intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Amikor a pasi csókol..

Amikor a pasi csókol..

A csók az, ami mindenkinek mást jelent: van, akinek ez már a szerelem egyértelmű velejárója, egy jel, hogy igenis van valami a levegőben. Ugyanakkor a csók elárul minden mást is: a szenvedély halálát, a hűtlenséget, a kapcsolat végét, és persze azt is, ha épp mást sem akarunk, csak ágyba bújni a szerelmünkkel.

Kíváncsiak voltunk, milyen a csók egy pasi szemével. Megkérdeztünk hát 5 különböző életkorú férfit, ők mit gondolnak a csókolózásról.

Boti (17)

Szerintem a legjobb dolog az egészben az az érzés, amit közben a gyomromban érzek. Olyan, mintha lebegnénk mindketten, és közben persze odalent is minden beindul. Baromi érdekes, hogy a testünk mennyire egy egység. Ha csókolózunk, azonnal le is akarunk feküdni egymással, mert úgy beindulunk. 


Soma (26)

Életem egyik legszebb élménye egy csókhoz kötődik. Az első komoly barátnőmmel történt. Akkor még nem ismertük egymást, csak mindketten ugyanazon a zenei fesztiválon hallgattuk a színpadon játszó bandát. A szám a csókról szólt, nem volt valami nagy dal, de körülöttünk majdnem mindenki csókolózni kezdett, ahogy meghallotta. Mi egymásra néztünk – két idegen – és elmosolyodtunk. Odaléptem, és megcsókoltam. Eszembe sem jutott, hogy esetleg a barátjával van ott… semmi ilyesmi, csak az a pillanat létezett. Így utólag elég nyálas, de erre a csókra életem végéig emlékezni fogok. 


Levente (35)

Régen nem szerettem csókolózni, mert azt hittem, valamit nem fogok jól csinálni közben. Folyton aggódtam valamin, és ezért inkább kerültem az egészet. Ám egyszer csak megismerkedtem a feleségemmel, és minden megváltozott. A legszenvedélyesebb előjáték köztünk a csókolózás. Képesek vagyunk órákig elhúzni. Közben olyan vágy támad bennünk a másik iránt, hogy alig bírunk magunkkal. Ilyenkor olyan orgazmust élünk át szex közben, ami ezelőtt soha nem volt jellemző. 


Ákos (42)

Imádok csókolni. Nemcsak a nyelves csókot tartom csóknak, hanem minden olyan érintést, amihez az ajkaimat használom. Imádom a nők száját, arcát, nyakát, kis- és nagyajkait csókolgatni, nyalogatni. Ők pedig imádják, ahogy csinálom. Az élet szerintem jóval szegényebb lenne csók nélkül. Minden alkalommal szenvedélyes csókkal köszöntöm a barátnőmet, amit ő ugyanolyan szenvedéllyel viszonoz. Nem mindig, de általában az ágyban kötünk ki, ahol tovább csókolgathatom, mindenhol.


Márk (55)

Lehet, hogy sokan azt gondolják, hogy már idős vagyok ahhoz, hogy csókolózzam. Nem, ehhez nem lehet idős az ember. A csók számomra a szerelem kifejezőeszköze. Ezzel tudatom a szerelmemmel, hogy mindennél jobban imádom, kész vagyok a teljes valómat neki adni. Ha érzem, hogy ő is így csókol, akkor tudom, hogy a kapcsolat jó lesz, hosszú távon is megleszünk. Szerencsére hosszú ideje nős vagyok, igaz második házasság, de nem minden sikerülhet elsőre, nem igaz? A csók köztünk kommunikáció, apró gesztus, hogy elmondjuk, vágyunk a másikra.

Amint ebből is látszik, a csók nincs az éveink számához kötve. Akkor csókolózunk, amikor csak akarunk. Igaz érzelmeket fejez ki, amelyek minden idegszálunkra hatnak. 

 
Ligeti Anna

 

 

 


A prosztata mint férfi G-pont
A prosztata mint férfi G-pont
3 jel, hogy biztosan távolodtok egymástól a szerelmeddel
3 jel, hogy biztosan távolodtok egymástól a szerelmeddel
„A boldogság könnyelmű fruska…”*
„A boldogság könnyelmű fruska…”*
Neked melyik a legérzékenyebb pontod?
Neked melyik a legérzékenyebb pontod?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.