi kör. Ha tudtok valami okosat mondani, ne tartsátok magatokban!”

Persze mindannyian le voltunk taglózva. Előttünk mintaként állt Dóri és a férje házassága. Most kicsit megdőlt ez, de a jó barátnők mindig egymás mellett állnak, rögtön ajánlottunk Dórinak egy terapeutát, aki biztosan segít majd a problémáján. Persze fontos lenne, hogy a férjével is kibeszélje ezt, mert valószínűleg a probléma önértékelési zavarokból, párkapcsolati gondokból ered. Nehéz ilyenkor bármit is mondani, nehéz kitalálni, hogy mit tegyünk, de az az egy biztos: az álmok nem véletlen badarságok, mindegyik valamilyen élethelyzettel függ össze, amit átélünk. Ezért kell Dórinak sürgősen megoldást találnia.


A szerelem – a férfi szerint
A szerelem – a férfi szerint
7 pontban a nagy Ő-ről
7 pontban a nagy Ő-ről
Ha meghódítottad, szeresd is!
Ha meghódítottad, szeresd is!
Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?
Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.