intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mit szeretnek a nők egy férfiban?

Mit szeretnek a nők egy férfiban?

Magas, szőke, netán barna és alacsony? Nem ez számít a nőknél, és – csak hogy megnyugodj – nem is a méret. Íme az a 3 dolog, amivel biztosra mehetsz.

Mit szeretnek a nők egy férfiban?

1. Humorérzék

Az élet sója, ahogy mondani szokták. E nélkül minden olyan íztelen. A nők többsége imádja, ha egy férfi képes megnevettetni, veszi a lapot, és lecsapja a feldobott labdát.

2. Egy kis odafigyelés

A nők utálják, ha mondanak valamit, amit aztán a férfi azon nyomban el is felejt. Még azt is jobban elviselik, ha párjuk flörtöl valakivel. Ha elfelejted, amit mondott, akkor azt úgy értékeli, mintha nem lenne neked eléggé fontos és a mondandója lényegtelen lenne.

Mit szeretnek a nők egy férfiban?

3. Ápoltság, tisztaság

Nincs annál visszataszítóbb, mintha valakinek koszos a körme, ápolatlan a haja, bűzös a lehelete. Egy nőnél döntő fontosságú a tiszta, ápolt megjelenés. Ugye te is elvárod, hogy ő minden körülmények között vonzó maradjon? Cserébe ő is ugyanezt várja.

Természetesen ezen a három fontos dolgon kívül számtalan más dolog van, ami fontos a nőknek. Szeretnének minőségi időt tölteni kedvesükkel. Ez nem feltétlenül egy gyertyafényes vacsorát jelent, hanem több időt, amikor csak rájuk figyel a férfi. Ugyanilyen fontos az, hogy ha beszélnek, figyeljenek rájuk. A szexuális kívánságok szinte a sor végén kullognak. Így hát nem érdemes a hálószobában nyújtott teljesítmény miatt aggódnod. Egy nő sokkal inkább képes elfogadni azt, hogy a stressz vagy egyéb problémák miatt nem vagy 100%-os, mint azt, ha nem figyelsz rá vagy nem fordítasz elég figyelmet a kapcsolatotokra.


A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész
A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész
Miért nem szexeltek? - 5 nő válaszolt
Miért nem szexeltek? - 5 nő válaszolt
„Szexi volt, és szenvedélyes” – nős férfi volt a szerelmem
„Szexi volt, és szenvedélyes” – nős férfi volt a szerelmem
Ha a szex fáj
Ha a szex fáj
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.