intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy

Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy

Ha szeretnél egy kicsit hancúrozni a szerelmeddel, te hogy adod a tudtára? Van valamilyen bevált módszered, vagy csak spontán jön a dolog? Mi erről beszélgettünk a barátnőimmel egy kávézásunk alkalmával. Jókat nevettünk, az biztos!

Amikor vágyunk a partnerünkre, sokszor elegendő egy pillantás, ami mindent elmond, máskor azonban szükséges egy kis plusz. A lányokkal arról beszélgettünk, ki mit vet be, amikor már nagyon, de nagyon kívánja a párját. Mind más trükkhöz folyamodnak.

Dóri - selyemköntös

„Én általában egy leheletvékony selyemköntöst viselek, amikor tudatni szeretném a párommal, hogy vágyom az együttlétre. Gyönyörű ez a darab, és amikor magamra öltöm, úgy érzem, mintha egyből egy gésává változnék. A párom imádja rajtam látni, mert természetesen semmi sincs a finom anyag alatt a testemen. Persze vannak spontán együttléteink is, de ha el akarom csábítani, a selyemköntös tuti választás.”

Anett – magassarkú cipő

„Van egy fekete lakk magassarkúm, amit nem hordok utcára, csak arra van, hogy felkeltsem a barátom érdeklődését. Amikor meglátja rajtam, én azonnal látom, hogy akar engem… Olyankor már szinte semmit sem kell tennem, minden megy magától. Óriási szeretkezésekben van részünk, ha a cipő rajtam van.”

Dia – csipkebugyi

„Csak egy bugyi kell, semmi több! Van egy piros fehérneműm, amit nagyon imád a pasim. Ha az van rajtam, 100%, hogy az ágyban kötünk ki. Vettem belőle még hármat, mert az a biztos, ha van belőle tartalék. Eszméletlenül jó érzés tudni, hogy már a látvány is felvillanyozza őt. Melltartó persze nincs hozzá… nem is kell!”

Berni – a legfinomabb illat

„Van egy olyan parfümöm, amit soha máskor nem fújok magamra, csak akkor, ha szeretkezni támad kedvem. Amikor megérzi rajtam, már készen is áll az akcióra! Hát nem szuper? Imádom, hogy ennyire tudom befolyásolni a vágyait egyetlen illattal!”

Dalma – tánc

„Igen, táncolni szoktam a férjemnek, amikor épp kedvem van egy jó szexhez. Vetkőzöm neki. Tudom, hogy ez furán hangzik, de egész jól csinálom, és ő nagyon beindul tőle. Mire végzek a kis bemutatómmal, mindketten alig várjuk, hogy egymásnak essünk.”

Gerda – közös fürdő

„Sokszor fürdünk és zuhanyzunk együtt. Számomra ez nagyon izgató dolog. Amikor erre sor kerül, mindig az ágyban kötünk ki, és egy fantasztikusat szeretkezünk. Ez már rituálé nálunk, amit mindketten imádunk. Amikor elkezdem tölteni a kádat, már látom az arcán azt a finom kis mosolyt, amitől bizsereg az egész testem.”

Neked is van olyan trükköd, amit bevetsz olyankor, amikor kedved van egy kis hancúrhoz? Meséld el nekünk!

 

Ligeti Anna

 

 


Így készítsd fel a tested a gyönyörre!
Így készítsd fel a tested a gyönyörre!
A hosszú kapcsolat titka – Nem csak a bizalom számít
A hosszú kapcsolat titka – Nem csak a bizalom számít
5 dolog, ami alattomosan kúszik közétek a hálószobában
5 dolog, ami alattomosan kúszik közétek a hálószobában
Feromonok, a néma szexuális jelek
Feromonok, a néma szexuális jelek
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.